vai es varu panemt bernu aizbildniecibva!

22. apr 2013. 23:17

Labs vakars visiem esmu loti liela izmisuma vecakajai masai piedzima meitina kuru vinja pameta jau 3 meneshos pie manas mammas un pati ir nodzerusies un bomzojas kautkur tas taka nav svarigi ! Galvenais ka abi vecaki ir pametushi ! Tagad mani princesitei ir jau 7 gadinji liela jau saku sedet un domat vai es ar saviem 18 gadiem varu vinju panemt pie sevis jo mani vinja ir uztverusi kaa mammu savu! Itka mana mamma centas to izdarit bet pati ar nav no tam labakajaam un gudrakajam tagad saaku uztraukties un baidos ka tiesham pateicoties savai matei varu vinju zaudet ko es nespeetu paardziivot! Bet nekaa nezinju par taadaam lietam luudzu kaads pasakiet vai es varu 18 gados vinju panmet sava uzraudziba nu aizbildnieciba! Gaidu juusu atsaukmes ! paldies jau ieprieks!

Atslegas vārdi: bērni71

Labākā atbilde

  1. 1
Ineta L. 23. apr 2013. 07:14Viņas atbildes

http://sif.lv/images/files/nodevumi/PHARE/aizbildnieciba/TKC-rokasgramata-aizbildniem.pdf
http://www.lm.gov.lv/text/1141
Cik noprotams, bērnam ir aizbildnis- vecmāmiņa? Lai atceltu viņu no šī pienākuma, ir nepieciešams bāriņtiesas lēmums. Ar iesniegumu jāvēršas bāriņtiesā. Kandidatūras atbilstību izvērtē tieši bāriņtiesa, tā, kuras teritorijā ir reģistrēta vai arī faktiskā bērna dzīvesvieta.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 0
ilga L. 22. apr 2013. 23:33 Viņas atbildes

Šeit mēs katrs varam runāt nezin ko , jo esam katrs pats par sevi , te nekas nav oficiāls , nav likumiski noteicošs .
Tas taču ir jāsaprot , ka šādus jautājumus kārto vienīgi oficiālas iestādes .
Sāc ar Bāriņtiesu , tur visu paskaidros . Šīs iestādes adreses atrodamas internetā .

  1. 0
Dzēsts profils 23. apr 2013. 06:42 Viņa atbildes

To Jūs varat.Tik ņem vērā ,gaidāma liela papīru kārtošana un pierādīšana soc.darbiniekiem ka būsi laba audžumāte.

  1. 0
Gunars s. 23. apr 2013. 07:31 Viņa atbildes

       Tev ir sava dzīve,kuru tev jāveido! Tev vēl jāmācās jāiegūst specialitāti, būs pašai savi bērni!      Nedrīksti darīt muļķības!  Šai princesītei vai lauvēnam, var veidoties mātes,tēva daba ,viņa 16,vai 18 g. vecumā dzemdēs bērnu ,pametīs to tev ! Esi stipra,nedari muļķibas!

  1. 0
jautrite b. 23. apr 2013. 08:22 Viņas atbildes

Ineta visu ir pareizi paskaidrojusi,tikai piebilde-kā ar materiālo stāvokli-jo būs jāuztur ne tikai sevi ,bet arī meitiņu

  1. 0
aija b. 23. apr 2013. 09:23 Viņas atbildes

ne jau 18 gadi ir svarigi,svarigi ir tas vai morali tu esi gatava bernam ,palidzet mamai ir viens ,bet uznemties atbildibu gan morali ,gan materiali,par so dveseltii ,ir lielas atbildiba ,un par to tiesam lemj barentiesa,berns nav mantina ,gribu paspelejos ,gribu ne,tas panem tevi visu un atceries, ja kaut kas nebus ta cietis berns,un cietisi tu,paslaik tu centies pienem lemumu,no ka bus atkariga tava visa turpmaka dzive,un ja nekas nesanaks mili so berninu neatkaarigi kam vins pieder vai nepieder ,vinam ir atnemts pats svarigakais mates milestiba,visu cienu tev ,bet padoma kartigi pirms dari kaut ko

  1. 0
Sandris X. 23. apr 2013. 09:50 Viņa atbildes

Bērns nav spēļmantiņa .Gadi ne vienmēr parāda , cik pieaudzis vai nepieaudzis kāds ir . Visādā ziņā tas ir bāriņtiesu kompetencē , pamatīgi izvērtēt , kuram uzticēt atbildību par bērnu.

  1. 0
Dzēsts profils 23. apr 2013. 19:27 Viņa atbildes

Pietiekami garš proces lai teu to vispār atļautu kāds .

Autorizācija

Ienākt