Cik svarīgi JUMS mūsdienās ir būt skaistam, skaistākam par citiem?

13. feb 2011. 13:49

Liela daļa cilvēki apgalvo, ka cilvēkus izvēlamies pēc to iekšējās pasaules, manuprāt tie ir tikai tukši vārdi. Cilvēki tik bieži viens otru nonievā, kritizē, izsmej. Lielai daļai tas liekas jautri un forši, bet vai viņi zin, kā jūtas tie? Tie, kuri apzinās,ka nav perfekti, bet cenšas pe sevis piestrādāt, bet citi jau ir atmetuši cerības, bet tad atnāk kāds un pasaka, "-ārprāc, kā viņa izskatās!? Šausmīgi neglīta sieviete. Tāds veders! Tādi mati!" Ar šiem vārdiem  var pat cilvēku nogalināt, bet paši par saviem izteikumiem diži leposieties citu priekšā. Tanī pašā brīdī, viņi  būs sagrāvuši kāda cilvēka daļiņu no dzīves!

Kādas ir Jūsu domas par skaistumu,kā Jūs vērtējat cilvēkā skaisto?

13. feb 2011. 15:17

Homo,man ļoti patīk Tava atbilde,bet neņem ļaunā ,teikšu kā domāju,man nepatīk,kā tu izsakies par Nikitu,jo proti,mēs tak patiesībā nezinam kāda viņa ir vai nav,pēc kā mums to spriest,vai pēc jautājumiem,atbildēm ,domājams ,ka nē,tā nevar cilvēku novērtēt.
Neņem ļaunā,bet neapcelsim cits citu,tas nav to vērts,un nav svarīgi vai tā ir Nikita,es vai kāds cits,varbūt vienkārši cienīsim viens otru,lai šai portālā var ienākt ar prieku un lepnumu!Neņem mani ļaunā.

Atslegas vārdi: skaistums544

Labākā atbilde

  1. 3
Dzēsts profils 13. feb 2011. 14:30Viņas atbildes

man patīk aplūkot skaistus cilvēkus ,bet es esmu skaista ,tad ,kad MĪLU un mani MĪL ,vispār skaists cilvēks ir tad ,kad viņš MĪL ,ja kādreiz aplūko tos skaistos ,ieskaties acīs ,a tur nekā nau ,skumjas ,un nespīd ,tapēc jau skauģi sauc-skaties tāds vai tāda pē ,a ,kā nes sevi ,tapēc ,ka laimīgi un neviens skaistums nevar pārkāpt pāri ,LAIMĪGAM un MĪLĒTAM cilvēkam !!!!!!!!!!!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (13)

  1. 3
Dzēsts profils 13. feb 2011. 15:43 Viņas atbildes

Katram cilvēkam ir savs priekštats par skaistumu @ daiļumu.Es esmu tāda kādu mani vēlējies redzēt Dievs ,bez visādiem uzlabojumiem.Un tikai tas ir svarīgi.Ja kādam nepatīku,tad tā ir viņa/s problēma.Augstāk par galvu nelecu,pieņemu cilvēkus tādus kādi tie ir.

  1. 2
Ieva L. 13. feb 2011. 13:57 Viņas atbildes

Pieņem mani mīļais , tādu , kāda esmu - ar visu manu adataino kažociņu ...

  1. 2
Dzēsts profils 13. feb 2011. 14:35 Viņa atbildes

Apzinoties sevi,par to nav jācepas Man taisnība saki...

