Par idiotu piedzimst vai par tādu kļūst?

1. nov 2009. 09:29

Tas ir sarežģīts jautājums. Gandrīz 90 procenti idiotu par tādiem tiek izmācīti. Desmit procenti par tādiem piedzimst. Un šie desmit procenti piedzimst izmācīto deviņdesmit procentu dēļ.Cilvēce dzīvo ļoti dīvaini – tādā ziņā, ka tai ir nepieciešami idioti. Ja nebūtu idiotu, nebūtu gudro un tā saukto intelektuāļu. Ir nepieciešams, lai pastāvētu idiotu kategorija.Cilvēku par idiotu var nosaukt tikai pateicoties salīdzinājumam – salīdzinot ar kādu, kurš šķiet inteliģents.Idioti ir absolūti nepieciešami, lai daži cilvēki varētu izpaust savu ego, lai daži cilvēki varētu nokļūt virsotnē un kļūt par Nobela prēmijas laureātiem.Padomā kaut brīdi – ja ikviens dzīvotu saskaņā ar savu būtību, necenšoties būt kāds cits, cilvēce piedzīvotu milzīgu inteliģenci!!!Tu vari būt tikai tu pats, bet, ja neesi, tad vari kļūt tikai un vienīgi par idiotu!!!Esi tu pats un ļauj citiem būt pašiem, un šī dzīve, šī planēta šeit un tagad var kļūt par lotosa paradīzi!! Om shanti

Atslegas vārdi: Dzive38590

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (9)

  1. 2
Dzēsts profils 1. nov 2009. 16:32 Viņas atbildes

Idiots nezin ka viņš tāds ir-tāpēc uzmācas citiem ar savu egoisma filozofiju un "milzīgo inteliģenci".

  1. 1
Dzēstss P. 1. nov 2009. 20:47 Viņa atbildes

Nu,tad tā-uz Jūsu foona-es esmu Nobela Prēmijas cienīgs Intelektuālis!:)

  1. 0
olegs v. 1. nov 2009. 09:36 Viņa atbildes

Piekrītu gandrīz visam. Vienīgi ja kāds dabū Nobela prēmiju,tas nenozīmē ka pārējie ir idioti.

  1. 0
Dzēsts profils 1. nov 2009. 11:15 Viņas atbildes

.. Padomā kaut brīdi – ja ikviens dzīvotu saskaņā ar savu būtību, necenšoties būt kāds cits, cilvēce piedzīvotu milzīgu inteliģenci..
padomāju - Dievam visi cilvēki ir vienlīdz vērtīgi, nesalīdzināmi, cilvēka mūžīgās dvēseles dēļ. Ceru, ka saprotami izteicos - neesmu filosofs :) Tāpat var jautāt kāpēc citi ir slimi, citi veseli, citi kusli, citi olimpieši...

  1. 0
Dzēsts profils 1. nov 2009. 11:15 Viņa atbildes

Var arī biedzimt kā idiots,var gūt traumu,sasisties.Ir taču tik daudz garīgi slimo.Dažus dzīve pataisa par tādiem.

  1. 0
Dzēsts profils 1. nov 2009. 11:40 Viņa atbildes

Kopumā doma pareiza.Tikai,vai tie cilvēki,kas ieviešs praktiskajā dzīvē kāda intelektuāļa radīto "gara darbu", būtu uzskatāmi par idiotiem?Ja atrastu trešo slāni,vislielāko,starp šiem abiem,tad jau rakstīto varētu atzīt par patiesību!

  1. 0
Dzēsts profils 1. nov 2009. 12:39 Viņas atbildes

par idiotu kļūst...

  1. 0
inny .. 20. nov 2009. 17:55 Viņas atbildes

tiešām sarežģīts jautājums... tikai psihiatrs vai psihes analītiķis var dot galīgo lēmumu, esi vai neesi idiots... tas ir diezgan abstrakts jēdziens, mētāties ar tādiem apgalvojumiem par konkrētu personu.

  1. 0
Dmitrijs a. 23. nov 2009. 13:38 Viņa atbildes

Kads tur sakars ar Nobela prēmiju?ja cilvekam pasniedz šo balvu piemēram fizikā,bet vinš majas veicot darbus megina ieskruvēt naglu vai iedzīt skruvi?vai tas nebus idiots?

Autorizācija

Ienākt