Mūžsens jautājums: kam dot priekšroku, naudai vai mīlestībai?

11. feb 2011. 13:59

Droši vien ikviens, kas nav saskāries ar šo jautājumu aci pret aci, bet, kas seko vismaz pamatētikas principiem, sacīs ka mīlestībai. Nu, OK. Ne ikviens, bet lielākā daļa. Tā vismaz būtu pareizi.
Bet man ir aizķēries vēl kāds tik pat sens teiciens "Kur nabadzība pa durvīm iekšā, tur mīlestība pa logu laukā" Kā nu būt? Ko tad, ja šis jautājums ir Tavas izvēles priekšā? Aci pret aci.

Atslegas vārdi: izvēle3

Labākā atbilde

  1. 3
Ārija x. 11. feb 2011. 14:11Viņas atbildes

Viltīgi nostādīts jautājums! Tiešām ar skaistām frāzēm par mīlestību cauri netikt, nāksies vien pamatot.
Nu IR jau gan jāizvēlas mīlestība! Iebilde vai piebilde varētu būt tāda, ka kaut cik jēdzīgs vīrietis (un neiemīlēsies taču nejēdzīgā, vai ne?) kopā ar savu, jādomā, tikpat jēdzīgo sievieti, ķepurosies, lai tiktu no tās nabadzības ārā. Un kopā risinājumu var atrast!
Īslaicīgas materiālās grūtības jau varētu izturēt, apzinoties, ka problēmas risinājums nav uzkrauts tikai vienam no tā pāra.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 1
Full S. 11. feb 2011. 14:40 Viņa atbildes

Novecojushi teicieni! :))) Cilveeces evoluucijas rezuultaataa miilestiiba seko naudai, jo nav nekas vienkaarshaaks, kaa iegalvot sev, ka miili...vajadziigs tikai pastaaviigs treninjsh! :)))

  1. 1
Dzēsts profils 11. feb 2011. 14:48 Viņa atbildes

Esu nabadzībai izgājsi cauri un redzi pat dzīvs..... Vienīgais ko iemācījos, ka palīdzēt citam, ja patiesi tas vajadzīgs, dod prieku. Jo bija kuri arī man tad palīdzēja un to neiazmirst.

  1. 1
dachuks Q. 12. feb 2011. 00:45 Viņas atbildes

esmu saskārusies -mīlestību vai naudu.........bez naudas nevar bet bez mīlestības arī nevar. ja ir mīlestība tad divatā to naudu var nopelnīt unj dažreiz pat daudz vairāk nekā esot vienam,bet ja liktu izvēlēties(noliktu priekšā naudu unj vīrieti kuru mīl)tad izvēlētos vīrieti,jo uzskatu ka divatā var kalnus gāzt(kaut arī vīrieti ar pilnīgi pliku pakaļu,slinku,nekārtīgu,īsāk sakot nevis vīrieti bet FUI neizvēlētos,tad jau labāk būt vienai nevis mocīties unj izvēlēties piķi)

  1. 0
Dzēsts profils 11. feb 2011. 14:52 Viņa atbildes

Bērnu taisīšanai Nauda devalvējas,mīlestība izplēn bet bērni paliek

  1. 0
Dzēsts profils 11. feb 2011. 15:15 Viņas atbildes

Ne vienai ne otrai, jo katrai no tām ir sava vieta cilveka, arī manā dzīvē. Un savstarpeji tās nav aizstājamas.

  1. 0
Dzēsts profils 11. feb 2011. 16:08 Viņas atbildes

Mīlestība nabadzībā izplēn tad, kad tikai viens ir tas, kas dara visu iespējamo, lai no nabadzības tiktu ārā, bet otrs dzīvo uz tā rēķina

  1. 0
stingers b. 11. feb 2011. 17:03 Viņa atbildes

Vispirms naudai, tad mīlestībai. Bez naudas, mīlestība ātri izjuks

  1. 0
Dzēsts profils 11. feb 2011. 19:41 Viņas atbildes

Tas ir atkarīgs no cilvēka iekšējās būtības,vienam galvenā ir nauda,citam mīlestība.Bet ja nauda papildina mīlestību vai otrādi,tad jau šikojam uz nebēdu.

Autorizācija

Ienākt