  1. 2
stingers b. 13. feb 2011. 14:53 Viņa atbildes

Cilvēks,var būt skaists ārēji, bet riebeklis iekšēji, kā amigosiete Niķita tāda tipa cilvēkus es nevaru uzskatīt par skaistiem. Manā skatījumā, skaists cilvāks ir tas,
kurš izskatās sakopts,godīgs,izpalīdzīgs,interesants sabiedrībā un gribētos ar
viņu biežāk saskarties. Amigosā ļoti daudz tādu skaistuļu - dažus nosaukšu piemēra pēc,  kuri man iepatikās: vienkāršā Evita,Silvija Zelge,Antra Iluza,Nadja Cvetkova,
Iveta Lamberte,Ivars Nafaņa un vēl daudzi, kurus pārskaitīt nav iespējams   

  1. 1
Frēzija v. 13. feb 2011. 13:54 Viņas atbildes

Kāds esmu - tāds esmu, bet par citiem nekad neesmu šausminājusies, nekad neizceļu otra trūkumus, mums katram ir savi.......pieņemu cilvēkus tādus kādi tie ir, bez daudzveidības neiztikt. Skaistumu meklēju citur, ne cilvēkos.

  1. 1
Arturs M. 13. feb 2011. 13:57 Viņa atbildes

Man galvenais ir pašam justies skaistam, tad jau arī citiem patikšu  

  1. 1
Dzēsts profils 13. feb 2011. 14:07 Viņas atbildes

Ja sevi nemīlēsi un nerūpēsies , kā vari gaidīt to no citiem ..., citos nevērtēju fizisko skaistumu , drīzāk uzrunā cilvēka harizma, šarms ..., ko līdz perfekts bezdvēseles skaistums , ja viņš ir auksts un tukšs ...

  1. 1
Uldis B. 13. feb 2011. 14:10 Viņa atbildes

Man tas šķiet mazsvarīgi....

  1. 1
Laimdota E. 13. feb 2011. 14:11 Viņas atbildes

Galvenais ir dvēseles skaistums.Tādi cilvēki burtiski staro,viņiem ir tīra koša aura. Un tā ņirgāšanās par citu cilvēku izskatu ir tīņu niķi.Pašiem ir kompleksi,grib ar savu trulumu izcelties citu priekšā un nesaprot ka parāda cik lieli muļķi paši vēl ir.

  1. 1
somziiliite l. 13. feb 2011. 15:13 Viņas atbildes

Jā, man patīk vērot ārēji skaistus cilvēkus, bet pavisam citādi ir saskarties ikdienā ar dvēseliski bagātiem un tajā pat laikā koptiem, skaistiem cilvēkiem - tā ir bagātība, kas uzpilda apkārtesošos...:)
Nekad nēesmu izteikusi nievājošas piezīmes tiem, kuri ne pārāk labi izskatās... ar tiem vārdiem var ļoti sāpīgi ievainot.

  1. 1
Dzēsts profils 13. feb 2011. 15:30 Viņas atbildes

Parasti par cilvēka izskatu pasmejas pusaudži, kuriem tā ir zinama pašaizsardzība- lai tikai kāds nepaspej pirmais un par viņiem... Skaistumkopšana ir mans darba lauks, tādēļ skatos uz šo sfēru - cilvēka izskatu - mazliet savādak nekā varbūt citi. Tādi izteikti neglīti cilveki , patiesībā , ir ļoti reti sastopami, nu ļoti reti... Un neesmu arī saskārusies ar tādiem negantiem aprunātājiem- kas , kam , ko , ak šausmas kāda tad tā vai šitā.

  1. 1
Vilks V. 13. feb 2011. 17:10 Viņa atbildes

Man gribās salīdzināt cilvēku ar mākslas darbu-mūzikā,dziesmā....!
Ir populāras  dziesmas,kas ātri iepatīkas un tikpat ātri aizmirstas,taču patiesas,
patiešām skaistas dziesmas savu skaistumu atklāj ar laiku,jo vairāk klausies,jo vairāk patīk!
Ja cilvēks ir iekšējs skaisti-tad arī ārēji viņš būs pievilcīgs!

  1. 1
Dzēsts profils 15. feb 2011. 11:20 Viņa atbildes

Ir cilv'eciskais skaistums ,bet DV'ESELES SKAISTUMS ST'AV VISAM P'ARI !

Autorizācija

Ienākt