Dodat priekšroku veikalā pirktam vai mājās gatavotam šašlikam? Kāpēc?

23. jūn 2010. 15:24

nja!

Atslegas vārdi: mmmm...0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (7)

  1. 0
Dzēsts profils 23. jūn 2010. 15:26 Viņas atbildes

mājās gatavotam, protams. kāpēc? a Tu izlasi to, kas sīkiem burtiņiem rakstīts uz veikala šašlika iepakojuma

  1. 0
Dzēsts profils 23. jūn 2010. 15:26 Viņa atbildes

agrāk jau mājās gatavotam. bet pēdejos gadus gatavam pirktam. arī to var "pa fikso" mazliet uzlabot. bet tas, spainīšos, arī tā nav slikts. vajag tik tomātu un zilos sīpolus piepirkt klāt.
mangālu vajag aizvējā stutēt, stiprs vējš nopūš karstumu, tad tāds pusjēls sanāk.

  1. 0
oome S. 23. jūn 2010. 15:30 Viņas atbildes

Man sanak loti gards,veikala tadu nenopirkt.... ja,ja ta ir...

  1. 0
Indra M. 23. jūn 2010. 17:01 Viņas atbildes

Dodu priekšroku mājās gatavotam - tur zinu kāda gaļa un kas vēl tur klāt,pie tam var variēt Līdz šim neviens nav sūdzējies - moš,baidās???   

  1. 0
Dzēsts profils 23. jūn 2010. 18:08 Viņa atbildes

Pašu brūvētiem aliem.

  1. 0
Dzēsts profils 23. jūn 2010. 19:13 Viņa atbildes

veikala sasliks szin no kadas galas gatavots un garsa brrr nekam neder. to ko gatavoju es  visiem patik

  1. 0
Dzēsts profils 24. jūn 2010. 01:17 Viņa atbildes

Es ārzemju ēdienus nepērku,negatavoju un neēdu,mūsu kuņģi pie tā nav pieraduši,var dabūt tīrīt zarnas(pļūtīt)!!!  

Autorizācija

Ienākt