Kā mūslaikos gatavo krējumu ?!

18. feb 2010. 15:30

Lasu par skandālu ap "Tukuma piens" 12% krējumu....sastāvā esot ciete un želatīns !
Nu labi-želatīns ...bet ciete?!

Atslegas vārdi: veselība7049

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 18. feb 2010. 16:17Viņas atbildes

Tagad daudz kas ir tikai ...izstrādājums...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (15)

  1. 2
Minka s. 18. feb 2010. 15:34 Viņas atbildes

  Govis baro ar TORTĒM - nāk laukā KRĒJUMS

  1. 2
Dzēsts profils 18. feb 2010. 19:42 Viņas atbildes

      Naivā tauta!      Kurš šodien krējumu gatavo no piena!  Neviens, jo krējumu un krējuma izstrādājumu ražo no piena pulvera.  Ja kādam ir iespēja, tad pērciet pienu no zemniekiem. Iepērciet vairāk un paši centējiet krējumu. To garšu, nespēj aizvietot nevins piena pulveris.  Kad krējumu ražoja no piena, tā derīguma termiņš bija dažas dienas, bet tagad nedēļu.

  1. 1
Lina S. 18. feb 2010. 16:35 Viņas atbildes

Krējumu  izgatavo no svaiga piena.Krējuma procenti ir atkarīgi cik konkrētai govij ir trekns piens.Pienotavās neviens nešķiro pienu viss ir vienā mucā.
Negodīgi pienā pārstrādātāji peļņas nolūkos krējumam pievieno ūdeni un cieti un vēl daudzas dažādas vielas.

  1. 1
Frēzija v. 18. feb 2010. 23:50 Viņas atbildes

Vai tu domā, ka tagad ir dabūjams dabīgais krējums? Kāpēc tad no Ķīnas ieved pulverīti pa 0,04 saņiem kg, vai Ķīnā ir govis?
               Dabīgu produkciju meklē pie pazīstama zemnieka

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2010. 01:02 Viņa atbildes

     Iz dzīves- pilsētas bērni vasaru pavada laukos, namamāte piedāvā pienu padzerties, daži negribīgi pagaršo, viens saka- dzeru tikai no pudelēm, bet šis taču nācis no govs!

  1. 0
Dzēsts profils 18. feb 2010. 15:32 Viņas atbildes

mmm,man  nerodas  tā  problēma,bez  krējuma  dzīvoju  un viss  kārtībāa.krējums  pārspīlē  dzīvi.

  1. 0
Moon M. 18. feb 2010. 15:50 Viņas atbildes

Interesanti gan???-kāpēc vajadzīgs želatīns pie krējuma pagatavošanas

  1. 0
Ernests K. 18. feb 2010. 15:54 Viņa atbildes

Labāk peles ēdīšu  



  1. 0
Dzēsts profils 18. feb 2010. 15:58 Viņa atbildes

Tāpat kā agrāk,seperējot pienu,tikai pievieno,lai iznāktu vairāk un lētāk,lai būtu arī pārpalikums sviesta meistaram! Vai Tu vari nopirkt lēto desu,kur nebūtu vistu kaulu atkašajumi,cūku ādas,konservanti u.c.?!...  

  1. 0
incis m. 18. feb 2010. 16:07 Viņas atbildes

bojā preci un grauj  prestižu....... kam tādi mēsli vajadzīgi..

  1. 0
Dzēsts profils 18. feb 2010. 16:10 Viņas atbildes

Tas jau sen ir zināms.ķīmija vien ir un piena pūveris.Mājas krējums, ko pats gatavo vot tas ir super!

  1. 0
Dzēsts profils 18. feb 2010. 18:19 Viņa atbildes

Kur nu bez cietes. Bez cietes var tikt pie skrejamā

  1. 0
linda r. 18. feb 2010. 19:35 Viņa atbildes

ko gribam 21 gadsimts

  1. 0
Burvīgā D. 18. feb 2010. 20:13 Viņas atbildes

Labāk nezināt sastāvu.

  1. 0
Dzēsts profils 19. feb 2010. 15:25 Viņas atbildes

Pulveris! Veikalos ir pulvera krējums un piens! Krējumu var dabūt laukos!
Arī tirgū nopirku krējumu, kurā bija kaut kas pulverveidīgs, man likās, ka tie ir milti. Bet tas bija fakts!

Autorizācija

Ienākt