Atslegas vārdi: Dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443, pikantums.0
Ar tiem ļoti uzmanīgi! Īpaši, ja pastav liela iespejamība mīlēties......
Dedzinoša , tikai druscītiņ un pietiek.
ja nopērk īstu mantu ,ne kaut kadu surogātu ,jābūt ļoti uzmanīgai..............
piešāvu pa daudz pie siera cepumiem......tie nebija ēdami.....
Kad par daudz, tad ir traki
Karsti! Patīk asi ēdieni, bet.... ja šito dabū par daudz, tad tas vairs nav labi.
parasti nopērku rudenī,sakaltēju-nedaudz lieku gandrīz pie visām zupām,galerta,cepot gaļu,marinējot gurķus,sēnes.Svaigi pipari mēdz būt vairāku šķiŗņu-tad jāpagaršo-uzmanīgi pieliekot pie mēles-liek dažādās mercēs,kečupos,patreiz liek arī pie kafijas,šokolādes-galvenais nepārspīlēt-patīk pie maizītes kopā ar olīvām/cepu pati/
Šitādi, nu līdzīgi, auga virtuvē uz palodzes, tagad vēljoprojām aug mini čili pipariņi. Lieku klāt daudziem ēdieniem, mājnieki ir pieradināti pie asumiņiem ēdienos.
... divgadīgos audzēju uz palodzes... Pākstis izmantoju piparu šņabim un čilli eļļai
Man ir pieredze ra ļoooti maziņiem čilli pipariņiem...Itālijā... Skatos- virtene maziņu
čilli pipariņu saimniekam mājās- davai- ar 1 nepietiks... Smieklīgi- pārrēķins, es ne
tikai sev apdedzināju mēli, bet daudziem... /smiekli caur asarām/...
Nu jā,kas par daudz,tas par skādi!
Mana,pieredze,dargi maksaja.Afrikani,no pipariem taisa kecupu.Un,nepabridinaja ka bus loti as.Taka nacas dzert loti daudz udeni.Bet,iemacoties est,loti garsigi.
jēla mute un ugunīgs pirdiens...
Smuks pipars,nekādas vainas.