Kā vērtējat intervijā «Playboy» publicēto labklājības ministres Ilzes Viņķeles sacīto?

6. nov 2012. 18:22

Citāti:

Pensionāri nesaprot...."ka tā laika Latvija un šodienas Latvija ir divas dažādas valstisun viņu pienesums citai valstij nevar tikt adekvāti novērtēts šodien, jo visas pensijas, ko maksā atjaunotā Latvijas valsts, faktiski nāk no naudas, ko šie cilvēki nav radījuši."

"Skarbā patiesība, diemžēl, ir tā, ka tās ir divas dažādas pasaules, un viņu pienesums citai valstij nevar tikt adekvāti novērtēts šeit, un visas tās pensijas, ko maksā atjaunotā Latvijas valsts, faktiski nāk no naudas, ko šie cilvēki nav radījuši"

6. nov 2012. 20:22

Man lasot ienāca prātā nelaba doma : gandrīz vai tautas ienaidnieki mēs! Labi ka vēl mūsu vecākus neapvainoja valsts nodevībā,jo viņi palika savā Dzimtenē un palīdzēja ienaidniekam celt komunismu un vēl piedevām sadzemdēja mūs...

6. nov 2012. 21:12



...........................piedodiet!....negribot izdzēsu dažus komentus.....

Atslegas vārdi: dzīve38590

Labākā atbilde

  1. 2
stingers b. 6. nov 2012. 19:48Viņa atbildes

Brīvajā Latvijā, arī idiotiskās būtnes iekļūst ministros Šīs Viņķeles
izteicieni ir STULBUMA  VIRSOTNE!!! Nejau Latvijas pilsoņi izveidoja PADOMJU
SAVIENĪBU, bet bija spiesti dzīvot okupācijas režīmā. Lai viņa panāk, ka
Krievija pensionētu visus Latvijas pensionārus,par tiem gadiem, kurus tie nostrādāja
komunistu jūgā. Pļurkstēt viņa prot un lielo algu, ar milzīgām prēmijām saņemt,uz
nodokļu maksātāju rēķina, par neadekvāto darbību...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (19)

  1. 2
Anna N. 6. nov 2012. 18:54 Viņas atbildes

Nu, bet, vai tad pensionāri vainīgi pie tā, ka mainījās valsts statuss un sistēma? Nav vainīgi. Un tie, kas tagad sāk iet pensijā, jau ir gadus 20 nostrādājuši neatkarīgajā Latvijā, un paši zinām ,kādas bija algas 90'  gados. Ministre reizēm stipri nedomā, ko sarunā, diemžēl.

  1. 2
Vineta K. 6. nov 2012. 19:43 Viņas atbildes

Nu,forsi.Cilveki ir stradajusi,bet gala rezultata pat pensijas nav pelnijusi.Tikai vina drusku aizmirstas,pate ari ir stradajusi,ne sai valstij.Nu protams tagad ar sirdi un dveseli,ruka,un abzog,visu ko var.Janu peksni vinai neizmaksas pensiju,tad bus nokurienes smelties..Tagad es domaju,ka cilveki bus drusku gudraki pirms dosies pie velesanas urnam.Un padomas ko nakoso reizi velet.Sie frukti jau ir paradijusi,ko var,ko grib,un ko gaidit.Ceru ka tautai pratins naks majas.Lai nebutu jaklausas vissadas demagogijas.

  1. 2
savsem k. 6. nov 2012. 21:05 Viņa atbildes

Tad jau vajadzēja nojaukt visu kas radīts tajā otrajā valstī un celt visu no jauna ..

  1. 1
olegs v. 6. nov 2012. 18:44 Viņa atbildes

mūsu ministri un mūsu tauta arī ir divās dažādās pasaulēs.Bet,ko savēlējām,ar to jāsamierinās un jāizdara secinājumi.

  1. 1
jautrite b. 6. nov 2012. 19:34 Viņas atbildes

ja gribētu -varētu vismaz samazināt komunālos maksājumus,arī braukšanu ne tikai Rīgā,arī elektrības maksājumus,apmaksu slimnīcā-vismaz neatliekamos gadījumos-ne jau visas pašvaldības ir trūcīgas,un lielie monopoli arī neizputētu,un daudzi cilvēki sasniedz pensijas vecumu arī šogad-un nu jau pāri 20 gadiem nostrādāts šai valstij-rezultāts 150-200-300 latu-tie 300 ir 10-20%,kādiem 2-5% ir lielas pensijas-pārējiem izdzīvošanas serials

  1. 1
Gunars s. 7. nov 2012. 12:06 Viņa atbildes

   Viņķele - brieni Rīgā, pāri Daugavai , neizmanto to ko būvējuši ļaudis kuri ir pensionāri un tie kuru vairs nav! Rīgas ,Pļaviņu,Ķeguma HES...elektrību.Nav priekš tevis- Operteātra... Nav Dzemdību nama!

  1. 0
Olga P. 6. nov 2012. 18:51 Viņas atbildes

Nav šai pasaulē taisnības............

  1. 0
Vilnis S. 6. nov 2012. 18:55 Viņa atbildes

Lai cik tas būtu sāpīgi , bet ministrei ir taisnība. Vēlēt varat ko gribat no tā nauda nerodas.  Arī tas ir padomju valsts nopelns, ja cilvēki domā, ka naudu kāds var iedot. Nauda ir jānopelna.

  1. 0
Andrejs S. 6. nov 2012. 20:16 Viņa atbildes

Mierinu sevi ar domu,ka līdz pensijai nenodzīvošu.

  1. 0
Dzēsts profils 6. nov 2012. 20:51 Viņa atbildes
  1. 0
IEVA I. 6. nov 2012. 21:27 Viņas atbildes

Lai diskusiju uguns neizdzistu ,vienmēr jāpiemet kāda "pagalīte"...,nepadomājot par to,kāda reakcija  var būt izteiktam vārdam...

  1. 0
iim e. 6. nov 2012. 22:32 Viņa atbildes

Tad jau lai tik liek cietumos -- tiem tur aiz žoga valsts mēnesī izdod vairāk naudas  un rezultātā dzīvos uz pilnas pansijas -- laikā piecels , pabaros, noliks gulēt un vēl apsargās!
Vai tad neesat sapratuši, ka valdība vadās pēc Josifa Visarionovi'ča Staļina principa -- Ir cilvēks ir problēma.
Izeja viena -- kopīgas pansijas!!!

  1. 0
Ledija J. 7. nov 2012. 16:33 Viņas atbildes

Kur nu vel adekvatak vina vareja to pateikt.Cilveki visu muzu sitiem maitam pelnija prieks nodokliem,bet tagad ,lai aizstavetu savas ambicijas ,deputateli tagad sada gaisma visu izcel.Ka nav kauna,vispar smirdigas mutes virinat,sitai valdibai var drosi piedevet,ka pie varas nakusi fasisti.Kuri launpratigi iznicina latviesu naciju.

  1. 0
Dzēsts profils 7. nov 2012. 18:23 Viņa atbildes

kas tur ko veerteet.
Normaalaa pasaulee politikji taadas lietas nerunaa un neraksta, vismaz ne publiski.
Un ja reiz kaada shitaada txt pasprukshana sanaakusi - pashi atkaapjas bez extra notikumiem un lugshanam un veel sazinkaadiem miermiiliigiem protestui draudiem.

Skaidrs ir viens, latvieshi ir cuukas.

  1. 0
Ira G. 8. nov 2012. 15:05 Viņas atbildes

Nepatīk man viņas paustais viedoklis   Vai viņa var garantēt, ka pašai pensijas vecumā nebūs jādzīvo citā valstī ar citu politiku un ko tad? Viņa arī var izrādīties tādā pašā situācijā kā šodienas pensionāri. Vai Latvijas tauta, tās iedzīvotāji ir vainīgi, ka bija karš, mainījās valsts politika, visa situācija? Mēs neviens vēl nezinām kas mūs sagaida rītdien, kur nu vēl, kad būsim pensijas vecumā?????

  1. 0
Īstais K. 8. nov 2012. 16:31 Viņa atbildes

Vērtēju negatīvi.

  1. 0
Dzēsts profils 8. nov 2012. 17:38 Viņa atbildes

Šī jaunā valsts tika uzcelta uz vecās valsts pamatiem, vecā valsts nebija gluži plika un nabaga, tikai daži tās jaunās valsts "vadītāji" uzskatīja par vajadzīgu visu, ko var pievākt, pievākt sev, tāpēc jau jaunajai valstij nekas no vecās nepalika. Tāpēc jau arī mūsdienu pensionāri tika tādā veidā likumīgi aplaupīti. Likumi tika izveidoti tādi, lai varētu likumīgi aplaupīt Latvijas valsti (lasi - tautu, tai skaitā pensionārus). Tagad par to neviens neatbild, bet smejas un ņirgājas no saviem augstumiem arī par šo jauno valsti un jums, jaunatne.

  1. 0
Dzintra P. 8. nov 2012. 20:29 Viņas atbildes

Viena valsts un pensionari pieder pie valsts.

  1. 0
MR Č. 9. nov 2012. 01:09 Viņa atbildes

Anna vai tev liekas,ka vispar kads ministrs sajos laikos doma ko runa,un vai vinji vispar filtre bazaru..Tas ka mums ir bananu republika,tas sen jau bija skaidrs..Vel viens vecs azis izcelas nesen ar nasing spešel!musu valsti cel neslava,bet tai pasa laika esam sadus azus pie varas laidushi,un iebalsojushi..Un tikai nekritizejat un nesakat ka mes nezinajam.tak pie dir..sas..Sitos nometis no kresliem jauni lohi pie varas naks!!!Laiks jaunos laist pie varas ,tacu neviens vinjiem nedod zalo gaismu..Visu regule kam vairak naudas....Tas butu vel sikakais-bet tas ka Latvija lindermani kravcovu un parejos pajolinjus vel nes uz saviem pleciem,un nav no valsts deportejushi tas vispar ir psc..Pat Krievija lindermani deporteja...Ja to nespej Musu tevzeme,tad te komentari vispar lieki...

Autorizācija

Ienākt