Pec kadiem kriterijiem izvelamies filmas, ko skatities?

18. dec 2017. 07:36

Vai ir noteikts tips, kas piestav lidzigi ka drebes vai viss atkarigs no noskanojuma, un, ka ar personaziem, kuri mums atgadina mums pazistamus cilvekus?
Mes tiem jutam lidz, un iedomajamies kadu sev pazistamu cilveku sai loma, varbut tur ir tas akis...?
Bet tas jau nenozime, ka tas mums zinamais cilveks rikosies ka ta musu galvena varone visas situacijas un, vai tas mus apbedinas vai, del ta mums pargribesies skatities to filmu, lai cik ta interesanta butu... vai varam uzminet uz kuru filmu labprat kads no mums ietu, ja uzaicinatu... vai butu jamin attiecigie apstakli un noskanojums, kurs ietekme otru...
Nebutu jau prata darbs uzaicinat uz filmu, kas patik vinai, bet nepatik pasham vai ne. Es, piemeram Kiku nezinatu uz kuru filmu uzaicinat, jo nepazistu vinu....

Atslegas vārdi: filmas92, izvēle3, jūsu versijas0

Labākā atbilde

  1. 1
Guna a. 18. dec 2017. 12:30Viņas atbildes

Apskatos aktieru sastāvu , režisoru - zināms priekšstats jau rodas ..., kaut gan - katram var gadīties ne tas labākais sniegums..., arī otrādi - šedevrs ! starp iesācējiem kino lauciņā .
Žanri - visdažādākie , atkarībā no tābrīža noskaņojuma ...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 1
Gunars S. 18. dec 2017. 07:54 Viņa atbildes

Vecos laikos uzaicināt uz kino,nozīmēja, -  ietaupīt naudu. Šodien,ziemas laikā tas ir gandrīz, tas pats...Atklāti sakot man nav viedokļa.Kā tu darisi,tici tam, ka tā ir pareizi.Pēc filmas noskatīšanās būs uz ielas ko pārrunāt!

  1. 1
Lilija L. 18. dec 2017. 09:29 Viņas atbildes

Parasti izvēlos filmas (ja izvēlos) kuras ir jautras, patīk komēdijas. Taču bieži vien serfojot pa tv kanāliem uzduros uz kādu filmu un ja aizrauj pirmajās 3 minūtēs -tad skatos. Reizēm izlasu kaut kur informāciju par kādu filmu  un tad ja ir iespēja noskatos. Cenšos apskatīties tās filmas, kuras mūsu pašas-Latvijā uzņemtas.

  1. 1
Melnā K. 18. dec 2017. 12:41 Viņas atbildes

Pēc žanra - ja ir komēdija vai fantastika, noteikti, noskatīšos. Dažreiz, ja neesmu viena pati, arī kādu šausmeni paskatos. Citas filmas gan neinteresē.

  1. 0
Gunta L. 18. dec 2017. 18:43 Viņas atbildes

Katram savs laucinhsh,detektiivi,trilleri,mistika,melodraamas,citiem shausmenes,jaazina,kaada,kurai gaume.

  1. 0
Valija Y. 18. dec 2017. 22:10 Viņas atbildes

Do Dievs man drosmi nelabot to ko es nevaru.

Autorizācija

Ienākt