Tamāra M. 21 сентября 2010 15:02 Её ответы

JA GAN,TA NOTIKA ARĪ KRIEVU LAIKA,VISU CITIEM, LAI LĀBI DOMĀ PAR MUMS.BUSIM SLAIDI,NERVOZI,VIENALDZĪGI PAR NĀKOTNI,JO NOLAIŽAS ROKAS.....TĀ IR CĪŅA AR VĒJDZIRNAVAM...

  1. 0
Tamāra M. 6 февраля 2010 17:21 Её ответы

MAN IR DARBS ,BET NAV ATTIECĪBU JAU NO 2007G SĀKUMU.BET DZĪVOJU ATMIŅAS, KURAS NEVAR NEVIENS ATŅEMT,VARBŪT VEL VISS PRIEKŠĀ.....

  1. 0
Tamāra M. 4 февраля 2010 21:21 Её ответы

Ļoti labi sadzīvoju ar šo vārdu......

  1. 0
Tamāra M. 10 декабря 2009 16:05 Её ответы

neko nevar prognozēt.................