Vēstule LTV1 Latvijas nākotne

12. nov 2009. 16:41

Labdien.
Rakstu jums kā jaunas,modernas,mūsdienīgas JOGAS MĀCĪBAS (Sahaja-Yoga, Shri Mataji Nirmala Devi)
Latvijā ieviesējs, BEZMAKSAS KURSU pasniedzējs, šīs jogas pamatā ir meditācija un Pašrealizācijas saņemšana, kuras laikā cilvēks atbrīvo pats savus iekšējos spēkus (domāta snaudā dusošā Kundalini enerģija) un tad tos izmanto savā labā. Notiek negatīvās karmas transformācija, uzlabojās katra cilvēka liktenis, dzīve, apkārtne, attiecības ar citiem cilvēkiem, notiek dzīves kvalitātes uzlabošanās, ir iespējams palīdzēt ļoti dažādās problēmās, tādās jomās kā MEDICĪNA, IZGLĪTĪBA, DABAS AIZSARDZĪBA,LAUKSAIMNIECĪBA.
    Savos 10 darbības gados Latvijā esmu uzkrājis pieredzi un arī saskāries ar visām tām problēmām, kuras pārdzīvo Latvijas sabiedrība. Ir jāsaka, ka mēs dzīvojam interesantā laikā, kuru Sahadža-Jogas radītāja Šrī Matadži savā grāmatā dēvē par „metamoderno laikmetu”, kas ir kā pārejas posms no vienas ilgas sabiedrības eksistences formācijas uz otru. Šajā pārejas posmā jeb tā saucamajā Krīta Jūgā (Starp Kali Jūgu un Satja Jūgu, Tumsas Laikmetu un Kosmosa Zelta Laikmetu) tiks atmaskots visu pseido-reliģiju neīstums, kā arī atmaskosies pie varas esošo nepatriotiskums un negodīgums. Tiks atmaskoti visi viltus pravieši, kultu radītāji, tiks atmaskotas visas organizācijas, kuras izplata viltu un naidu Dieva vārda aizsegā, jo Patiesība šajā pārejas laikmetā izplatās spontāni (neplānoti, bez organizācijas). Tiks atmaskoti visi korumpētie uzņēmēji un viltus (garīgie) skolotāji. Latvijas nelaime – korupcija prokuratūrā tiks atrisināta. Vēl viena nianse šim laikmetam ir tāda, ka katru reizi, kad notiek novirzes no DHARMAS (Dieva , Kosmosa likumiem), tiek jau šajā dzīvē saņemti augļi par padarīto slikto. Šajā laikmetā būs un ir jau ļoti lielas ciešanas. Ja cilvēce, lielas cilvēces masas nonāks savienībā ar Dievišķo (caur Sahadža-Jogas izplatīšanos), tad šīs ciešanas tiks mīkstinātas vai no tām varēs atbrīvoties pavisam. Tai pat laikā šīs ciešanas palielināsies tiem cilvēkiem, cilvēku masām, kuras nevēlēsies laboties, sevi garīgi transformēt, kuras turpinās savu „anti-dievišķo”darbību.
    Secinājums ir tikai viens : Latvijā radīt vislabvēlīgākos apstākļus Sahadža-Jogas Pašrealizācijas Programmu rīkošanai un meditācijas nodarbību organizēšanai, to popularizēšanai presē, radio, TV un valsts struktūrās. Patlaban Pašrealizāciju saņēmuši vairāk kā 1000 cilvēku, ir lielas izaugsmes iespējas. Maza piebilde – uz entuziasma pamata , sabiedriskā kārtā, kā brīvprātīgie,- daudzi Sahadža-Jogā iesaistītie cilvēki būs ar mieru darboties kā briprātīgie vai strādāt ar nelieliem līdzekļiem, jo ir pieraduši pie askētiska dzīves veida. Un tādējādi valsts savu naudu varēs ietaupīt un novirzīt tur, kur tā patiešām vairāk vajadzīga.
Ar cieņu – Guntis Strautnieks, Sahadža-Jogas (meditācija) bezmaksas kursu pasniedzējs.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt