T'ds jautājums,jo parasti \lauži brīnās-kur tādas var likt
Daži tājās ietinot mazmaziņus kartupeļus un tad cepeškrāsnī- ļoti gardi sanākot!
Bet te vēl viena recepte,izklausās pavisam laba
Zakuskai -tā teikt !
Ādiņas sašņikā 2 cm strēmelēs, sīpolu ripiņās,visu samaisa + sausās garšvielas:čili asumam, papriku krāsai, ķiploksāli un piparus.
Atstāj vismaz uz vienu stundu,lai ievelkas. Tad izņem sīpolus un pārējo liek uz karstas,sausas pannas-vāku virsū, un lai viss sutinās 30-40 minūtes. Šeit arī ir tas funktieris - atļaut vistas ādām pašām savā sulā sautēties.Uz beigām jāuzpasāe un jāmaisa ,lai visas smuki apcepas. Nokāš sietā. Ēd gan siltas,gan aukstas.
No 1 kg ādiņām sanākot...tikai 230 g kraukšķīšu un 270 ga vistas tauku...
............Ilona- varēji tak ierakstīt arī savu recepti
Elvīra- 100punkti ,ka tādam,kas pārņemts ar veselīgu uzturu, šitā ēdmaņa šausmu brēcienus izraisa
Atslegas vārdi: dzīve38617
Visi garšīgie ēdieni, kaitīgi veselībai, jo gardēdis nespēj laicīgi atiet no galda un iet
prom tikai tad, kad kuņģī vairs ne kripatiņas nevar iebāzt un ar to, sagādā sev
kuņģa čūlu...
Mans mīļākais ēdiens!!! Manis pēc vista varētu tikai no ādas vien sastāvēt! Man gan ir cita recepte, bet noteikti izmēģināšu Tavējo arī!
šitam būtu jābūt latviešu kamašiņu gaumē !!! (paldies par recepti), es personiigi esmu mēģinājusi vistu astiites aptuveni tādā pat šnitē cept - man patiik tikai patrekni, bet gardi ... un vēl ar aliņu - nammmm....
Es noteikti,nepirktu.Jo,adina vis vairak kaloriju.Es,personigi,vistas adinas adodu savam sunukam.
Izklausās kārdinoši ..
Ķekavas veikalos vispār neko nepērku,arī vistas gaļu/fabrikās audzēto nē/
Jā, kaķiem...