Vai tas ir cilvēka dabā-vispirms par otru padomāt to sliktāko?

23. mar 2010. 08:16

Vai tā ir audzināšana.Un nevis gudru filozofiju,bet reāli-jums pazūd maks.Pēc nedēļas kāds zvana un saka-atradu jūsu maku,par atlīdzību atdošu...Pirmā doma-zaglis!Vai tomēr otrādi-labs cilvēks,bet nepazinās,ka makā vairs nav nekā vērtīga-tiesību zudums pieteikts policijā,kartes nobloķētas un jaunas jau saņemtas..Mīļo bildītes..Cik gan tās maksā?

Atslegas vārdi: attiecības38696, cilvēks402, raksturs3, audzināšana2

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 23. mar 2010. 09:12Viņas atbildes

:)..otraa vienmer saskatam to,kas passa prevalee...:)...jo vairaak cilveks laimigs savaa zdiivee  un ir mieraa ar sevi,to passu redz arii citos...
neuzticaas citiem,jo neuzticas sev,,,,utt...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (11)

  1. 0
aivars p. 23. mar 2010. 08:20 Viņa atbildes

Ne jau visu cilveeku dabaa ir padomaat uzreiz to sliktaako. Paziistu pietiekami daudz godiigu cilveeku, kam pat praataa neienaaktu prasiit atliidziibu par pazaudeetu maku.

  1. 0
Ze B. 23. mar 2010. 08:32 Viņa atbildes

Man jau liekas tieši otrādi . No sākuma domas ir labas , bet laika gaitā tās mainās uz otru pusi ! Galu galā , nu nevaram jau mēs būt visu laiku balti un pūkaini , ir jau biku tas pelēkais arī iekšā !

  1. 0
Dzēsts profils 23. mar 2010. 08:38 Viņa atbildes

Vienas manas paziņas māte strādā uz dzelzceļa, vilcienos par biļešu pārdevēju (vai kontrolieri strādā). Vardu sakot, atradusi vilcienā somu ar portatīvo kompīti un miniatūru videokameru. Kameru uzreiz uz lombardu aizstiepusi, datoriņu laikam nobijās. Tad nu paziņa atnes to pie manis ar lūgumu "nodzēs visu" un protams pastāsta, kā kompītis iegūts. Ieslēdzu, apskatījos, pēc kompa satura bija redzams, ka tas pieder meitēnam studentam. Kursa darbs iekšā, apjomīgs diezgan. Parakājos, atradu gan e-pastu, gan skype - saku, aizrakstīsim, paziņosim ka atradies, gan jau būs dikti priecīgs skuķis. Šī zvana mātei, māte kā pūķis uzreiz - nekā nebija, tā tiem "bagātniekiem" vajag! Paņēma to kompi un aiznesa. Laikam atrada kādu citu, kas nodzēš informāciju. Kompītis pats bija diezgan pavecs, lielas vērtības nebija. Pēc tam vēlāk uzzināju, ka centrā par 50 latiem esot lombardā "nometuši".
Un sakiet, ko domāt par tādiem cilvēkiem? Es ar to "mammu" uz viena hektāra dirst nesēstos.

  1. 0
Dzēsts profils 23. mar 2010. 08:43 Viņas atbildes

  pilnīgi katrā cilvēkā ir 51% labā un 49ļaunā...........cits to izrāda ,cits meistarīgi slēpj.Galvenais to visu turēt līdzsvarā.

  1. 0
Dzēsts profils 23. mar 2010. 08:48 Viņa atbildes

Laikam jādala gadījumi,ja esi pazaudējis jeb aizmirsis,viens,ja esi apzagts - otrs.Mums gadus 10 atpakaļ apzaga dzīvokli,nozaga daudz ko,dokumentus ieskaitot,saņemu zvanu,ka esot atrasta mana pase,pēc trijām nedēļām,man jau cita bija,bet vienalga pazvanīju policijai un saņēma to "atradēju"ciet,tādejādi atguvām vēl šo to no nozagtā.

  1. 0
Aivars T. 23. mar 2010. 08:57 Viņa atbildes

Gadījumi ir dažādi.
Viens kabatas zaglis izvilka maku un pēc adreses pa pastu atsūtīja vizītkartes un citus maznozīmīgos sīkumus. Protams par honorāru paturot maznozīmīgo naudas summu makā. Redz kādi zagļi gadās.

  1. 0
Dzēsts profils 23. mar 2010. 09:20 Viņas atbildes

tāpēc, ka pieredze rāda, ka draņķu ir vairāk. tiko kādam uzticies, tā gaidi riebeklību.

Veideram - un ko ta nepārkopēji to kursadarbu un anonīmi neaizsūtīji meitenei, ja jau tik labs esi?

  1. 0
Dzēsts profils 23. mar 2010. 09:42 Viņa atbildes

Cenšos vizpirms visos cilvēkos saskatīt viņa labās īpašibas.

  1. 0
lauris l. 23. mar 2010. 12:26 Viņa atbildes

apkart mums ir daudz negtiiva, ir jauzmanaas, tapec cilveki vispirms ir piesardzigi, tas ir normali

  1. 0
Minka s. 23. mar 2010. 13:13 Viņas atbildes

  Man tamlīdzīgi gadijās, kad atradu maku bez naudas, bet ar dokumentiem,nogādāju to saimniecei neprasīdams nekādu atlīdzību, pateicības vietā viņa pieprasīja, lai es atdodu viņai 30 latus, kuri esot bijuši makā. Nekādi argumenti nelīdzēja. Nožēlojis, ka aiznesu, aizgāju "zagļa ādā".  Otro reizi atradu  sarežģīta veidojuma atslēgu žūksni ar modernu telefonu. Paziņoju saimniekam,par atradumu. Piebrauca moderns DŽIPS un parādījās zolīds kungs.Atdevu viņam atradumu un kautgan neprasīju nekādu atlīdzību, viņš pats iedeva 270 latus, digitālā fotoaparāta iegādei,jo pamanīja,ka esmu tālbraucējs velo ceļotājs,bez fotoaparāta. Abpusēji bijām ļoti pateicīgi - ES,gandrīz zudēju samaņu no LAIMES. Visas bildītes, kuras var redzēt manos albūmos uzņemtas ar to fotiņu, izņemot dažas vecās bildes. Šo puķīti es veltuviņam,MĀRIM  IVANOVAM  

  1. 0
Janis S. 23. mar 2010. 18:30 Viņa atbildes

nu ta r cilveka jau iekseji iegenets

Autorizācija

Ienākt