Kas ir maģija - cilvēku fantāzija jeb realitāte?

5. jan 2010. 09:20

Nereti tiek pausts viedoklis, ka ar dažādiem rituāliem un mantrām var panākt vēlamo rezultātu... Tikai, uz cik ilgu laiku?
Un ir cilvēki, kuru tuvumā mēs jūtamies vienkārši neomulīgi, nomāki, iztukšoti. Vai tā varētu būt viņu negatīvā enerģija, kas iedarbojas uz mums vai vampīrisms?

Atslegas vārdi: attiecības38696, maģija23

Labākā atbilde

  1. 3
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:28Viņa atbildes

Ja ir Dievs, tad ir arī sātans.  Ja no Dieva nāk svētība, Viņa spēkā. tad no velna maģijas, un vis ,ar to saistītais.  cita izskaidrojuma tam vienkārsī nav. Šīs divas pasaules paralēli iet blakus, starp kurām mēs sitamies. Uz kuru pusi palieksies, tas arī skars.Veiksmi vingrošanā.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 0
Ernests K. 5. jan 2010. 09:38 Viņa atbildes

Tas ir mūsu pašu neaptveramo prātu iedarbība. Spēja kontrolēt savas emocijas un jūtas. Mēs lielāko ties nepārzinām paši sevi. Un dažreiz savu noskaņojumu pret citiem uztveram, ka iedarbību no ārējas vides un apkārtējiem cilvēkiem. Jāiemācas būt harmonijā ar pašu sevi, un tad vieglāk būs sadzīvoties ar Pasauli.
Ommmm..... Ommmm..... Ommmm....

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:59 Viņa atbildes

Daži cilvēki ir apveltīti ar šādām spējām no dieva puses[ar labajām spējām],vēl ir tā sauāmie enerģiskie vampīri,kuru tuvumā daži cilvēki jūtās slikti.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 10:55 Viņas atbildes

šī lieta ir paŗāk bīstama un nopietna.jā pastāv gan elle gan debesis uz kuru pusi skatities ir jāizvēlas mums pašiem liels prieks būtu visus redzēt debesīs tādēļ atstāj šīs lietas un meklē patiesību tur kur tā ir

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 12:14 Viņa atbildes

Maģija ir nelegāls kults no reliģiskā viedokļa.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 12:51 Viņas atbildes

tādi cilvēki kuriem blakus jūtamies iztukšoti... laikam jāsauc par enerģetiskajiem vampīriem. tādi ir. daudziem, kurus pazīstu ir gadijes ar tādiem satikties.bet par priekšmetiem... nezinu gan

  1. 0
Alise .. 5. jan 2010. 14:44 Viņas atbildes

ļoti labi Valdis atbildēja....Dievs radīja cilvēku bez grēkiem, bet , kad cilvēks paklausīja čūskas kardinājumam un apēda aizliegto augli..cilvēkā ienāca grēks....Tad nu sātanam  ir darbs, mudināt cilvēku uz šiem te darbiem...Te nelīdzēs maģija, bet gan paša cilvēka griba , viņa iekšējais briedums..ar visiem rituāliem labāk būt uzmanīgam!!!..bet , ja jūtamies kāda cilvēka klātbūtnē slikti, tad zini, labāk mazāk ar tādu kontaktēties...nepakļauties viņa enerģijai, būt stiprai un paļauties , ka Dievs Tevi sargā!

  1. 0
Helena K. 5. jan 2010. 16:21 Viņas atbildes

  Piekrītu Ernestam-iepazīt sevi un attīstīt!Izprast,kas ir apziņa,dvēsele,kura caur mūžībām evolucionē,uzkrājot pieredzi.Tam visam traucē un liek šķēršļus negatīvās izpausmes-egoisms,kas,agresīvi darbojoties,kādam kaitējot un uzspiežot savu gribu(nejaukt ar neitrālu informēšanu),var pāriet Ļaunumā.Varbūt tā sākas Nelabā ietekme un izpausmes...varbūt no Aizsaules kroplas dvēseles traucē pilnveidoties mums,un mēs domājam,ka dēmoni...Hm..maģija-visā dabā noris maģiskie procesi nepārtraukti!

  1. 0
Benita L. 5. jan 2010. 22:42 Viņas atbildes

Magija ta ir realitate,diemzel.

  1. 0
Dzēsts profils 6. jan 2010. 00:58 Viņa atbildes

viss tas ir bulshits , ta ir psihalogija kas ir tava galva :)

  1. 0
Medus M. 6. jan 2010. 22:21 Viņas atbildes

Protams, ka pastāv maģija- BALTĀ un MELNĀ. jāpalasa attiecīga literatūra, tad sapratīsim. Īpaši pašlaik Latvijā plaukst un zied MAĢIJA.   Negribi- netici. Bet ir!

Autorizācija

Ienākt