.... superīgā atvasara

29. sep 2023. 21:05

     Šī atvasara, pēdējās nedēļas bija tik skaistas - saulītes aplaimotas, ka, jā!, arī savas saules baterijas izdevās uzlādēt. Neatceros, kad esmu peldējusies septembra beigās, vēl šodien, 29.septembrī   Nē, par roni galīgi netaisos kļūt, nav tādas motivācijas, bet, kaut šopēcpusdien, pēc darba, ātri ātri uzvelkot peldkostīmu, paķerot pelddvieli un dodoties turp, uz savu ezeru, tas, ko guvu, bija - super! - milzīgs adrenalīna lādiņš + uzlādētas baterijas, lai spētu atkal tālāk priecīga.
      Foto - šopēcpusdien:


      Gribas jau pateikt ko foršu, ja reiz atkal te rakstu.
      Izbaudīsim visu jauko, kā mums nav maz! Tversim un noķersim tos visforšākos mirkļus, kuri mums nepieciešami ļoti, lai spētu dzīvot priecīgāk

Atslegas vārdi: gaišāk un priecīgāk1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (25)

Ingrida X. 13. okt 2023. 19:10

Ansīti! Man liels prieks, ka tomēr ieradies uz to "tematisko vakaru"
Jo man pašai jau šķiet, ka tādus vairs te nerīkošu..
(tomēr - vienmēr jāatceras tas: "Nekad nesaki - nekad" )

Nu re! - pat nezināju, ka Tavā profilbildē personiskais dīķis - nu kā man bija to zināt?
Es gan to ziemiņu negaidu nemaz, tā mani pat biedē.. pārāk daudz sūru notikumu, saistītu ar to.. Nekas. Vēl nav sniegi un ledi, tā kā viss, pa lielam, ok

Visu visvislabāko Tev, Ansīti Skabardziņ! (Tu esi jauks cilvēks, un tas nav maz!)

Vasilijs P. 12. okt 2023. 22:07

24;74;76...h.

Vasilijs P. 12. okt 2023. 22:00

Idiņš gaidot Semjanuelu Leibovicju,lai parakstītu ļoti svarīgu dokumentu par braukšanu uz Kolhozu,lai akmeņus un kartupeļus lasītu...

Skabargu A. 12. okt 2023. 21:06

Paldies!!! Par sirsnīgiem vēlējumiem   un Atvaino,kad tik vēlu ierados ....uz "tematisko vakaru "   jo kur nu....darbi ,darbi,ne darbi ....rudenīgie   nerunājot nimaz i par Vasariņu   kad, i pad nopeldēties,nereizi i neiznāca  
kaut i dīķis ira   kas profilbildē manā   tur i laipa –no vientuļās salas pa labi,kuru tik kaimiņmājas bērni izmanto......lai ieskrietos,ielektu dīķī un izrāptos laukā    a es tik,uz laipas pie galdiņa pasēžu.... reizēm.... uz pīlēm un bebriem uzmetot aci  
Amigosā, ikvakaru, iemetu aci   bet, traki jau,palicis slinks....lai ar kautko
te vēl "nenomiru šos "iepriecinātu–pasmīdinātu   bet ceru kad ZIEMIŅA  
ļaus izgulēties,atpūsties un jauniem nedarbdullumiem   spēkus sakrāt !!!

Ingrida X. 10. okt 2023. 19:45

    Lai visiem mums izdodas tad, kad šķiet - nav pat gaismiņas tuneļa galā vairs, izdodas atrast kko, kaut pavisam nelielu, bet kko, kā dēļ vērts, pirmk., izturēt visādas bezjēgas, un, otrk., trešk. + ... = rast prieku savai esībai ŠEIT

  (lai svaru kausi, kuros, kas slikts un kuros, kas vērts mums, vnm nosveras tajā, pareizajā virzienā, jo! - joprojām esam jauni, dzīvotgriboši un mīloši! )


.... un - tas saulesstariņš, tik tieši, tik precīzi, var skart ikkatru no mums, iespējams, tad, kad to gaidām vismazāk   

Dzīvojam!!  

Ingrida X. 10. okt 2023. 19:23

Gribas savu, nu jau tik reto ierakstu te, nobeigt ar ko skaistu:
Man ir Draugs, gladiolu selekcionārs, kurš, jau kopš jūlija beigām, mani katru rītu sveic ar jaunu, citu, krāšņu savas kolekcijas ziedu.
Tās visas ir skaistas un īpašas, bet - ievietošu te vienu no pēdējām, kura ir tik gaiša, ka gaišāku darīja dienu arī man

Ingrida X. 6. okt 2023. 19:09

Vasilij Pljehov!
Ja joprojām neatbloķēsi man iespēju komentēt Tavus bezsakarīgos blogus, kuros pa retam tomēr jūtams kāds racionāls kodols, tad - es dzēsīšu Tavus komentus tik ļoti retajos ierakstos, kurus vēl pa reizei izdaru.
Man nekad nav bijis nekā pret Tevi, savādnieks - jā!; bieži nesaprotams - jā!; šī saita uzturētājs pie dzīvības - trīskāršs - jā!

