Kad esat restorānā vai ieskrietuvē, vai skaidri ziniet kāda gaļa ir Jūsu bifštekā?

9. apr 2010. 13:29

9. apr 2010. 13:32

Vai arī jebkurā gaļas ēdienā, ko lietojat uzturā ...

Atslegas vārdi: Mīlestība34035, Dzīve38617, Attiecības38714

Labākā atbilde

  1. 1
Nimbuss S. 9. apr 2010. 15:04Viņa atbildes

. . kātad :) - man vismaz ir tik daudz prātiņa un nekad neņemu restorānos un līdzīgās iestādēs ko maltu :)))

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (18)

  1. 1
Laila N. 9. apr 2010. 13:31 Viņas atbildes

Bifšteku neēdu, tad nu vienalga, vai no buļļa vai no govs.

  1. 1
Dzēsts profils 9. apr 2010. 13:35 Viņa atbildes

Runā ka pat kenguru gaļa varot būt,ievedot ka liellopu kontobandas ceļā.

  1. 1
Janis S. 9. apr 2010. 14:41 Viņa atbildes

nu es nezinnu ,bet tomer domaju ,ka neka laba gala ta nav

  1. 1
Arvils S. 9. apr 2010. 15:34 Viņa atbildes

Padomju laika loti garsoja belasi.Nu edam tos kafejnicas,tirgos.Piradzinu estuves. Uz Blaumana ielas vel tagad ir ta piradzinu estuve.Nu nopirku savu dienisko piradzinu devu.Saku est belasu,kaut kas ass iekeras starp zobiem.Izvilku ara lakots nags.Kops ta laika belasus needu.

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 13:31 Viņa atbildes

To neviens nezin kas tur iekšā..

  1. 0
Ze B. 9. apr 2010. 13:35 Viņa atbildes

Šo pa lēto varētu paņemt !

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 13:40 Viņas atbildes

Ei-tagad buus japarskat katrs bifshteks ko gribeeshu nopirkt?? :))

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 13:40 Viņa atbildes

Vakardienas bifšteks var viegli pārtapt par kautko citu šodien .

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 13:42 Viņas atbildes

Neko nevar skaidri zināt......par to bivšteku!.......

  1. 0
Frēzija v. 9. apr 2010. 14:00 Viņas atbildes

   Nekad neņemu maisījumus, jo tik tiešām nezinu kas tur iekšā.

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 14:18 Viņa atbildes

pelmeņos laikam vārīta, bifštekos droši ka puscepta (ja ar asinīm)

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 14:30 Viņas atbildes

ja tajā pilsētā ir maz ielu kaķu un suņu, tad skaidrs kāda gaļa ir bifštekā :D

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 15:15 Viņa atbildes

Aktuāla tēma, tagad labāk pašam visu audzēt .............................

  1. 0
Dzēsts profils 9. apr 2010. 16:10 Viņa atbildes

Vistas gaļa noteikti ir klāt,tagad neviens gaļas izstrādājums nav bez vistas gaļas.....

  1. 0
Nellija O. 9. apr 2010. 17:35 Viņas atbildes

Vai dieniņ, kas tad to šodien var zināt? Viss taču modificēts. Vienīgi ja pats esi nobarojis kādu lopiņu, tad gan zini .

  1. 0
alberts d. 9. apr 2010. 19:15 Viņa atbildes

Nu restorana par procentiem 90,bet ieskrietuve (rigalovka) to galas-zurku-kaku-sunu-bonzu proporciju noteikt ir gruti

  1. 0
Arm k. 10. apr 2010. 15:27 Viņa atbildes

Protams ka laba...a ka gan citādi?

  1. 0
Dzēsts profils 11. apr 2010. 11:36 Viņa atbildes

nee

Autorizācija

Ienākt