Ceļā uz veselību.

7. dec 2009. 11:13

Vai ir iespējams mūsdienu apstākļos saglabāt savu organismu,nodrošinot tam labvēlīgus apstākļus?
Protams,ir,taču tam nepieciešami nevis vienreizēji pasākumi,bet organisma sistemātiskas aizsardzības izveide un īstenošana mūsdienu ekoloģiskās vides apstākļos.Organisma aizsardzības sistēmā jāiekļauj pasākumu komplekts,kas nodrošina visas pataloģiju virknes posmu likvidēšanu.Pirmkārt cilvēkam jāiemācas uzņemties atbildību par savu veselību.Paļauties var tikai uz dabu un cilvēka saprātu.Cilvēka makroorganismu veido 12 organisma sistēmas,kuras savstarpēji mijiedarbojasties veic katra savu stingri individuālu darbu.Katrs cilvēks-tā ir atvērta ekoloģiska sistēma,kas atrodas nepartrauktas pašattīstības un pašregulācijas režīmā .Sajā saskaņā ar visas pasaules harmonijas likumiem ir viss,kas nepieciešams mērķtiecīgai un  ekonomiskai darbībai.

Atslegas vārdi: veselība7049

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Maiga V. 19. dec 2009. 15:20

Pilnībā piekrītu komentētājiem Ilzei un Veltai. Mediķi domā kā vairāk nopelnīt. Par to jāpateicas Latvijas valdībai un likumiem. Ja ārsts saņemtu algu par veseliem cilvēkiem, tad arī vīņš būtu ieinteresēts cilvēku ātrāk un labāk izāstēt arī bez ķīmiskajām zālēm. Jebkuras ķīmiskās zāles vienu vainu ārstē, otrai kaitē. Un tā cilvēks spiests visu laiku būt atkarīgs no ārsta.
Labāk sāksim paši rūpēties par savu veselību laicīgi, lai nebūtu jāiet pie ārstiem. Izvairīsimies no pārtikas piedevām (E-vielām), ēdīsim dabīgus produktus, lietosim sadzīvē ekoloģiskas saimniecības preces.

Dzēsts profils 7. dec 2009. 21:50

Jā, pilnībā piekrītu...žēl, ka tik maz cilvēki zina par savu organismu, tā funkcijām un klausa tik ārstiem, kas uz vienu roku ar Farmāciju - šiem jau tagad galvenais dabūt slimnieciņu iekšā savā *gaļasmašīnā* - un tad pa visiem kabinetiem, pa visiem aparātiem un kā par brīnumu - nevar un nevar atrast to īsto vainu - un katrs raksta savu brīnumzāļu recepti, līdz cilvēciņam beidzas skanošais - nu un arī dzīve tad ātri beidzas...

Ilze B. 7. dec 2009. 12:10

Tieši tā un tāpēc pēc iespējas mazāk jālieto medikamenti,lai neaizvērtu durvis uz visu dabīgo.
Tas neattiecas uz smagi saslimušajiem,tiem jau tie vārti ciet.

Autorizācija

Ienākt