Pēdējā tikšanās?!

24. apr 2013. 01:32

Kad attiecībām pienāk beigas kā Jūs uzskatās ir nepieciešama pēdējā tikšanās reize, lai atvadītos no mīļotā cilvēka vai tomēr nav?
Ja šī šķiršanās ir notikusi caur tel.?
Kā ir pareizāk un labāk?

Atslegas vārdi: mīlestība34028, Dzīve38590, attiecibas38696, šķiršanās0

Labākā atbilde

  1. 2
Alise .. 24. apr 2013. 10:57Viņas atbildes

Noteikti vajag satikties, visu izrunāt, pateikt paldies par to, kas bijis...Vismaz es tā uzskatu, tas būtu tikai ļoti cilvēciski, inteliģenti cilvēki tā dara......bet daļa aiziet...it kā nekas nebūtu bijis, pat pa telefonu neatvadās...man tas ir kaut kā nesaprotami...un tas atstāj rūgtumu sirdī!...Tāda sajūta, ka tu tam otram neesi bijis pilnīgi nekas..
Un domāju, ka vīrietim vajadzētu šajā pēdējā tikšanās reizē uzdāvināt sievietei...kaut vai vienu ziedu!!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (19)

  1. 2
Dzēsts profils 24. apr 2013. 11:25 Viņa atbildes

Tas ir cieņas jautājums .

  1. 1
Leonora t. 24. apr 2013. 07:50 Viņas atbildes

Lai attiecibām būtu beigas,vajadzīgs svarīgs iemesls,lai tās pārtrauktu,bet ja vienkārši ir vēlme iesākt tās ar kādu citu,tad vajag uzmanīgāk izvēlēties to,ar kuru tās iesākt.Attiecibas nav apavi,kurus,kad tie ir apnikuši,nomainām pret citiem.Vienīgais,varbūt jau pašā sākumā tās attiecibas bija nolemtas,tad ,jo atrāk tās tiks pārtrauktas,jo sekmigākās būs beigas.Ja šķiršana notikusi caur telefonu,tad tās,kurš pielika punktu tām attiecibām,nevēlas to otro redzēt-sāpes  būs mazākās.

  1. 1
Dzēsts profils 24. apr 2013. 09:00 Viņas atbildes

kad saldējums izskusis nav jēgas viņu mīcīt un veidot iepriekšējo formu,vajag ielikt saldētavā lai atdziest.....Skatīties otram acīs un teikt ,piedod mums nesanāca....priekškam ,lai justos ka varonis ne glēvuli?Varbūt tomēr padomat ,ka otram slikti un ļoti sāpīgi.Laiks dziedē visas brūces.Paies laiks un varēs mierīgi pasēdet un padzert kafiju restorānā un pasmieties kopā.

  1. 1
aija b. 24. apr 2013. 09:58 Viņas atbildes

viena lieta ,ka pazinot ,bet grutakais ir attiecibas atlaist,un ja cilveku pec skirsanoas neredz ir daudz vieglak,jebkura gadijuma paliek piekersanas,kas daudz kart visu velk garuma,vajag atlaist ,visu piedot un dzvot talak,neviss meklet kludas sevi vai partneri,katrs ir ar saviem putniem un pagale nekad viena nedeg,cita lieta ,ja paliek berni,tad skirsanas jadoma ,ka vinus mazak sapinat ,vini saprot daudz vairak neka mes domajam un pedeja tiksanas nekad nesanak pedeja ,mes dzivojam maza latvija,un dzive vienmer sanak tikties vel un vel ,caur draugiem ,jo tie paliek kopeji,darba darisanas ,vai vienkarsi uz ielas

  1. 1
Dzēsts profils 24. apr 2013. 19:18 Viņas atbildes

Nav tāda- pareizāk, labāk- katram pārim, cilvēkam tā štelle būs savādāka. Ja  attiecības nav sanākušas , bet to otru cilvēku cieni -  tad nu  tā smagā saruna par to, ka škiršanās ir neizbēgama- notiks tet-a-tet, klātesot abiem diviem.. nevis pa telefonu... ja nu vienīgi kāds no iesaistītajiem ir tālu prom un nevar būt klāt- ta ir cita lieta. Ja otrs ir izlēmis, ka nevēlas tikties un paziņo par visu pa telefonu- vai ir jēga uzprasīties uz kaut kādiem skaidrojumiem, tikšanos, atvadām- viņam( vai viņai..)- tas vairs nav aktuāli..

  1. 1
ina p. 24. apr 2013. 20:26 Viņas atbildes

Noteikti vajag tikties kaut pēdējo reizi,varbūt tomēr kļust žēl pieņemtā lēmuma,sagribās mainīt atpakaļ. Visādā gadījumā noteikti jānēgina škirties draudzīga garā,neplēšot viens otram acis ārā.Piekrītu Alisei,ka būtu jauki,ja vīrietis uzdāvinātu ziedus,pateicībā par kopā pavadito laiku.

