1Jautājums patikaopi k.Viņa jautājumi (45)

Vai laulības institūciju ir izdomājuši mācītāji

8. feb 2010. 11:17

Ģimenes institūciju sabrukums.Padzīvot ar vienu,ar otru,vēl ar nākamo,jo cilvēks ir mainīga būtne,kas aug un attīstās,un katrs var dzīvot kā grib.

Atslegas vārdi: laulība6, divsavienība0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts P. 8. feb 2010. 20:48Viņas atbildes

Pašlaik mainās ne tikai ģimenes izpratne, bet vispār visas sabiedrības programmu ietekme uz cilvēku. Godīgums pret sevi, cieņa pret citiem, sevis iepazīšana- psihes, ķermeņa, enerģijas darbošanās, mehānismi... Cilvēks kratās vaļā no uzbāztiem stereotipiem.Man šķiet, ka cilvēks saprot beidzot, ka skolā neiemāca ne sevi zināt, ne dzīvei sagatavo. Laikam labāk lai paskraida no viena pie otra, kamēr stabili zinās ko grib. Uzreiz vinnēt var kazino...bet kā tad ar nepiepildītām vēlmēm? tās taču grauzīs no iekšas un laimes nebūs...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 8. feb 2010. 11:22 Viņa atbildes

nav svarīgi, kas to ir izdomājuši, svarīgi ir, ka cilvēki to ir sagrāvuši. ja paskatamies apkārt - vai visa tauta mums ar neizdevušos personisko dzīvi, un ne vienu reizi vien. varbūt tās prasības pret otru tiek pārlieku saasinātas. vieni vientuļie vispakārt, tā ir lipīga slimība varbūt epidēmija.

  1. 0
erika s. 8. feb 2010. 11:27 Viņas atbildes

Jāpiekrīt Valdim,ka nav svarīgi,kas to izdomājis,bet ar ļoti gudru domu,kā saturēt kopā ģimenes un lai būtu veselīgas.Laikam jau tā atšķirība ir pavisam vienkārša zaksā ir reģistrācija,bet baznīcā laulības daudz augstākā garīgā līmenī.Cik man zināmie pāri,kas laulājušies baznīcā dzīvo roku rokā,bet praktiski visi pārējie tiešām ir pašķīrušies jau entās reizes.Varbūt es kļūdos,bet tās ir manas pārdomas par šo skumīgo tēmu.

  1. 0
Dzēsts profils 8. feb 2010. 11:32 Viņa atbildes

Diemzel ne!Pamata paredzets Valsts Drosibai,lai kontroletu iedzivotaju Registrus-Vatikans izpilda Savus datu uzkrajumus-merkis-Pasaule...

  1. 0
Burvīgā D. 8. feb 2010. 12:21 Viņas atbildes

Macītāji nodarbojas ar mārketingu.

Autorizācija

Ienākt