Vai Tu jūties lepns par savu valsti un tēvzemi?

18. nov 2010. 11:28

Šeit es gandrīz vai gribētu izdalīt atsevišķi gan tēvzemi, gan valsti, jo šie jēdzieni nav vienlīdzīgi .... tēvzeme ir mūsu pašu veidota ar visu tās vēsturi un pagātnes, tagadnes un nākotnes notikumiem .... valsti savukārt mēs paši neveidojam ... tās veidošanas privilēģijas mēs esam nodevuši ne tiem cilvēkiem, kam vajadzētu ... žēl .... gadu desmitos nekas nav mainījies .... esam tik daudz saņēmuši finanšu līdzekļus no Eiropas, lai varētu šeit daudz ko uzlabot, taču nauda aizplūdusi kabatās un nevajadzīgos neceļos, tāpēc arī netiekam nedz laukā no padomju vēstures, nedz arī virzamies uz priekšu kā igauņi, to ir mācējuši .... vēlreiz jāsaka, ka žēl ...

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 1
savsem k. 18. nov 2010. 21:32Viņa atbildes

Ne visai , nav jau īpaši ar ko lielīties - vēl mēs tādi kā mazi bērni un tie grābekļi vienmēr pa kājām maisās ...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Dzēsts profils 18. nov 2010. 11:34 Viņa atbildes

par savu zemiti par tevzemi esmu loti lepns,milo to no visas sirds.bet par valsti latviju man liels kauns.kritizejam krievus,padomju laikus-redz cik slikti bija!!!kauns taa runaat.stalins septinos gados valsti peec kara ne tikai no krizes,peec pilnigas sagraushanas izvilka.musu vadiba bez kariem,streikiem un puchiem,leniteem vien,soliti pa solotim,apzinati un merktiecigi to musu mazo latviju ir izlaupijushi izdemolejushi,izpardevush nolaidushi pa burbuli varda tieshaa nozimeei.visas socialaas strukturas juuk un juks.par ko tur lepoties?

  1. 1
Arnolds P. 18. nov 2010. 11:36 Viņa atbildes

  1. 1
Frēzija v. 18. nov 2010. 13:14 Viņas atbildes

Tākā īpaši nesanāk nekur izceļot, par to lepnumu arī neesmu aizdomājusies, bet mīļa tā tomēr man ir, un tā vienkārši nevēlētos mainīt pret kādu labāku, neesmu no luteklīšiem, dažādas grūtības ir pārvarētas, dzīvoju ar cerību nākotnei.
Bet tavā rakstiņā ir pareiza doma ielikta, mūsus groza kā labpatīk, tur nav ko piebilst.

  1. 1
Dzēsts profils 18. nov 2010. 13:14 Viņa atbildes

reizeem ,kad palasu veestures faktus .................. muusdienu cilveeki vairs nav tie Latvieshi par kuriem mums patiik runaat ................... shodienas Latvieshiem visur ir labi . Nav noziimes vai taa ir Irija ,Anglija vai ASV.  
Miilu to kas ir mans ............... savus tuvaakos cilveekus. Ar to man arii   pietiek.........  

  1. 1
alberts d. 18. nov 2010. 17:21 Viņa atbildes

Par Tèvzemi lepns,un pareizi Tu saki-tä müsu vèsture ikdiena tä müsu zeme...par valsti kauns un brìzham neaprakstäms par müsu deputätiem,ministriem,bet ar ne visiem. Nu bet pashi jau viñus savélam un arì paklausämies kas snukäk runä-esam aizmirsushi ieklausìties un vienkärshi ieslègt smadzenes. Tagad jau modé nathing special nevis domät lìdzi. Bet tie kas domä tie vai ienaidniekos tiek ieskaitìti.

  1. 0
raisa l. 18. nov 2010. 14:02 Viņas atbildes

Ar ko te var lepoties?Man drīzāk kauns,akmens laikmets mūsu laukos,pilsētās...

  1. 0
Valdis m. 18. nov 2010. 21:17 Viņa atbildes

kauns par lidzpilsoniem kurus mes esam ievelejusi lai mus apzog bet kadel laujam Latviju izpardot un izlaupit

Autorizācija

Ienākt