Lasu par skandālu ap "Tukuma piens" 12% krējumu....sastāvā esot ciete un želatīns !
Nu labi-želatīns ...bet ciete?!
Atslegas vārdi: veselība7048
Tagad daudz kas ir tikai ...izstrādājums...
Govis baro ar TORTĒM - nāk laukā KRĒJUMS
Naivā tauta! Kurš šodien krējumu gatavo no piena! Neviens, jo krējumu un krējuma izstrādājumu ražo no piena pulvera. Ja kādam ir iespēja, tad pērciet pienu no zemniekiem. Iepērciet vairāk un paši centējiet krējumu. To garšu, nespēj aizvietot nevins piena pulveris. Kad krējumu ražoja no piena, tā derīguma termiņš bija dažas dienas, bet tagad nedēļu.
Krējumu izgatavo no svaiga piena.Krējuma procenti ir atkarīgi cik konkrētai govij ir trekns piens.Pienotavās neviens nešķiro pienu viss ir vienā mucā.
Negodīgi pienā pārstrādātāji peļņas nolūkos krējumam pievieno ūdeni un cieti un vēl daudzas dažādas vielas.
Vai tu domā, ka tagad ir dabūjams dabīgais krējums? Kāpēc tad no Ķīnas ieved pulverīti pa 0,04 saņiem kg, vai Ķīnā ir govis?
Dabīgu produkciju meklē pie pazīstama zemnieka
Iz dzīves- pilsētas bērni vasaru pavada laukos, namamāte piedāvā pienu padzerties, daži negribīgi pagaršo, viens saka- dzeru tikai no pudelēm, bet šis taču nācis no govs!
mmm,man nerodas tā problēma,bez krējuma dzīvoju un viss kārtībāa.krējums pārspīlē dzīvi.
Interesanti gan???-kāpēc vajadzīgs želatīns pie krējuma pagatavošanas
Tāpat kā agrāk,seperējot pienu,tikai pievieno,lai iznāktu vairāk un lētāk,lai būtu arī pārpalikums sviesta meistaram! Vai Tu vari nopirkt lēto desu,kur nebūtu vistu kaulu atkašajumi,cūku ādas,konservanti u.c.?!...
bojā preci un grauj prestižu....... kam tādi mēsli vajadzīgi..
Tas jau sen ir zināms.ķīmija vien ir un piena pūveris.Mājas krējums, ko pats gatavo vot tas ir super!
Kur nu bez cietes. Bez cietes var tikt pie skrejamā
ko gribam 21 gadsimts
Labāk nezināt sastāvu.
Pulveris! Veikalos ir pulvera krējums un piens! Krējumu var dabūt laukos!
Arī tirgū nopirku krējumu, kurā bija kaut kas pulverveidīgs, man likās, ka tie ir milti. Bet tas bija fakts!