2010 atnaksana..

3. jan 2010. 14:46

vai pamanija ka raketes bija mazak ka uz galda vissko velies... ... mazak prieka svinet.. tu nezini ka sagaidiss nakamgad.. nezini vai tev vel bus darbs.. sis ir tik pretigas sajutas... ka jums liekas..?

Atslegas vārdi: nākotne13

Labākā atbilde

  1. 2
Madara M. 3. jan 2010. 18:16Viņas atbildes

Vai Tavā pilsētā šogad nebija vismaz 20 salūti un salūtiņi? Noteikti bija. Šāva taču uz katra stūra. Manuprāt, pietiktu ar vienu vienigo, uz kuru sapulcētos visi tās iedzīvotāji.
Vai uz Tava galda trūka maizes, sāls, vīna un saldumiņa? No jautājuma saprotu, ka ne, ka bija viss, ko var vēlēties???
Bet tagad apstājies un apdomā, par ko smaidi, par ko palecies aiz prieka un apķeries kādam ap kaklu, iespiedzies aiz laimes??? Taču ne par lasi, sušī, kāpostiem vai šampanieti, ne par Tevi un kaimiņu logus apdraudošu raķeti, lai gan tās brīžiem ir apbrīnas vērtas ,bet par kaut ko ļoti mīļu un jauku, par pārsteigumu, kas nemaksā ne santīma. Izbrien visdziļākās kupenas, bet ne ar riebumu, ar smaidu uz lūpām, kaut ar varu tur uzspiestu, tici, patiks!!! Pasaki kādu mīļu, neparastu vārdu savējiem, Tev kļūs labāka oma, jā, jā, tieši Tev! Nu, pamēģini, pirms sēdies un raksti man dusmīgu atbildi!  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 1
Dzēsts profils 3. jan 2010. 18:21 Viņa atbildes

Ko Tu raksti par darbu? Tagad taču nav jāstrādā,ES dod 100 Ls mēn.,bezdarbnieku u.c. pabalsti... Kas grib strādāt,tas darbu atradīs! Mana pilsēta bija vienās ugunīs ap 5 st.!

  1. 0
Dzēsts profils 3. jan 2010. 15:02 Viņas atbildes

Neieciklējies uz to noti! Dzīvo šodienai, pateicies par katru dienu un būs vieglāk!

  1. 0
Dzēsts profils 3. jan 2010. 15:48 Viņa atbildes

Ja nauda jāpietaupa tad nav ko notriekt salūtā un niekos, kas ir tikai izpriecas, bet prieks jau nav izprieca. priecāties var, kā teica mana skolotāja, pat par pogu, ka iztrūkušās vietā piešūta, bet izvirtis cilvēks vispār nepriecājas, jo zina tikai izpriecas.

  1. 0
Ilona M. 3. jan 2010. 16:18 Viņas atbildes

Gluži otrādi-tik jauku Jaunogadu kā šis sen nebiju baudījusi.

  1. 0
Dzēsts profils 3. jan 2010. 16:28 Viņa atbildes

Nejau lietas, apstākļi vai notikumi mūs biedē no nākotnes, bet gan neziņa. Vēlu tev piedzīvot jaunus sapņus, jaunu iedvesmu, jaunus mērķus, tad neziņa kļūs priecīgāka un neliksies tik draudīga

Autorizācija

Ienākt