Vai smaids izsaka visu?

5. feb 2010. 09:49

Smaids dzīvē izsaka visu- tas dara tevi laimīgu. Kāpēc būtu jādomā par krīzi, vai citām problēmām, ja tās var atrisināt mierīgā un interesantā veidā. Es ticu, ka katrs cilvēks spēj atrast pozitīvu izeju no bezizejas. Ticu, ka katram ir grūti, bet nevajag jau grūstīt domas par visu pasauli, ka pasaule mums ir nodarījusi pāri.
Varbūt tā ir... bet manā uzskatā tā tas nav.
Smaids tev liek aizmirst visu negatīvo. Tu dzen visus sliktos un paliek tikai labie un skaistie! Arī mīlestība mūs dara laimīgus. Attiecībās vairāk ir vajadzīgi smaidi un jādomā cik skaista tā dzīve tiešām ir.
Tas nav tik grūti izdarāms- paņem un pasmaidi!
Skaties apkārt- vai daba, cilvēki, lietas un viss pārējais nav skaists?
Atliek sevī vien ieskaidrot, ka dzīvot tiešām nav grūti!
Smaids izsaka ļoti daudz ko! Pasmaidi un dzīve kļūs skaistāka!

Atslegas vārdi: Smaids7766

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (1)

  1. 0
savsem k. 5. feb 2010. 23:31 Viņa atbildes

Protams , ka pasaule mums pāri nav nodarījusi , viņai mēs esam vienaldzīgi .Ticu arī , ka labo cilvēku pasaulē ir daudz vairāk nekā slikto , bet te nāk prātā tas teiciens par darvas karoti medus mucā , 10 ļaunie ir stiprāki par 100 labajiem . Bet ar asarām un vaimanām tur nekas tāpat nav līdzams , tikai saskābsim kā gurķi mucā . Tāpēc par visu labāk pasmaidīt , vismaz jautrāk paliks un garastāvoklis uzlabosies .Un priecāties par visu jauko , jo dzīve ir īsa , kad nomirsim , mums pat nelaimju un bēdu vairs nebūs , kur nu vēl prieka .

Autorizācija

Ienākt