Atslegas vārdi: Mīlestība34035, Dzīve38617, Attiecības38714
. . kātad :) - man vismaz ir tik daudz prātiņa un nekad neņemu restorānos un līdzīgās iestādēs ko maltu :)))
Bifšteku neēdu, tad nu vienalga, vai no buļļa vai no govs.
Runā ka pat kenguru gaļa varot būt,ievedot ka liellopu kontobandas ceļā.
nu es nezinnu ,bet tomer domaju ,ka neka laba gala ta nav
Padomju laika loti garsoja belasi.Nu edam tos kafejnicas,tirgos.Piradzinu estuves. Uz Blaumana ielas vel tagad ir ta piradzinu estuve.Nu nopirku savu dienisko piradzinu devu.Saku est belasu,kaut kas ass iekeras starp zobiem.Izvilku ara lakots nags.Kops ta laika belasus needu.
To neviens nezin kas tur iekšā..
Šo pa lēto varētu paņemt !
Ei-tagad buus japarskat katrs bifshteks ko gribeeshu nopirkt?? :))
Vakardienas bifšteks var viegli pārtapt par kautko citu šodien .
Neko nevar skaidri zināt......par to bivšteku!.......
Nekad neņemu maisījumus, jo tik tiešām nezinu kas tur iekšā.
pelmeņos laikam vārīta, bifštekos droši ka puscepta (ja ar asinīm)
ja tajā pilsētā ir maz ielu kaķu un suņu, tad skaidrs kāda gaļa ir bifštekā :D
Aktuāla tēma, tagad labāk pašam visu audzēt .............................
Vistas gaļa noteikti ir klāt,tagad neviens gaļas izstrādājums nav bez vistas gaļas.....
Vai dieniņ, kas tad to šodien var zināt? Viss taču modificēts. Vienīgi ja pats esi nobarojis kādu lopiņu, tad gan zini .
Nu restorana par procentiem 90,bet ieskrietuve (rigalovka) to galas-zurku-kaku-sunu-bonzu proporciju noteikt ir gruti
Protams ka laba...a ka gan citādi?
nee