Bīstami!!!

4. jan 2010. 17:03

Skopums ir dusmu un apvainojuma mikslis! Pēc vēdu likumiem, cilvēkam tiek atņemts tieši tas, pēc kā viņš tik neatlaidīgi savā skopumā un nenovīdībā tiecas. Pūles neattaisnojās! Ko taupa taupītājs, to atņem laupītājs. Ja Tu alkatīgi un bez pretmīlas sniegšanas centīsies sev iegūt seksa partnerus - agri vai vēlu visas Tevi pametīs. Dzenoties pēc slavas, tu pamet novārtā savus draugus, vēlāk nav, kam par to palielīties. Kā domājat Jūs?

Atslegas vārdi: skopums0, nenovīdība0, alkatība...0

Labākā atbilde

  1. 1
ilze s. 4. jan 2010. 17:07Viņas atbildes

100%-taisnība

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (11)

  1. 1
Dzēsts profils 4. jan 2010. 17:23 Viņa atbildes

Nav ko piebilst...precīzi manas domas.

  1. 1
Dzēsts profils 4. jan 2010. 17:58 Viņa atbildes

Bet, ja cilveeks nedara neko prieksh sevis un tiecas tikai izpatikt citiem, tad nav ilgi jaagaida, kad tu paliksi garlaiciigs un protams citiem neinteresants. Attapsies vienaa briidii, ka neko namaaki un esi palicis pilniigi viens.

  1. 1
Ilona M. 4. jan 2010. 18:28 Viņas atbildes

Netīk man skopi cilvēki.Bet visam ir robežas.Manai mammai bija teiciens-atdosi otram savu d..su,pats d...īsi ar sānu kaulu.Ja,kā saka-pēdējo kreklu atdosi otram,arī tas nav gluži normāli,ja nu vienīgi tas otrs ir tiešām mazs,vājš,nosalis un viņam bez tevis draud nāve.Bet dalīties-tas sagādā tikai prieku-dalīts prieks ir dubults prieks.

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 17:07 Viņa atbildes

....nu jaa ta ir esmu ar to visu loti labi saskaries ...ar egocentrisku culveku piedevam
egoistisks ar tieksmi but parakam par citiem ...ar tadu ir gruti sadzivot un but lidzas ....
ir jau ari labas lietas tam cilbekam bet tas labas neatsver to sliktumu ko vins nodara .

  1. 0
Ernests K. 4. jan 2010. 17:09 Viņa atbildes

Eeeeee....eee....  

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 19:41 Viņa atbildes

vienam nevar sanaakt viss vienliidz labi... pat ja ljoti censhas... taapeec teiciens par diviem zakjiem te der ljoti labi :)

  1. 0
Ilze B. 4. jan 2010. 20:29 Viņas atbildes

Piekrītu....
Skopums ir ļoti nejauka īpašība.
Labāk pateikt nemaz nevar.

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 20:58 Viņas atbildes

Man liekas, ka skopums ir skaudība, nespēja dalīties priekā, lietās, kas tev pieder...
daļējo piekrītu tam, kas rakstīts...
tikai par tiem daudzajiem seksuālajiem partneriem nedaudz citu skaidrojumu esmu lasījusi - karmiski tas vairāk ir, tādā nozīmē, ka seksuālā kontakta laikā notiek brīva enerģijas, senās, uzkrātās informācijas apmaiņa, bīstami dāļāt tādu enerģiju "komu popalo"... līdz ar to, alkatīgais visu mīlētājs agrāk vai vēlāk pārvēršas iztukšotā čaulā...

  1. 0
Ewa S. 4. jan 2010. 20:59 Viņas atbildes

nu domāju ka neatlaidīga tiekšanās pēc mērķa tomēr ir pozitīva īpašība....tāds cilvēks kautko sasniedz..un ne vienmēr kāds zaglis to nozog....runājot par vēlmi iegūt sexa partnerus..hmm vienmēr jau atradīsies kāds ,,kāda kam interes';es just sex..un nevar pamest to kam nekā nav..ja ir tikai just sex...oponēt varētu pie slavas....jā..tad ir liela iespēja pazaudēt draugus..un draugi jau nu ir pietiekoši liela vērtība ko nevajadzētu zaudēt..

  1. 0
Guntis O. 4. jan 2010. 22:13 Viņa atbildes

Taisnība! Piebildīšu tikai, ka skops cilvēks nemitīgi mokas ar vēdera aizcietējumiem, hemoroīdiem, jo viņa dabā nav atdot pat savus saražotos pārtikas atkritumus. Personīgi zinu tādus vairākus, un tiešām tie nespēj normāli apmeklēt tualeti. Jā, ja kāds ar šiem cilvēkiem mēģinās konsultēties par kādu labdarības pasākumu, tad labajam cilvēkam tas neizdosies. Kāpēc? Tādēļ, ka skopulis šo labdarību uztvers ļoti personīgi un ar savu melnās enerģijas lādiņu bloķēs pasākuma plānu. Šķiet, es par šo tēmu rakstīju savā blogā... bet varbūt tikai grasījos? Visādā ziņā, ja materiāla nav, tad būs!

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 02:45 Viņa atbildes

Šeit runā par skopumu,bet neviens neaka par taupīgumu...

Autorizācija

Ienākt