Ko izdarīt ar "apdalītajiem" Amigosā, kas visu laiku ņaud par kaut ko un ir neapmierināti?

20. jan 2010. 10:29

Esam jau ap šito ņēmušies n-tās reizes, taču izskatās, ka jārunā atkal ... jo izskatās, ka citi jūtās apdalīti par to, ka citiem ir vairāk privilēģiju nekā pašiem ... vienmēr un visiem esmu teikusi, ka jālasa Amigosa noteikumi, kas un kuram ir paredzēts, nevis jābrēc par katru sīkumu, ko ierauga vairāk nekā citiem? Vai šiet atkal neparādās tā latviešu skaudība, par kuru jau savulaik uzdevu jautājumu Amigosā - "Kāpēc viņam ir, bet man nav"?

Vienmēr esmu teikusi strādājiet, jautājiet, piedalieties ... un viss Jums ar laiku būs tāpat kā pārējiem!

Jūsu domas?

20. jan 2010. 13:24

Attiecībā uz jautājumiem ... tiem nav ne vainas ... kāpēc citiem neskrienat pakaļ un nemeklējiet līdzības ... Es vismaz neskrienu kā Feja xxx katram pakaļ un neraudu par to, ka mani jautājumi arī tiek atkārtoti ... Vai man arī būtu jābrēc ... ko izmanto manu jautājumu? Es vismaz tā nedaru, pat priecājos, ka domas tiek turpinātas ...

Pie tam, ne jau visu laiku man būs radošais gars un būs jautājumu jūra ... kamēr tas ir, tikmēr izpaužos ... kam nepatīk, lai neatbild uz maniem jautājumiem ... un tā kritizēšana vienreiz jāizbeidz ... es arī nesaku nevienam, cik kādam jautājumi ir neaptēsti un stulbi ... ja cilvēks ir ko pajautājis, tātad viņam ir bijis iemesls ...

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 20. jan 2010. 10:45Viņa atbildes

Nu lai viņi ņaud!Ir taču grupa cilvēku,kuru dzīves stils, ir būt nelaimīgam un apdalītam.Tas ir katra paša ziņā!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 8
Ewa S. 20. jan 2010. 10:34 Viņas atbildes

es neesmu lasījusi noteikumus..un patiesībā šeit jau nu man noteikti nevajag privilēģijas..šis ir tikai nets...DOHHH...un tādi kam kautkas skauž..vienmēr ir bijuši un būs...varbūt mums vajadzētu vairāk censties reālajā dzīvē nevis pēc kautkādiem sasniegumiem globālajā tīmeklī..bet nu kaa jau esmu teikusi..katrs izklaidējas kā māk.

  1. 8
Ilona M. 20. jan 2010. 11:40 Viņas atbildes

Labi,patiekšu savas domas.Mani netraucē tas,ka Tev ir nez cik tur to iespēju ielikt savus jautājumus.Liec cik gribi,mani tas netraucē,jo pie labākās gribas nevaru katru dienu aizpildīt pat to,kas man atvēlēts.Mani kaitina lūk kas-Tavi jautājumi jau nez kuro reizi atkārtojas un ir vērsti tikai uz to,lai gūtu pēc iespējas vairāk punktu,bet man patīk,ja tie ir nākuši no sirds un liek padomāt.Šodien izlasīju šeit uzdotos jautājumus,no kuriem lielākā daļa ir Tavu,un man tā īsti neatrdaās,ko pateikt.

  1. 2
Dzēsts profils 20. jan 2010. 12:02 Viņas atbildes

Piekrītu Ilonas sacītajam - tā sieviete šeit uzvedas kā savā personīgajā mājas lapā.
Jautājumus vienkārši "aizņemas" no citiem, cerībā, ka būs jau piemirsušies.
Un Andim Osim galīgi nav sava viedokļa - vai nu piekrīt vairākumam, vai atbild tā, kā "būtu pareizi".Istens latvietis!!!

  1. 1
Aivars K. 20. jan 2010. 10:31 Viņa atbildes

ko var izdalīt ar cilvēku, kurš neciena pats sevi? neko..vienkārši viņu neievērot..))

  1. 1
Dzēsts profils 20. jan 2010. 10:46 Viņas atbildes

   Varbūt sācies kaķu laiks,ja ņaud..Kaķi tak vienmēr tā dara....

  Lai jau ņaud ,bet vēlams tikai meklēšanas laikā,jo kas par daudz tas par traku...

  1. 1
gunz g. 20. jan 2010. 12:43 Viņa atbildes

Nu ko lai saka. Ja jau madaam tikai to vien maak kaa uzdot jautaajumus, tad jau laikam apdaliits cilveeks. Laikam neko veertiigaaku nespeej atrast par laika teereeshanu dien dienaa seezjot shajaa lapaa. ;)

  1. 0
Dzēsts profils 20. jan 2010. 10:31 Viņa atbildes

Pareizi,lai lasa  noteikumus.

  1. 0
Dzēsts profils 20. jan 2010. 11:05 Viņa atbildes

Zini ! ES TEV piekrītu !

  1. 0
Dzēsts profils 20. jan 2010. 12:46 Viņas atbildes


Jāiet uz pirti un jāizper ārā tā ņaudēšana.


Bet man tas īstenībā netraucē!Lai raksta,ja viņiem ir sakrājies!

  1. 0
Valdis m. 20. jan 2010. 13:06 Viņa atbildes

kuram gribas vairak jastajas deputatos un tad klusiet ministri  tad jau ari nemsiet cik gribesiet ha ha

  1. 0
Dzēsts profils 20. jan 2010. 15:08 Viņa atbildes

Jaukā Meitene - NU BET TAČU SVEICINĀTI VIRTUĀLAJĀ PASAULĒ!  

Neko nedari - lai ņaud, pukojas uttt - vārās savā sulā. tev , kā saka bērnus ar viņiem nekristīt, pareizi. Bet ja kāds Tev vnk ZB un pie tam viņš ir Tev DzPVV, varu pa kluso pačukstēt - šeit ir maģiska iespēja ,,BLOĶĒT"!  
Te tiešām nav vērts ne par ko ne gruzīties ne sasvīst - taupi nervus un veselību reālajai pasaulei, reāliem , Tev tuviem, mīļiem cilvēkiem.  

  1. 0
Dzēsts profils 20. jan 2010. 15:50 Viņa atbildes

To ka šeit daudzi dzīvo pēc principa kaut mana govs nosprāgtu, ka tik kaimiņam nav divas, nu ko lai dara. Laikam tāda mentalitāte. Bet priekš tam jau šī lapa ir, lai izliktu savas domas par kādu Tevi interesējošu jautājumu, dzirdētu ko citi domā par to, vai arī vienkārši attiecīgi savam noskaņojumam izteikties. Es teiksim arī ne visus Tavus jautājumus lasu. Lasu tikai tos kuri man rādās saistoši.  Blogus ar dzeju vispār nelasu, uzreiz taisu ciet. Vienkārši mani tie peršiņi nesaista. Lasu to,kas mani varētu interesēt, un nemaz neuztraucos par to,ka viens var izlikt vairāk,otrs mazāk. Ja nav citas izejas, nobloķē. Vai arī .........


Autorizācija

Ienākt