Necieņa pret padotajiem

13. okt 2011. 18:46

Kādu dienu staigājot pa lielveikalu, dzirdēju netīšām kā nodaļas vadītāja pazemoja strādnieku, saucot to par kropli un vārdu sakot, izsakoties reāli necenzēti. Kad parunāju ar vienu no pazīstamiem, kas tur strādā, teica, ka tas ir "normāli"- mūsdienās tā ir, ja vēlas strādāt, tad jāslauka kaut pakaļa, tā atbildēja man. Vēl vairāk kādā pasākumā noklausījos netīšām sarunu, kur divi celtniecībā strādājošie apsprieda tēmu, kurā darbadevējs savus darbiniekus sauc par vergiem vārda tiešākajā nozīmē un kad tie protestējuši, šis teicis, ka viņi var lasīties, jo vietā būs vienmēr jauni, kas strādā. Saprotu, ka šajā laikā darbadevējs var uzvesties kā vēlas, jo viņš ir tas, kas nosaka visu. Bet vai tam ir kāda cilvēciskā robeža, kuru tomēr nevajadzētu pārkāpt?

Atslegas vārdi: dzīve.29

Labākā atbilde

  1. 2
Dzintars M. 13. okt 2011. 19:11Viņa atbildes

Jā, tā ir ļoti nopietna problēma.
Man diezgan daudz ir iznācis ņemties ar biznesmeņiem. Vairumam no viņiem ir cāļa smadzenes, nekaunības - atliku likām. Varam sevi mierināt, ka uzpūtīgu komersantu bizness parasti beidzas ar fiasko un viņi paši kļūst par kalpiem citās zemēs.
Tas ir tāpat kā ar patēriņa kredītiem. Kādus gadiņus gozējies kā pāvs?! Tagad par to raudādams maksā. Kādus gadiņus uzvedies kā diktators?! Pēc pāris gadiem, kad beigsies krīze, varēsi sūkāt to un to, jo neviens pie tevis strādāt neies.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 0
Dzēsts profils 13. okt 2011. 19:22 Viņas atbildes

Jāsaka, ka mana pieredze nav ne tuvu tik nejauka, gluži otrādi. Varu tikai noņemt cepuri savu šefu priekšā- viss ir okey.

  1. 0
lidija l. 13. okt 2011. 20:28 Viņas atbildes

ir gadījies izjust un tiešām,neko nepadarīsi

  1. 0
savsem k. 13. okt 2011. 21:15 Viņa atbildes

Nu , nu .... darba ņēmēji ar nav nekādi uz mutes krituši enģelīši  

  1. 0
Dzēsts profils 14. okt 2011. 01:45 Viņa atbildes

Tas ir nežēlīgais Kapitālisms!!!...

Autorizācija

Ienākt