Ienāk restorānā nevisai svaiga izskata vīrietis un apsēžas pie brīva galdiņa. Pie viņa pienāk oficiants un jautā:
- Ko pasūtīsiet, kungs?
- Vīnu un augļus.
- Kādu vīnu un kādus augļus?
- Degvīnu un marinētu gurķi.
Atslegas vārdi: mīlestība34035, Dzīve38617, attiecības38714
Nav vairs Padomju laiki,tagad restorāns ir likvidēts...
arii makdonalds ir restoraans... ja neesat pamaniijushi
Romim taisnība.Agrāk ''Jūras Pērlē'' bija garšīga soļanka no darba braucu ēst pustdienas.
Tagad ir tipa bistro,kur sasaldēto zivi pagatavo kā svaigu 20.minūtēs.Vairs neapmeklēju.
katru dienu
ne jo man nepatik
Nu,restoranus apmekleju tikai tad,kad uznak tads garstavoklis,lai varetu aizmukt no dzives rutinas.
Nekad nevar zināt , kur var notikt un kādā līmenī biznesa jautājumu izskatīšana , tāpēc jābūt vienmēr gatavai jebkurai situācijai...., arī maltītei restorānā
Tad kad slinkums majas gatavot
ne reti kad
Vispār ne...
Restorāns ... plašs jēdziens ... man vairāk patīk mazie Rīgas +/- krodziņi. tur vairāk būts.TOPa gastronomiskās izvirtības man nav saprotamas ... puncis neņam pretī-strīdas,kas ir labs un kas nav man piemērots ... pie kleitas
Latvijā tikai uz kādām jubilejām vai reizēm pasēdēšanai draugu lokā,ārzemēs-vai nu pusdienoju vai vakariņoju
Apmeklēju, bet reti...
tad kad ir noslēguma pusdienas lielākiem pasākumiem, bet dažreiz tā gribas SKAISTI papusdienot ... un at'laujos, visu naudu tik un tā nesakrāsi ...
Patīk pašas gatvotais,jo pieturos pie veselīgajiem ēdieniem.