Atkal par lielo mīlestību.

16. sep 2009. 07:55

Vakar,lasot te jautājumus arī man radās jautājums.Vai te ir daudz tādu cilvēku,kas par sevi varētu teikt-jā es savā dzīvē esmu saticis(satikusi) to cilvēku,kas man zvaigznēs ierakstīts-mans īstais un vienīgais?Un vai jūs joprojām esat kopā pēc n-tajiem gadiem,un mīlat viens otru gluži kā pirmajā dienā?Un nevis teika par kādu pāri,kas dzīvo kaut kur kaimiņu pagastā,bet pavisam reāli par sevi.Man liekas,ka es tādu satikusi neesmu.

16. sep 2009. 12:05

Nē,es nerunāju par tādām mīlestībām,kas nāk un iet,un katru brīdi liekas atkal tā īstā.es gribu zināt,vai kādam ir tā īstā un vienīgā visam mūžam.Esmu redzējusi tādus cilvēkus,kas jau no jaunības staigā rociņās sadevušies.Lielākoties gan kaut ko tādu tikai meksikāņu seriālos rāda.Bet es gribēju zināt,vai te ir kāds,kuram ir mīlestība visam mūžam-viena vienīga un mūžīga.Nu labi,kaut vai tikai sirdī,nevis blakus.

Atslegas vārdi: mīlestība34028

Labākā atbilde

  1. 1
kārumnieks j. 16. sep 2009. 09:58Viņa atbildes

es gan esmu. Iistie cilveeki ir tie, kuri attieciigos dziives posmos un liiklochos ir kopaa, ar kuriem saistaas atminjas....Miilestiibai ir gaistoshs raksturs, jo cilveekiem ir tendence izjaukt taas harmoniju. Par to iisto un vieniigo - uz kaadu mirkli tas cilveeks ir gan iistais, gan vieniigais. Nav iespeejams patureet muuzhiigi to, kas pats veelas projaam doties. Miiljotais cilveeks var aiziet, tachu miilestiiba ta paliek. :) Taa ir tik liela, ka tas pietiks visiem un katram, vajag tik atrast, kuram dot un kursh to dos pretii! ;) Gan atradiisies, nezaudee duushu! :) Varbuut aizljarksteejos mazliet ne par buutiibu, bet negribeejaas zheeloties, ka ir tik slikti, neviens mani nemiil.... :D

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 0
Dzēstss P. 16. sep 2009. 11:42 Viņa atbildes

Man tam kārumniekam jāpiekrīt-atliek *klikšķi* noklikšķināt!:)

  1. 0
Edgars D. 16. sep 2009. 15:11 Viņa atbildes

Jaa,protams!Gadus 5 atpakalj satiku to vieniigo un neatkaartojamo.Likaas,esam radiiti viens otram.Bet laiks gaaja...Atlika tik vienpuseeja miilestiiba,respekts un cienja.Arii taa meedz gadiities.

  1. 0
gunta k. 18. sep 2009. 14:57 Viņas atbildes

es kad saku iet skola man viens zens patika. bet es vinam ne:(
vins mani apsaukaj un visadi nirgajas ar sawiem graugiem.
vinam bija masa ar kuru es sadraudzejos 2007.gada bet tas puisis jau sen bija pabeidzis skolu. un tad ta masa mani uzaicinaja pie sewim ciemos.
un kops tas reizes es tam zenam iepatikos. un tagad mes esam kopa.
un mes cinijamies par sawu milestibu kaut mana mate bija pret to.

Autorizācija

Ienākt