Vai var panākt savstarpēju izpratni starp vīrieti un sievieti?

6. nov 2009. 21:59

Nevar panākt savstarpēju izpratni starp vīrieti un sievieti, jo viņiem ir principiāli dažāda apziņas uzbūve. Nerunājot jau par to, ka šis apziņas ir radītas pilnīgi dažādiem mērķiem. Vīriešiem un sievietēm ir principiāli dažādi dzīves mērķi. Tāpēc viņu starpā ir iespējama tikai vienošanās...!!!
Om shanti

6. nov 2009. 22:04

Kad cilvēki vēlas nodibināt tuvas attiecības, viņiem liekas, ka viņi ir atradušu savstarpēju sapratni. Pēkšņi notiek kāds notikums, kurš noliek šo sapratni zem jautājuma. Un sieviete domā: kā gan viņš varēja spert šādu soli? Kā?Tāpēc, ka pamata problēma cilvēku savstarpējās attiecībās atrodas ilūzijā, ka var tikt panākta savstarpēja sapratne. Un, kad izrādās, ka sapratnes nav, pēkšņi parādās briesmīgākā vilšanās. Vilšanās ir kaitīga, jo vilšanās ir visu slimību cēlonis un iemesls. Jums ir cerība?! Es saku: nogalini sevī cerību!Nošauj to! Bez žēlastības, jo cerība - tas ir ļoti slikti, cerība nekad nepiepildīsies! Un cerības vietā parādīsies vilšanās! Un paliks ļoti slikti, ļoti skumji. Paliks mokoši vientulīgi! Pat ja vientulība būs divatā, trijatā, četratā utt.. Kad nav cerības un ne uz ko neceri, tad katra diena ir kā dāvana.!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Izpratne4

Labākā atbilde

  1. 1
Madara M. 7. nov 2009. 03:04Viņas atbildes

Sapratne nav domāšana pilnīgi vienādās kategorijās, domas izteikšana ar vieniem un tiem pašiem vārdiem utt. Sapratne ir otra pieņemšana un CENŠANĀS OTRU SAPRAST, SPĒJA PIEDOT, MĀKA SARUNĀTIES. Dialogs ir risinājums visām problēmām.
Ceru, ka pasaulē ir daudz tādu cilvēku, kuri prot uzklausīt un pārliecināt, pierādīt un mēģināt pieņemt otra domas, viedokli.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (9)

  1. 0
olegs v. 6. nov 2009. 22:01 Viņa atbildes

Vot tas ir labi pateikts

  1. 0
Dzēsts profils 6. nov 2009. 22:04 Viņas atbildes

Un tad sanāk - ka tās vienošanās ir vai nu labi izstrādātas, vai tā viduvēji???
Kāpēc tad ar vienu vīrieti varu ļoti labi saprasties, bet ar citu, nu galīgi pretēji visi uzskati???Tās tomēr nav tikai vienošanās!!!

  1. 0
Dzēstss P. 6. nov 2009. 22:13 Viņa atbildes

Daudzko var panākt-ja ne pa Labam-tad pa sliktam!:ppp

  1. 0
fox .. 7. nov 2009. 00:18 Viņas atbildes

njā tiešām skarbi... bet kā ta, lai dzīvo bez cerības, kā lai pamostas no rīta cilvēks un, piemēram, necer uz veiksmīgu dienu

  1. 0
Dzēsts profils 7. nov 2009. 02:09 Viņa atbildes

Var gan panākt sapratni,jo daudzi taču nodzīvo mūžu kopā,sieviete ar vīrieti,nerunājot par laimes meklētājiem.Cerība gan ir muļķa mierinājums.

  1. 0
Churchiks K. 7. nov 2009. 05:18 Viņa atbildes

Mr.Yoga........Shito teemu nevajg aizskart tik radikaali.....Cik cilveeku tik viedoklju un situaaciju........cilveeks ir buutne...kas speej sajaukt TAADUS sajuutu un praata kokteiljus.....ka shitaa teema ir tikai uz vienu dienu!

  1. 0
Dzēsts profils 7. nov 2009. 09:18 Viņas atbildes

feja ņem taimautu, lai apsmadzeņotu situāciju. karstu strēbt nav jēgas. abiem jāizklāsta savs redzējumu, tādējādi sakārtojot vidi:))

  1. 0
La s. 7. nov 2009. 12:20 Viņas atbildes

Palasot, šķiet, ka vīrietis un sieviete mīt paralēlās pasaulēs, kuras ir līdzās, bet nekad tā pa īstam nesaskarsies..... Kā paralēlas sliedes, kas ir blakus, savienotas, bet vienotas ir tikai kaut kur pie horizonta, kaut gan prāts saka, tie ir tikai perspektīvas likumi  :).....Nebaidieties no pilnības, jo jūs viņu nekad nesasniegsiet, ir teicis Dalī. Tad kāpēc zaudēt  cerību? Var tiekties uz šo pilnību, bet kurā posmā katrs apstāsies , tas jau ir pašu rokās vai galvās.....

  1. 0
Dzēsts profils 7. nov 2009. 21:05 Viņa atbildes

Labi un pareizi teikts,malace.

Autorizācija

Ienākt