Shkirshnas

7. nov 2009. 09:46

Man notika tāda bēda kopš 5 oktobra vairs nēsam kopā,tagad viņa ar bērnu dzīvo viena.Jau kādu gadu atiecības bija ar vien sliktākas un sliktākas,un galu galā viss izjuka,tagad varu tikties ar bērnu,prasīju un lūdzu lai nāk atkakaļ,bet no tā sanāk tikai sliktāk,saka ka jūtu vairs nav ka nemīl,ka grib dzīvot viena un viss.Viņa grib vienkārši saglabāt labas attiecības draudzīgas bet neko vairāk saprotu ka esam darījuši viens otram pāri,teicu ka gribu lai visi strīdi beidzas un atkal ir normāla ģimene,pirms tam dzīvojām kopā 6 gadi bērnam ir 3.4 gadi,mani nomāc šī situācija nevaru normāli koncentrēties dzīvej tālāk,nepatīkami tas ka viņa saka sapīgas lietas man acīs ka pieļauj ka viņaj var būt citsa ka nemīl ka es nespēju izaudzināt normālus bērnus un tadā garā,ko ieteiksiet????

Atslegas vārdi: Skirsanas0

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (10)

  1. 3
Dzēsts profils 7. nov 2009. 09:58 Viņas atbildes

nenoturēsi. kad sieviete pieļauj sev cita vīrieša iespējamību blakus kaut vai tikai domās, tu jau esi viņu zaudējis. pēc fejas loģikas vīrietis ir sievietes patvērums un, kamēr ir jūtas un uzticēšanās vīrietim, viņa pat pēc niknām vārdu pārmaiņām ies tev pieglausties. /tas tik tā pārdomām. neko konkrētu neieteikšu./

  1. 0
Ewa S. 7. nov 2009. 09:57 Viņas atbildes

.aplis ir jānoslēdz...duvis jāaizver....dzīve rit tālāk..Tev ir bērns un viņa grib draudzīgas attiecības..izmanto to.jo kautko lāpīt nav jēgas..zinu pēc savas pieredzes

  1. 0
Madara M. 7. nov 2009. 10:01 Viņas atbildes

Gribēdams kaut ko labot, pats izprovocē to, lai Tevi atvairot saka lietas, kas ir netīkamas. Ļauj nosēsties šībrīža pārdzīvojumiem. Ir reizes, kad cilvēki apjaušs - izdarījuši kļūdu, bet gadās, ka tomēr VISS ir uz labu.  Izvērtēt šo visu vieglāk no attāluma, pēc laika.

  1. 0
Jānis S. 7. nov 2009. 10:07 Viņa atbildes

Forši, ka tomēr jums saglabājušās normālas attiecības. Varbūt tā ir labāk - škirties, nevis visu laiku kašķēties, gan jau ies laiks un atradīsi citu. Tagad vari vairāk pievērsties sev un pārdomām. Mierīgi visu apdomājot varbūt pamanīsi kko ko pats sievas labā nedarīji un tādas lietas jaunajās attiecībās vairs nedarīsi... Nez kkā tā..

  1. 0
Dzēstss P. 7. nov 2009. 10:11 Viņa atbildes

Es Traukus neplēšu-bet arī nelīmēju tos-tik atceros-Jā,bij Skaists trauks...:)

  1. 0
Dzintars P. 7. nov 2009. 13:23 Viņa atbildes

Neiedziļinoties dziļāk, iesaku noturēt "draudzīgas" attiecības lai arī cik Tev tas grūti, ja nebūtu kopējs bērns tas būtu savādāk! "Ewa Saule 09:57" teiktajā ieklausies gan!
Bet gluži mest plinti krūmos nevajag, kā arī uzbāzties nevajag, izmanto diplomātisku pieeju, izrunājies ar savu labu pazinju, draugu!

  1. 0
Ninona K. 7. nov 2009. 15:03 Viņas atbildes

Viņa teica...es `teicu,bet ,ko TU dariji .lai attiecības uzlabotu....Dzīvot vienai ar bērnu nav viegli... aiziet.... ļoti smags lēmums(zinu no pieredzes) ,ne jau nu vienā naktī izraudāts. ....Viss sliktāk tagad ir mazajam....Labot pieļautās kļūdas(abiem) nekad nav par vēlu ....Veiksmi un izturību....

  1. 0
TheCad T. 7. nov 2009. 16:24 Viņa atbildes

Ieteiktu ņemt savā aizbildniecībā bērnu,
tad skriešus atskries atpakaļ/

  1. 0
Dzēsts profils 7. nov 2009. 18:14 Viņa atbildes

Nekas cits neatliek,ja tie orgāni nesader! Ņem bērnu pie sevis un parādi,ka tu proti izaudzināt kārtīgu bērnu.Dāma sev vīru atradsīs,bet bērnam tēvu neatradīs.

  1. 0
inny .. 22. nov 2009. 10:46 Viņas atbildes

ljauj, lai vinja iet... saglabaat labas, draudziigas attieciibas ir daudz labaak un veelamaak, nekaa par katraam variiteem tiekties atjaunot vecaas.. tas nenotiks, ja to neveeleesies abi..

Autorizācija

Ienākt