Ģimene un brīvības mīlestība...

22. feb 2010. 01:12

    Stabila un stipra ģimene un bezgalīga brīvības mīlestība. Vai šie divi jēdzieni ir savienojami? Vai šīs divas lietas viena otrai netraucē?

Atslegas vārdi: psiholoģija4808, uzticība16, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 26. feb 2010. 09:23

Protams, ka pilnīgi nesavienojamas lietas. Tikai redz kas par lietiņu, ka tu jau vari domāt, ka tā otra pusīte tev ir uzticīga, bet ir cilvēki kas ļoti veiksmīgi prot izlikties un spēlēt uz vairākām vijolēm vienlaicīgi. Spēlē tā, ka otrs pat nenojaušs.
Kaut kur reiz dzirdēju teicienu, ka labs laulības pākāpējs savas lietas nokārto darba laikā , lai netraucētu ģimenes mieru un labklājību. Brīvdienas pavada pie ģimenes, bet kas notiek ārpus ģimenenes namdurvīm, to otrai pusītei pat sapņos nenosapņot.
Protams, ka tas viss ir tā laulātā (kurš krāpj) sirdsapziņas. Labāk dzīvot nezinot, lai nav daudz jālauza galva.

Dzēsts profils 22. feb 2010. 19:23

Ja brīvību uztver kā visatļautību- tad jau gan laikam nav savienojamas ;lietas.Es drīzāk liktu uzsvaru uz savienojumu- ģimene un uzticēšanās- brīvības mīlestība.Tā brīvības mīlēšana var jau palikt , bet tikai cik tālu aizies cilvēks ar tās praktisko realizāciju?

Arta P. 22. feb 2010. 10:58

Ģimene un brīvības mīlestība ir nesavienojamas lietas. Nav jāsaprot, ka ģimene ir cietums. Bet ģimenē ir jārēķinās ar otra cilvēka un bērnu vajadzībām, un nereti jāatsākas no saviem plāniem, citādi nekas labs nesanāk...

Dzēsts profils 22. feb 2010. 09:52

par kadu briviibu var buut runa gimenee,kur pati soliijumu un ligumu proceduura jau izsledz sso terminu...!!!
otrkaart,,,,briiviiba var buut tad,kad apzinas ssi varda patieso noziimi,,,briiviiba no lietaam,no stereotipiem no attieciibam ,cilveekiem,viedokliem utt....musu sabiedriibaa NAV BRIIVU CILVEEKU...un tam nav nekada sakara ar gimeni  ,apzina nav pietiekossa liimenii....

Dzēsts profils 22. feb 2010. 09:34

Kas nu kuram ir vaards "briiviiba".

slikts c. 22. feb 2010. 08:41

Brīviba ir APZINĀTA NEPIECIEŠAMĪBA.Ja iziet no šādas filozofijas definīcijas,tad nekādas pretrunas tur nav.

Anete L. 22. feb 2010. 08:06

Diezvai tās abas ir savienojamas. Stabila, stipra ģimene var būt tikai bez meliem un sānsoļiem. 2 "mīlestības" reizē nevar pastāvēt un noslēpt, nu neticu, ka izdotos. Vienīgi, ka abi vienojas, dara vienādi un ļoti profesionāli, lai bērni to nezinātu. Bet vai tāda ģimene ir stabilas ģimenes vārda cienīga???

Dzēsts profils 22. feb 2010. 02:17

Varbūt tas liksies vecmodīgi,bet es domāju,ka "Brīvības mīlestība" var būt,kad esi patiešām brīvs.MĪLESTĪBA,UZTICĪBA,ĢIMENE-tās ir vērtības,kas pastāvēs mūžīgi,bez visādiem netīriem piejaukumiem.

Dzēsts profils 22. feb 2010. 01:26

apprecies un ej uz swinga pasākumiem  

Dzēsts profils 22. feb 2010. 01:21

Traucē.............bez šaubām............gribi Ģimeni ! - Aizmirsti par "Brīvības Mīlestību".................Tā ie katra izvēle, bet ja kāds to grib saistīt abus kopā - Tad pažēlojiet - Otru pusīti vai Abiem jābūt vienādiem, bet tad cietīs Bērni vai izaugs no viņiem tas pats..................................................................................................

Autorizācija

Ienākt