  1. 0
overlord h. 24. apr 2013. 07:01 Viņa atbildes

nebija nevienas meitenes :D

  1. 0
Dzēsts profils 24. apr 2013. 08:20 Viņa atbildes

domaaju ka godiigs cilveeks paskatiisies aciis un pateiks ka viss ir cauri, nevis meklees peectel lai pazvaniitu.... tas ir gleevi.... un kapeec vispaar jaasaietas kopaa, ja ir jaaizbeidz attieciibas...? iisteniibaa pasaule ir pilna salauztu sirzu un tas saap....saap ka jaaskataas uz citiem kam saap jo neviens neveeleetos buut  vinu vietaaa. arii es zinu kaadas ir siis saapes, kad veelmes nav piepildijusaas....un attieciibas nav piepildiitas...

  1. 0
Uldis U. 24. apr 2013. 09:11 Viņa atbildes

No Mīļotā cilvēka atvadās tikai kapos....un divu cilvēku attiecības ir kaut kas lielāks par telefonā pārmītiem vārdiem
...aci pret aci un zobs pret zobu,tad jau vismaz viss tiek izteikts un sajusts

  1. 0
Sandris X. 24. apr 2013. 09:12 Viņa atbildes

Nav tādas pieredzes.Ceru , ka arī nebūs ! Godīgs cilvēks arī sāpīgās lietās būs godīgs , nevis slēpsies aiz telefona trubas.

  1. 0
ilga L. 24. apr 2013. 10:39 Viņas atbildes

Atbildot tieši uz jautājumu .
Nē , neuzskatu , ka nepieciešama pēdējā tikšanās , jo tā tāpat neko neizmainīs , vien sirdi sasāpinās un dažreiz var iespējami miermīlīgajā šķiršanās procesā ienest kādas ļoti nepatīkamas emocijas , kuras tad no prāta ilgi neizzudīs , būs nepatīkami .
Cilvēki atvadās , manuprāt , pāris reižu mūžā - ja tālu jādodas projām un uz neatgriešanos un kapos , protams .
Telefona ,,atvadas" ir  ikdienišķa pļāpāšana .
Iesaku - aiziet ar paceltu galvu un likties mierā ! Un pasmaidīt !
JA VIEN  - nav bērni , par kuriem jārūpējas vienmēr . Bet to darīt arī var netiekoties , ja tā cer justies  labāk .
( modē ir atzīmēt - ar manu dzīvi nekāda sakara šajā atbildē )

  1. 0
Dzēsts profils 24. apr 2013. 10:51 Viņas atbildes

Domāju,lai nepaliktu ilgstošs aizvainojums pret otru,ir vajadzīga pēdējā tiksanās.Bet vajag drusku sev pārkāpt pāri un atcerēties arī labo,ko pateikt.Jo pēc ilga laika varbūt nāks atmiņā domas arī par to,kas bijis labs.Tagad dominē aizvainojuma un pazemojoša sape--ka attiecības izjūk.Bet pēc pusgada jau uz dzīvi skatīsies savādāk.Cilvēki ir loti daudz un tik pat arī dažadi.

  1. 0
Agneta L. 24. apr 2013. 11:07 Viņas atbildes

Kad attiecībam beigas , nav vajadzīga nekāda tikšanās , gaušanās un tamlīdzīgi . Ja , teiksim tā  , piemēra pēc , esi pamesta , jāpaceļ deguns , lai citi redz , ka viss ir labākajā kārtībā , ka tā arī bija domāts , un ar smaidu jādzīvo !

  1. 0
Dzēsts profils 24. apr 2013. 11:43 Viņas atbildes

Bezvēsts pazudušo statuss izpaliek- nemeklē, jo tika paziņots- viņam/ai labi klājas. Iedomājies- aizbraucis uz citu Kontinentu, biļete tev līdzbraukšanai- nesanāca.

  1. 0
Nauris N. 24. apr 2013. 12:24 Viņa atbildes

Ne budem o grustnom..

  1. 0
Dagnija D. 24. apr 2013. 13:18 Viņas atbildes

Uzskatu,ka ir vajadzīgs... bet traki,ja tikai no vienas puses tas ir aktuāli... mana gadījumā viss beidzās ar sarunu-paliec sveika, pašlaik es braucu uz UK...(+vēl šim braucienam pievienojās info,ka pie citas būtnes) ka pat nesanaca tāda iespēja kā atvadīties... un kas notiek manī tagad? Haoss...bardaks...cīņa pašai ar sevi...

  1. 0
Vineta K. 24. apr 2013. 16:55 Viņas atbildes

Katram savs.Man intresetu,kads bija iemeslis.Lai nakosoreizi nepielaistu kludas.Bet,katris dara ka uzskata par vajadzigu.

  1. 0
Dzēsts profils 25. apr 2013. 11:06 Viņa atbildes

Ja ja viss ir sagājies ,, dēlī,, labāk klusiņām katram uz savu pusi.Ko tās izrunāšanās un ilgās atvadas dos,nu neko,tikai liegas raizes un galvassāpes.

  1. 0
Sams m. 26. apr 2013. 13:26 Viņa atbildes

Pateikt cau un aiziet.

Autorizācija

Ienākt