Neesi tik virspusēji lēts, Vasilij, bloķējot tos, kuri reizēm pasaka ko ne gluži pa spalvai, ja nespēj tam pārkāpt pāri (samierināties, atspēkot), tad.. lai kā man negribas to teikt: esi gļēvs savā būtībā.
Oki, lai veicas!, lai viss Tev tikai uz labu!

Ingrida X. 5. okt 2023. 18:15

Šī, pēkšņi tik aukstā un lietainā nedēļa, mani "izsita gan no sliedēm", un tāpat, atkal kaut kad, nāksies visu sākt no "0"
Ok, varu jau bišku apmānīt sevi, sākšu no 0,13

Vasilijs P. 3. okt 2023. 21:58

Galvenais kad nav un nekad jāsāk no 0.

Ingrida X. 3. okt 2023. 19:14

nu bet!.. pārdzīvojums dziļš, Pljehov!

Vasilijs P. 3. okt 2023. 04:41

Var just,kā kungi un dāmas par likvidēto dinamīta rūpnīcu pārdzīvo...

Ingrida X. 1. okt 2023. 22:34

Neesmu malacīte, bet - jā! - cenšos gan būt daudz aktīvāka, varošāka un darošāka, tik daudz nedzīvot savos bestselleros, bet gan - reāli izdzīvot savas dienas

Linards Z. 1. okt 2023. 20:51

Pilnībā tev piekrītu , Incīt    
Tu esi malacīte

Ingrida X. 1. okt 2023. 20:23

Starp citu (un jautāju to ne pirmo reizi), kāpēc Tu, Pljehov, bloķējis mani, nāc manos ierakstos? Saglabā pašcieņu, Pljehov.

Ingrida X. 1. okt 2023. 20:20

Viss, Vasilij Pljehov, atkarīgs no tā, cik ātri Tu ar to divriteni brauc
Tik nepārcenties!   Sirds katram viena.

Ingrida X. 1. okt 2023. 19:42

Linard, paldies!
Ļoti labi apzinoties, ka ne tuvu neesmu modeles tipa, ar ļoti pareiziem sejas vaibstiem un tml., ka esmu sieviete gados, ieliku šo foto.
Jo! - vai tad tikai tām traki smukajām ļauts sevi rādīt? Un vai tas, ka neesmu noresnējusi savos gados, nebūt nesēžot uz kādām tur diētām, arī nav forši? Es vnk kustos!!

(bez tam - atceros, cik tika zākāta R.Petraviča, ka uzdrošinājās pozēt "Klubam" savos 50+, bet es saku: visu cieņu viņai! Sievietei, kura prot saglabāt savu sievišķību, nekļūt par resnu, ar visu un visiem neapmierinātu tantuku )

Ingrida X. 1. okt 2023. 19:31

Gunta. Jā: atnāk, uzliesmo un projām ir - jā, tas ir tā, patiešām.
Tikai, zini?, es kkā tieši pēdējos gados esmu sapratusi, ka pēc tā "atnāk, uzliesmo un prom", ļoti jāsavāc sevi, savas emocijas, visu, visu, visu, kas sevī savācams, lai neļautos atkal rutīnai, apnikumam, negācijām.
Visvieglāk jau padoties, bet tad, kad atgādini sev, ka joprojām esi gana jauna, gana varoša, ka joprojām pati pavaldi savu dzīvi - tad vnk ļauties kkādai tur grūtsirdībai vai vēl nez kam - ir noziegums (tieši tā!) pašai pret sevi un pret tiem, kuriem atņemts bezgala daudz.

(Kkā gluži nejauši sāku skatīties raidījumus "Один за всех", jau pavecus, tos vada Dmitrijs Karpačovs, un, zini? - kad skatiers, kā cilvēki dzīvo, ar kādiem vājprātiem saskaras, tad saproti, ka tev viss vairāk kā ok!)

Paldies, ka uzrakstīji!

Vasilijs P. 1. okt 2023. 19:29

Ar divriteni analoģiski 24h tik ātri Tur nenokļūt.

Ingrida X. 1. okt 2023. 19:19

Rihard. Ja 3x nedēļā Tev sanāk uz baseinu - tas taču ļoti forši! :) Tev, cik saprotu, visam vajag kompāniju, man, par laimi (vai nelaimi, nezinu!) to nevajag! Daru lietas, kas man patīk, kas kko dod, nemeklējot kompāniju.
Jā, man ļoti patīk baseinā, spa vai jebkur būt ar saviem bērniem, bet - esmu sen pieņēmusi: ja tas tā izdodas: super! , ja nē, tad arī vienai iespējams gūt daudz.. nu tā kkā

Rihards B. 30. sep 2023. 20:07

Man tik arsti, remontdarbi, nekam citam laika nepietiek. Nav kompanijas, nav vietas kur veletos. Labi, jasanak, kaut 3x nedela uz baseinu aiziet. Sogad vel neesmu peldejies

Autorizācija

Ienākt