Atslegas vārdi: ēdiens17
Karbonaade
vista ar ananāsiem
Ų 4 personām
Ų 1 vista
Ų gabaliņš purava vai 4 vai 5 zaļie lociņi
Ų 300 g konservētu ananāsu
Ų 2 ēd k sviesta
Ų 2 ēd k medus
Ų pus tējk kardamona sēkliņu
Ų 1 vai 2 kanēļa sēkliņu
Ų 100 g ananāsu sulas no kārbiņas
Ų 100 g ūdens
Ų 1 tējk sāls
Ų pus tējk sāls
Ų pus tējk melno piparu
Ų Putnu sadala četrās daļās.
Ų Noskalo puravu un ieslīpi sagriež šķēlēs.
Ų notecina ananāsus ,sulu uzglabā.
Ų Pannā sakarsētās taukvielās no visām pusēm apbrūnina vistas gabaliņus.
Ų Cepamā traukā liek ananāsu riņķīšus un purava šķēlītes. Virsū liek vistas gabalus.
Ų Pannā kurā vista tika apcepta, uzkarsē medu, maltu kardamonu, ananāsu sulu un ūdeni.
Ų Ar šo buljonu pārlej vistu, apkaisa ar sāli un pipariem.
Ų Vistu cep cepeškrāsnī 225 C apmēram 30 minūtes.
Ų Pasniedz ar rīsiem un salātiem.
Cūkas cepetis ar kartupeļiem un kāpostiem,malkas krāsnī gatavots.
nav vienas vismīļākā, bet garšo viss, kas saistīts ar zivīm un jūras mošķiem... un tad protams, augļi un dārzeņi...
Kartupeļu pankūkas.
Karbonāde ar tomātu, gurķu, sīpolu salātiem.
mīļotās skūpsti - nekad neapnīk
Garšo jau daudz un dažādi ēdieni,bet ja nopietni,tad zivis varu ēst no rīta līdz vakaram.