Kā ir labāk: mīlēt un ciest vai arī dzīvot kā cietoksnī un nemīlēt nevienu?

4. apr 2010. 09:20

Mīļotais cilvēks Tevi krāpj ar citu sievieti,Tev tas sāp,bet Tu piever acis uz to jo nebūt nevēlies no viņa šķirties,jo mīli viņu no visas sirds,bet šī situācija Tev rada sāpes,ciešanas,....
Kā ir labāk,vai pareizāk-turpināt mīlēt,dzīvot kopā un ciest,vai pievelna,šķirties un nemīlēt nevienu,dzīvot vienai ,kā cietoksnī?

Atslegas vārdi: attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 4. apr 2010. 09:27Viņas atbildes

Šinī situācijā ir jāsaprot, ka vīrietis tevi vienkārši vairāk nemīli. Es zinu ,vieglāk ir dot padomu nekā to visu izdzīvot, bet tu esi dzīvs cilvēks un ja jūtas ir beigušās, tad viņas arī ir beigušāsu un jāļauj viņam vienkārši iet. Es zinu kā ir dzīvot ar cilvēku, kuru tu vairāk nemīli, bet tevi projām nelaiž...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 1
Dzēsts profils 4. apr 2010. 09:31 Viņas atbildes

Tādu cilvēku jāsūta pāris mājas tālāk.Viņš nav tevis vērts.Zinu,ka pateikt ir viegli,bet ja vēlies labāku un laimīgu dzīvi...
Nemīlēt kādu nav iespējams.Sirdij nepavēlēsi.Beigās cietīsi no tā,ka liedz sev kādu mīlēt.
Nevajag savu dzīvi veltīt cilvēkam kuru tas īpaši neuztrauc.

  1. 1
masKAVa L. 4. apr 2010. 14:15 Viņas atbildes

     PASKATIES UZ TO TĀ KĀ UZ IZLASĪTU GRĀMATU,JAUNA GRĀMATA BŪS INTERESANTĀKA.BET ŠO NODOD MAKALATŪRĀ.
  

  1. 0
Janis S. 4. apr 2010. 10:28 Viņa atbildes

nu es domaju ,ka piramais variants vairak deretu

  1. 0
Inese g. 4. apr 2010. 11:25 Viņas atbildes

Dzīvot cietoksnī un milēt.

  1. 0
Alise .. 4. apr 2010. 11:37 Viņas atbildes

..nevar teikt viennozīmīgi, ka viņš Tevi vairs nemīl..katrā kopdzīvē var iestāties šādi periodi...ir jāmeklē kas jauns, lai jūsu attiecības iegūtu kādas jaunas nianses, krāsas...padomā, kāpēc viņam ir cita sieviete?...jo parasti vīrieši meklē ārpus ģimenes to, kas viņiem pietrūkst...!..te ir jāizrunā ar šo cilvēku šī situācija...pilnīgi atklāti un vaļsirdīgi...lai nonāktu pie cēloņa, kas ir izraisījis šos sānsoļus, jo tie ir tikai sekas...vajag atrast cēloni tam, lai kaut ko mainītu attiecībās!

  1. 0
Dzēsts profils 4. apr 2010. 12:43 Viņa atbildes

Varbūt tas ir pazemojums ko jūs savā sirdī nesat , pieradums , kas neļauj izšķirties. Kādam noteikti jūsu mīlestības pietrūkst , tādēļ nevajag to iemūrēt cietoksnī . Mēs tikai tad saprotam ko esam zaudējuši , kad tiešām zaudējam .

  1. 0
Ledija J. 4. apr 2010. 16:08 Viņas atbildes

ja cilveks tevi ir krapis un tu to nespej piedod ,tad ir jaiet katram uz savu pusi, ja spej samierinaties,tad atliek paciest nodevibu. dzivot vienai,ja ja nav tevis cieniga viriesa ,tad labak but vienai.milestiba diemzel nes gan vilsanos,gan parbaudijumus

  1. 0
Inese M. 4. apr 2010. 21:09 Viņas atbildes

...ja tas otrs Tevi krāpj,viņš nav pelnījis Tavu mīlestību...sāpīgi ir dzīvot un cerēt,ka viss mainīsies,bet nekas nemainās...sāpīgi ir arī šķirties..
...bet nevajag sevi ieslēgt cietoksnī...vientulība nav izeja...

  1. 0
savsem k. 4. apr 2010. 22:12 Viņa atbildes

Tas taču vairs nav tavs "mīļotais cilvēks" , ja viņš sev citu "mīļoto" sievieti atradis , tāpēc ciest ir pilnīgi veltīgi , ja vien neesi materiāli no viņa atkarīga .

  1. 0
Aivars T. 5. apr 2010. 10:11 Viņa atbildes

Mums nav izveles!Bezspeciba-musu sods!:)

  1. 0
Dzēsts profils 5. apr 2010. 13:06 Viņas atbildes

Spriežot pēc jautājumu noskaņas- nu dikti liela personīgā sāpe tajā visā ir ielikta. Turies. Krāpšana ir krāpšana arī āfrikā, vienalga kādu birku mums gribētos tai piesiet- rutīna, nesaprašanās, tā gadījās , vainīgs alkohols, tā cita sieviete, viņa pati karās kaklā, vecim kājas paslīdeja, acis aiztaisījās un vispar- es neko neatceros. Nevajag- visu viņš zin un atcerās. Bet kapēc Tev tāda izvēle- vai nu ciest kopā ar to žmogu, vai būt vienai? Sāp, nevari samierinaties ar tādu faktu( starp citu - es arī nesamierinātos)- patriec vinu, nav lielā nelaime. Viņam Tava mīlestība nebūt nav tik vajadzīga, kā Tu pati sev esi to izdomājusi.Taču - paies kāds laiks, un Tev tā vientulība nebūs vairs tik aktuāla. Tici man, uz pasaules ir daudz foršu, normālu vīriešu, kuri nevico apkārt mēles izgāzuši un neluncinās gar katriem brunčiem.Atceries, katras beigas, lai cik nejaukas būtu, var kļūt par sākumu kaut kam baigi foršam. Ja vien pati vēlēsies.

  1. 0
bendzamins a. 6. apr 2010. 14:26 Viņa atbildes

Paliec  par mūķeni un būs labi

Autorizācija

Ienākt