1Jautājums patikaLeo R.Viņa jautājumi (4)

Vai nāve vienmēr ir pats ļaunākais, kas var notikt?

5. jan 2010. 08:27

Katru dienu kāds nomirst. Nekas nestāv uz vietas. Visi baidās no nāves. Bet kāpēc...? Neviens jau nezin kā ir tur.... Otrā pusē... Vai tiešām nevienam nav drosmes stāties pretī nāve...? Vārds "nāve" daudziem iedveš neomulību... Vārds ir tikai pastiprinājums lietai, kurai tas pieder. Vai tad vārds Tev var ko izdarīt? Vai Tu varētu nomirt ar smaidu uz lūpām? Tā it kā nāve būtu tikai kārtējais piedzīvojums...

5. jan 2010. 08:44

Ilze. Nāvē tāpat kā dzīve ir gan pozitīvais, gan negatīvais. Negatīvais, protams, ir sāpes, bēdas u.t.t. bet pozitīvais ir tas, ka nāve ir kaut kā cita sākums. Un tas ir daudz. Tieši tādēļ mirt ar smaidu uz lūpām ir daudz drosmīgāk, jo katrā nāvē ir arī kaut kas labs.

Atslegas vārdi: nāve13, piedzivojumi21, beigas0

Labākā atbilde

  1. 2
Nikita T. 5. jan 2010. 09:17Viņas atbildes

Naave ir paareeja citaa faazee ... peec naavees eksistee vairs tikai dveeseliskaa pasaule, jo par materiaalaam lietaam vairs nav jaasatraucas

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Dzēsts profils 5. jan 2010. 10:06 Viņa atbildes

Vislielākais sods ir ilga dzīvošana!...No nāves un mīlestības nevar izbēgt,tā atnāks,kad Tu negaidīsi!!! Ieiesi atkal citā un dzīvosi 15x,tad iznīksi...

  1. 0
Ilze B. 5. jan 2010. 08:34 Viņas atbildes

Nāve - tas ir gals visam un tai pašā laikā - sākums kaut kam citam.
Nu vai tad tas ir patīkams vārds,par ko var priecāties?Nāve saistās ar sāpēm,bēdām
un kāda zaudējumu...vai tas ir maz?
Kas to lai zin ,kā kuram lemts - vai ar smaidu uz lūpām vai nē...

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 08:53 Viņa atbildes

Varbūt tas nemaz nav tik ļauni? Ja ņem vērā ka pēctam dzīvojam.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:49 Viņas atbildes

Pats šausmīgākais ir darīt ļaunu un nonākt ellē.

  1. 0
erika s. 5. jan 2010. 09:59 Viņas atbildes

Mirst jau tikai fiziskais ķermenis,dvēsele aizlido un atrod citu apvalciņu,lai turpinātu lidojumu.Kāpēc fiziskais ķermenis mirst?Tāpēc,ka nav enerģijas ,skābekļa ,ūdens.

  1. 0
Ilona M. 5. jan 2010. 10:24 Viņas atbildes

Domāju kā mocibas ir ļuanākas par nāvi.KAd cilvēks,kas slims pirms nāves mokās,tad nāve nāk kā atpestīšana.Kāpēc baidāmies?No visa nezināmā cilvēks baidās.Iet iekšā eksāmenā un baidās,jo nezin,kā tur būs,bet tad iznāk pirmais,kas droši iegājis un visi vai nu nobīstas vēl vairāk vai atviegloti uzelpo.No viņsaules neviens nav atnācis,lai pastāstītu,kā bija un tie gadījumi,kad kāds bijis komā un it kā redzējis viņsauli tiek norakstīts uz sapni,murgu-mēs jau visi arī sapņojam.Ja visu ņems nopietni... Bet ne jau visi baidās no nāves.Ir cilvēki,kas apzināti iet nāvē.Ne jau tikai pašnāvnieki,bet arī tādi,jas ziedo savu dzīvību,lai glābtu otru vai arī ticīgie,kas tic,ka nokļūs paradīzē.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 12:39 Viņas atbildes

domaaju ka naave nav launaakais, llaunaakais ir tas ko mes piedziivojam visas dziives garumaa jo mums ar to ir jaasadziivo, bet naave muus pannem una tpestii no visa!

  1. 0
Dzēsts profils 7. jan 2010. 13:23 Viņa atbildes

Nāve ! Tas ir nākamās dzīves turpinājums citā dimensijā ,vai arī tava gara iznīcināšana ellē ! Tas ir atkarīgs kā tu dzīvo šjā pasaulē !

Autorizācija

Ienākt