Seksuālas dabas jautājums

7. okt 2009. 12:24

Citāts no viena raksta: "Fakts paliek fakts: sievietes parasti nomokās ar domām par to, vai labi bija vīrietim, taču pašas savam orgasmam lielu uzmanību nevelta. Jo liela daļa ir audzinātas būt pieticīgas un vēlas izpatikt.
Diemžēl absolūti satriecošu seksu šāda atturība neveicina! Turklāt vīrieši to arī nekad nav lūguši. Gluži otrādi — visvairāk viņus uzbudina sievietes bauda. Viņi vēlas nevis mīlas kalpones, bet gan karalienes: tādas sievietes, kuras zina, ko grib. Tādas, kas nebaidās parādīt, ko vīrietis viņu labā var darīt. Tādas, kas pašas dara visu, lai no seksa gūtu lielāku baudu."
Cien.vīrieši! Vai seksuāli atbrīvotas sievietes jūs tikai un vienīgi ielīksmo, jeb tomēr rada arī mazas bažas par viņas atbrīvotību ārpus jūsu abu attiecībām...bet varbūt pat jūsos raisās šaubas par savu līdzvērtību viņas spējām?

7. okt 2009. 12:36

Raiti, jautājums vairāk par to, vai nebaidies no seksuāli attīstītas(atbrīvotas) sievietes?Vai tas nerada kompleksu par paša potenci?

Atslegas vārdi: psiholoģija4808, cilvēka0

Labākā atbilde

  1. 1
dachuks Q. 8. okt 2009. 03:28Viņas atbildes

Zinu ka jaut.bija viirieshu kaartas paarstaavjiem uzdots,bet es ar piemetiishu kaadu vaardinju:jaazin ar kuru viirieti driikst atljauties buut kaa karalienei un ar kuru ne,ar kuru buut pilniibaa atbriivotai un ar kuru ne(neiet runa par jau ilgaam attieciibaam).Ir jaaljauj arii vinjam buut karalim,savaadaak vel var iedziit kompleksos :)

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Dzēstss P. 7. okt 2009. 16:49 Viņa atbildes

Nu,diktam jau patiesi!
Nu,kam man tāda,kura tikvien prot,kā klusējot atdoties un es lai atspēries mēģinātu izzīlēt,ko šai un kā šai...
Akurāt norādes dot šajā Smalkajā procesā gan nevajadzētu,bet tā gudri *uzvest uz viņai tīkamāko*-to nu gan vajadzētu prast!:)

  1. 0
Dzēsts profils 7. okt 2009. 12:29 Viņa atbildes

teikšu tā jo ilgāks sexs jo lielāka bauda

  1. 0
Dzēsts profils 7. okt 2009. 12:33 Viņas atbildes

Viss uzrakstīt,pat nav ko piebilst..

  1. 0
Dzēsts profils 7. okt 2009. 15:53 Viņas atbildes

Ja pāris patiesi mīl viens otru- tad patiešām nenomoka sevi ar šiem jautājumiem jo tas nav tik būtiski,ja sieviete nezin kā to vīrieti noturēt,vai otrādi, tad arī viņi domā par šo "sāpīgo"jautājumu.....,bet vai viņi ir īstie viens priekš otra?

  1. 0
Uldis B. 7. okt 2009. 19:10 Viņa atbildes

Tādas sievietes ir tāds retums,ka man vēl nav gadījies satikt...:)

  1. 0
kārumnieks j. 7. okt 2009. 20:58 Viņa atbildes

Taadu sievieti es veeleetos ne vien sastapt, bet arii pietureet :)

  1. 0
Dzēsts profils 8. okt 2009. 21:43 Viņas atbildes

.....taadas sievietes nevar buut laimiigas ar vienu vieniigo,vinjai patiik eksperimenti un tur laikam neiztikt ar vienu virieti,ja vien satiek liidziigu sev...Jautaajums gan bija domaats viirieshiem....:)

Autorizācija

Ienākt