0Jautājums patikaLeo R.Viņa jautājumi (4)

Kāpēc par zagšanu soda visu, pat tos, kas to darījuši ar labu nodomu?

5. jan 2010. 07:55

No vienas puses zagt un melot ir slikti. No katra tevis pateiktā vārda kaut kas notiek. Neviens nekad nevar būt 100% pārliecināts, ka cilvēks, kas stāv viņam pretī nemelo. Meli.... Tas ir nežēlīgs ierocis. Ar to palīdzību var pazudināt cilvēkus. Manuprāt, tā ir kā atkarība. Tu vienreiz samelo un redzi, ka viss izdodas tā kā plānots. Nākamajā reizē tev meli vienkārši izsprūk. Cilvēku apčakarēšana mums ir iedzimta. Viss atkarīgs no tā cik lielā mērā... Par zagšanu katrs, kas to ir mēģinājis, ir saņēmis sodu (ja vēl nav tad saņems). Viens ir zagt vai melot vienreiz un ar labu nodomu. Pavisam, kas cits ir krāpt cilvēkus visu laiku savtīgā nolūkā. Tā nonākam pie slēdziena, ka melot un zagt nevienmēr ir slikti... Bet, ja tā tad kāpēc soda visus?

Atslegas vārdi: meli6, Sods.0, zagšana0

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 5. jan 2010. 10:03Viņa atbildes

Savā mūžā pirmo reizi dzirdu,ka zagt un melot ir labi! Es neciešu zagļus ne meļus... Vienreiz piemānīsi suni ar kaulu,otru reizi ar gaļu neapmānīsi! Sak.v.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 1
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:03 Viņa atbildes

Nav labu melu, kā arī nav labas zagšanas, Tie ir kārtējie cilvēku grēcīguma attaisnojumi.Jo ja tas ir labi, ko tad nepaturpināt, tad jau varam arī gribot labu izvarot, ( gribēju palīdzēt atņemt nevainību lai meitenei būtu vieglāk). Dot cilvēkiem veltas cerības melojot tas ir apzagt viņa dvēseli. Jeb nozagt priekšniekam atskaiti lai nodokļu inspektori viņu nesodītu. Pasaule jau tā ir leiputrija kurnu vēl tālāk. Nav viegli būt taisnam, jo daudzi tevi sit par to. Taču labāk karstam vai aukstam būt, nekā remdenam kuru izspļauj.

  1. 0
Burvīgā D. 5. jan 2010. 08:01 Viņas atbildes

Mārketings ir zinātne par krāpšanu, bizness - par zagšanu.

  1. 0
Ilze B. 5. jan 2010. 08:41 Viņas atbildes

Tev šis teksts gan kā atbilde,gan kā jautājums.
Lai nu katrs pats izlemj.....kā būt un cik viņam tas ir pieņemams...
Vienas receptes nebūs,cik cilvēku - tik viedokļu.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:53 Viņas atbildes

Melot un zagt vienmēr ir slikti,jo arī "labie nodomi" tādā gadījumā nav nekādi labie..

  1. 0
Jānis S. 9. jan 2010. 01:45 Viņa atbildes

Zagt un melot ir slikti jebkurā gadījumā. Tie labie nodomi - tas tāds pašapmāns sirdsapsiņas nomierināšanai. Agri vai vēlu seko turpinājums, kas noved vēl ļaunākā stāvoklī.

Autorizācija

Ienākt