Vai ārzemnieki izmanto Latvijas sievietes vai viņas ārzemniekus?

15. dec 2011. 12:33

Šogad Īrijā 1735 Latvijas valstspiederīgās ir saņēmušas jaunus PPS numurus un sanāk, ka apmēram katra piektā iebraucēja no Latvijas noslēdz fiktīvas laulības. Daudzas ar ārzemniekiem iepazīstas draugos, amigos u.c sociālajos tīklos. Daudzas valstis vēlas ieviest par fiktīvajām laulībām kriminālsodu, vai katra piektā tad sēdēs cietumā?

15. dec 2011. 17:30

PASKAIDROJUMS LIENEI BRĪNUMS PAR ISLAMA TIESĪBU NORMĀM, PIEMĒRAM, IRĀNĀ-

Precētai sievietei ir nepieciešama vīra atļauja, lai iegūtu pasi.
Islamiskā valdība neatzīst laulību un laulības šķiršanu, kas reģistrētas ārzemēs, ja vien tās nav indosētas Irānas vēstniecībā vai konsulātā, vai arī ceremonija jāatkārto Irānā. Ja Irānā precēts pāris imigrē uz ārzemēm un šķiras saskaņā ar šīs valsts likumu, sievietei laulības šķiršana Irānā netiek atzīta.
Ja katrs no laulātajiem ārzemēs apprecas ar citu pēc šķiršanās un atgriežas Irānā, sieva var tikt sodīta par laulības pārkāpšanu.
! Sods par laulības pārkāpšanu ir sievietes ierakšana zemē un nomētāšana ar akmeņiem līdz nāvei. Uz vīriešiem tas neattiecas, jo vīrieša laulības pārkāpšana neskaitās.

Atslegas vārdi: laulibas0

Labākā atbilde

  1. 1
Bijuizbiju T. 15. dec 2011. 16:37Viņas atbildes

Visas sievietes grib/vēlās dzīvot labi un tas ir normāli, jo vīrieša misija ir nodrošināt savu sievieti un ģimeni kā tādu(un ne jau tāpēc sievietei ir vīrietis, lai  katru rītu no viņa noslaucītu putekļus vai  mazgātu zeķes), un ja jau sanāk, ka mūsu vīrieši lielākā daļa ir...

... vai...

, kas nav  spējīgi nodrošināt, tad mūsu sievietēs meklē risinājumu pašas, kā prot! Un priecājaties vīrietīši, ka mums nav Islama likumdošana kur pat ar likumu sieviete ir aizsargāta.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 15. dec 2011. 12:57 Viņas atbildes

Kāds Martinam norūpējies vaigs...nez aiz ko tā?

  1. 0
Valdis V. 15. dec 2011. 13:01 Viņa atbildes

visi izmanto visus, uz vella paraušanu   visa pasaule guļ zem viena deķa

  1. 0
Dzēsts profils 15. dec 2011. 14:21 Viņa atbildes

Latvietes ārzemniekus,lai lepnāk dzīvotu un tas Penis pasaulē ir visiem vienāds!...

  1. 0
max m. 15. dec 2011. 14:37 Viņa atbildes

Ne eiropiskie àrzemnieki  tàdéjàdi cer tikt eiropas savieniibà

  1. 0
ginta a. 15. dec 2011. 15:52 Viņas atbildes

Domaju ka tas ir darijums, kats kautko upure lai sasniegtu velamo . ja viss beidaz labi tad ok , ja ne tad parmes ari nevienam nevar nejau aiz labas dzives tas ta notiek . Ja musu valsti butu sakartota likumdošana , un cilveki netiktu visadi izmantoti no valsts puses , tad diezvai šads jautajums vispar jebkad rastos.

Autorizācija

Ienākt