Ar ko atšķiras sievietes no vīriešiem?

7. nov 2009. 22:01

Vīrieši- tā ir apziņa. Sievietes- tā ir tīra enerģija.
Sievietei nav apziņas, tā ir tīra enerģija. Tas nenozīmē, ka viņa ir muļķe, nē! Viņa ir cilvēks, viņai viss ir kārtībā utt.. Patiesībā sieviete - tā ir tīra enerģija. Vīrietis cenšas kaut ko saprast, sieviete - cenšas to sajust. Abiem ir principiāli dažādas pieejas dzīvei, tās ir diametrāli pretējas savos pamatos.. Galvenā problēma ir tā, ka sievietes nesaprot, kāpēc vīrieši uzvedas tā, un vīrieši savukārt nesaprot, kāpēc sievietes uzvedas tā!!. Stājoties atiecībās, katrs cenšas pieskaņot otru sev, izveidot no otra savu turpinājumu, jo viņš uzskata to kā savu daļu, kā savu īpašumu, kā kaut ko, kas ir viņa laimes avots utt..
Om shanti

7. nov 2009. 22:10

Varu teikt vēl ka,pirmkārt, neviens cilvēks nav neviena turpinājums!Viņam ir sava apziņa, un savs uzdevums šajā dzīvē, ko viņš arī uzcītīgi pilda. Otrkārt, nav iespējams piespiest vīrietim uzvesties pēc sievietes līdzības, un nevar piespiest sievietei uzvesties pēc vīriešu tēla un loģikas. Tas nav iespējams!Tas nozīmē, ka nākošo reizi, kad sieviete vai vīrietis uzvedīsies ne tā, kā jūs gaidījāt un prognozējāt, tas būs pilnīgi normāli, un arī jāuztver to normāli. Vajag mīlēt sievietes un vīriešus tādus, kādi tie ir, bet nevajag censties viņus pārtaisīt. Pārtaisīt nevienam nevienu nekad nav izdevies, pat izaudzināt! Tas nav iespējams! Ja jūs to sapratīsiet, 99,9% problēmu, kas rodas vīriešu un sieviešu attiecībās, atkritīs pašas no sevis. Tas notiks dabīgā ceļā.!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Atiecības259

Labākā atbilde

Dzēsts profils 7. nov 2009. 23:12Viņas atbildes

Paldies - īsi un skaidri - pilnībā piekrītu!!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

tapeec jau ir pievilkssanaas, ka katrs ir interesaNTS AR TO, KAA VINNAM NAV...preteeji neintereseetos dzimumi viens par otru...

  1. 0
Dzēsts profils 8. nov 2009. 02:00 Viņa atbildes

Vīrietim karājas,reizēm saceļās,kustās kā ūdens zāle.Sievietei vaļā stāv,reizēm pulsē...

  1. 0
erika s. 8. nov 2009. 09:18 Viņas atbildes

Atšķirīgi domu un jūtu lidojumi.

Autorizācija

Ienākt