Kāpēc cilvēki tā mīl klausīties stāstus par mīlestību?

24. okt 2009. 22:07

Kāpēc cilvēki tā mīl klausīties stāstus par mīlestību? Jo viņi par to sapņo. Kāpēc par to sapņo? Kāpēc cilvēki sapņo par mīlestību? Tāpēc, ka tās nav! Jūs varat sapņot par Maybach, cik uziet. Kad viņš jums ir, tad jūs par to vairs nesapņosiet, varbūt sapņosiet par Rolls Royce Phantom. Tāpēc jau sapņo, tāpēc, ka tā nav. Cilvēks vēlas iegūt to, kā viņam nav. To, kas viņam ir, to viņš vairs iegūt negrib, viņam jāiet tālāk. Padomājiet par visu to!!!

24. okt 2009. 22:17

Mīlestība būs tad, ja jūs to radīsiet savā apziņā, un tad stāsieties attiecībās ar cilvēku, kas būs ekvivalents jūsu apziņas attīstības līmenim. Tad tā tur būs! Tad jūs būsiet laimīgi!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Milestiba34028

Labākā atbilde

Churchiks K. 28. okt 2009. 12:24Viņa atbildes

cilveeki ir akli.......

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 0
Nikola B. 24. okt 2009. 22:13 Viņas atbildes

Milestiiba ir,un vienmeer buus,tas nau atkaariigs no cilveeka.Var buut Mees sapnjojam par Dieva milestiibu!

  1. 0
Guntis O. 24. okt 2009. 22:33 Viņa atbildes

Mīlestība vienam cilvēkam pret otru - tā ir romantika. Bet mīlestība uz Radītāju - tā jau ir svētlaime, un ne kurš katrs ir spējīgs tai nodoties... diemžēl.

  1. 0
Dzēsts profils 25. okt 2009. 09:30 Viņas atbildes

Kāpēc tik ļoti sarežģīt vienkāršas lietas?Kas traucē mīlēt??? "Mīli Dievu no visas sirds un tuvāko kā sevi pašu......"(Jēzus). Tas ir augstākais bauslis.

  1. 0
Dzēsts profils 25. okt 2009. 11:19 Viņas atbildes

Es atmetu visu lieko un pāri palika mīlestība - viss ir vienkārši.... :)

  1. 0
Kaija K. 25. okt 2009. 12:13 Viņas atbildes

tāpēc,ka tas ir skaistākais (mīlestība), kas ar cilvēku var notikt...tāpēc arī sapņojam, tiecamies pēc tā...

MIILESTIIBA IR PILNIIBA ,KO KATRS VEELAMIES, - un daudziem patiik ssiis sapnnu izjuutas, bet patiesiibaa, apmierinaatie priecaajas par to, kas viiniem ir, bet nelaimiigie sapnno un mokas, bet tas ir jaaizslimo, kaa veja bakas, paiet laiks un cilveeks apzinas ,ka var miileet pats un pie tam ne vienmeer tam ir jaabuut cilveekam:)...Var miileet visu ,kas ir apkaart un piemiit tev baudot savu vienpatiibu un apkartesosso un pamanaamo:) UN IR VAREN TAS IR INTERESANTI...

  1. 0
Jaukā T. 26. okt 2009. 17:24 Viņas atbildes

".......un tad stāsieties attiecībās ar cilvēku, kas būs ekvivalents jūsu apziņas attīstības līmenim...."
Nav iespeejams satikt "EKVIBALENTU" apzinu,jo LIIDZIIGO NAV! Taas gan ir iluzors sapnis...mees katrs esam savaa liimeniitii un satiekoties-vai nu pavelkam kaadu uz augshu vai nu kaads pavelk muus......un miilestiibas absoluuti nav nekaada sakara ar Maybahu vai Rolls Roysu.....
OM

Autorizācija

Ienākt