Atslegas vārdi: doma23287
Lasi iemainiitu pret rengém,uzreiz!!
...nu lūk-pieminēji!!!...notecēja siekala ....iešu uz tirgu pēc svaigām reņģēm...sacepšu olā un miltos....un arī domās jūs pacienāšu,jo es neesmu skopa un man nav žēl
Esmu gan reņģēdājs un ir tā arī sava veida delikatese.
Delikatese gan,kad sacep un marinē,tikai tagad no tām maziņajām nekāda marinēšana nesanāk,lielās ir izķertas...
Latvieši vienmēr ir bijuši reņģēdāji, es ārī to skaitā, ļoti garšo ceptas aplietas ar marinādi un želejā
Garšo tīri labi.Man tā bija bērnībaS UN SKOLAS GAdu maize.Gan marnētas,gan ar tomātu biezeni.
Nē, reņģes nav un nav bijušas manā ēdienkartē.
Lai tik kāds izcep , apēdīšu .
Sava laika atedos,tagad nevelos,jo garsa vairs nav tada.Ko lidz kupinatas ja,to dara elektoniski.Nav vairs istas kupinatavas.
Ceptas nē. Garšvielas + majonēze pašmājas kūpinātavā
tās reņģes nemaz nav tā nopēŗkamas-veikalā esmu redzējusi tādas neizteiksmīgas-žāvētas-neraisa apetīti,svaigas-laikam tikai tirgū,bet tur neesmu bijusi gadus 20,varētu teikt-ja atvestu,iztīrītu,,,,,,,,,,izceptu-tad ēstu
kad dzīvoju Daugavgrīvā tad no zvejas kuterīši varēja nopirkt tiko ķertas renģes,kas var būt labāks par šo!
Kupinatas ja .. a ar tadu daudz kepas .. un nepatik marinade ...
Esmu reņģēdējs un to neslēpju,kas tur slikts.
Inta,kāpēc domās gribi cienāt,labāk atsūti kādu caur datoru,reņģe jau maziņa,ies cauri monitoram.Tava atbilde