Kāds ir mīļākais ēdiens uz svētku galda?

11. dec 2011. 14:29

Atslegas vārdi: doma23289

Labākā atbilde

  1. 1
Vilnis S. 11. dec 2011. 14:36Viņa atbildes

          Latvietis - bagātāks un gudrāks.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (16)

  1. 1
Elvital A. 11. dec 2011. 14:32 Viņas atbildes

kaut kas no zivtiņās ...

  1. 1
Ieva B. 11. dec 2011. 15:52 Viņas atbildes

Ziemassvētkiem jāsmaržo pēc piparkūkām , tas pirmkārt !   Tālākais - pēc iespējām un spējām , katram savas variācijas ...

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 14:48 Viņas atbildes

Pašceptie pīrādziņi.

  1. 0
Vineta K. 11. dec 2011. 15:20 Viņas atbildes

Protams,cepeti,skabu kapostu sautejums,piradzini,smalkmaizites un zvtinas.Tie ir mani milakie svetku edieni.Ar milestibu gatavoti.

  1. 0
Gunars s. 11. dec 2011. 15:23 Viņa atbildes

     No kura nevar atturēties, zemapziņa te valdniece. Vienreiz viens ,citreiz kaut kas cits

  1. 0
Zigmārs Z. 11. dec 2011. 15:41 Viņa atbildes

Plakanmaize ar mocarellu un tomātiem[/b]
Sastāvdaļas:2 paciņas mocarellas (250 g) 2 palieli tomāti, sagriezti palielos kubiņos 6 bazilika lapiņas ,svaigi malti melnie pipari pēc garšas
maizei: 115 ml silta ūdens 5 g sausā rauga 2 ēd.k. saulespuķu eļļas 250 g miltu 5 g jūras sāls   Pagatavošana:Lej bļodā siltu ūdeni, pievieno visas mīklas sastāvdaļas un samīci mīklu. Mīci apmēram 10 minūtes.
Kad mīkla ir vijīga un maiga, liec to ar eļļu ietaukotā bļodā, pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi un liec siltā vietā, lai mīkla rūgst, kamēr palielinās apjomā uz pusi, apmēram 1 stundu.No mīklas izveido plakanas šķēles, kādas formās vēlies, un liec tās uz pannas vai grila. Uz vidējas liesmas cep no vienas puses kādas 3-5 minūtes, līdz apakša ir gatava. Apgriez otrādi un turpini cept, līdz gatavs.
Kad tas izdarīts, ņem nost no liesmas. Liec uz liela šķīvja vai dēlīša, pa virsu kārto tomātus, saplūkātu mocarellas sieru un baziliku. Pārlej ar eļļu, pipariem, sāli un nedaudz saldenā balzamiko.

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 16:12 Viņas atbildes

Vistas filejas tītenīši pildīti ar Mocarella sieru un sautēti saldajā krējumā ar pārkaisīto Krievijas sieru.

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 16:15 Viņa atbildes

Zacene

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 17:12 Viņas atbildes

Ziemsvētkiem ir savi ,īpaši ēdieni galdā - cūkas šņukuriņš ar pelēkajiem zirņiem , pildīta karpa , kuras zvīņas liekam maciņā , lai aug naudiņš nākošgad ...,
pīrāgu kalni - daudz un dažādi , ko pa svētkiem ņammāt , un ciemiņiem līdzdot , piparkūkas - obligāti !  
Un vsp - tie ir svētki dvēselei   , protams ,neaizmirstot arī vēderpriekus... , kas nu kuram labāk tīk, to arī liekam galdā  ...

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 17:54 Viņas atbildes

gaļas salāti

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 19:05 Viņa atbildes

Tāds,kas visiem garšo....

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 19:09 Viņas atbildes

nav neviens ediens,kuru nevaretu est ari ikdiena!

  1. 0
Jānis K. 11. dec 2011. 19:42 Viņa atbildes

Cūkas cepenītis.

  1. 0
Dzēsts profils 11. dec 2011. 20:22 Viņa atbildes

jebkurš, kurš gatavots ar sirdi un mīlestību...

  1. 0
savsem k. 11. dec 2011. 20:43 Viņa atbildes

Latvietis  

  1. 0
Dzēsts profils 12. dec 2011. 02:44 Viņas atbildes

Rossols!!!!!!
Bez tā nespetu iedomāties nevienus svētkus...

Autorizācija

Ienākt