Atslegas vārdi: mīlestība34028, Dzīve38590, attiecības38696
Nav tiesa. Pārbaudīts praksē. Personīgi. Tā kā biju (un esmu arī, bet atturos) burkānu sulas "fane", tad pēc 2 mēnešu "fanošanas" ikdienā (sulu spiedu pati no mūsu laukos audzētiem, ekoloģiski tīriem burkāniem) biju palikusi bāli zaļgandzeltena, ko pati nemaz nepamanīju, bet draugi vienu brīdi sāka šausmināties, vai neesmu saslimusi ar "botkinu"...
Tikai grutniecem-protams parspilet nedrikst,un ja dzer burkanu sulu,tad ieteicams pievienot drusku olivelu,ta vieglak kungim tikt gala..........
Nu,,,esot ja rotīgie edot burkānus,paspilgtina brūno krāsu,,neapstīdēšu,oranža/orandža nav palikusi,bet burkāni garšo gan!
Rīvetiem burkāniem jāpielej eļļa,citadi nepārstādājoties,,un esot garšīgāk,
Mēs neesam tas , ko mēs ēdam
Oranžs nezinu , bet skumīgi gan dažreiz paliek...
-Klosterī māsa saka,: " Šodien pusdienās būs burkāni.."
Māsas:"O, cik labi...!"
"Bet rīvēti..."
"Vai, vai "
Ja tas tā būtu , tad ķīnieši ēd tikai olas ?
tātad-viss redzams uz tavas ādas! burkānos esošie pektīni nesašķelas...neredzami...un vis redzēs!!!-nenoslēpsi...pat acis-staros!...uzlabosies redze...varbūt ne tev...bet sabiedrībai gan!
Nē , tikai brūnāks un veselīgāks par to, kas neēd
skatoties ko sauc par burkānu... abi paliek sarkani/sārti