Jāņu sieru gatavosiet paši vai.....?

9. jūn 2010. 13:52

Man pašu Jaņusiers garšo labāk!

Atslegas vārdi: doma23289, kulinārija86, dzīve38590, Attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 9. jūn 2010. 14:00Viņas atbildes

Protams. Piens, citronskābe, ķimenītes. Un pēc tam- lieliski garšo kopā ar zemenēm Neiespringstu uz garajām receptām ar biezpienu, olām, sviestu....

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 0
janis p. 9. jūn 2010. 13:56 Viņa atbildes

protams tas pats labaakais

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūn 2010. 13:59 Viņa atbildes

Nopirkšu no zemnieka,manā pusē vienā saimniecībā sien varen feinus.

  1. 0
Emīlija S. 9. jūn 2010. 14:02 Viņas atbildes

Es gan laikam dabūšu pirkt  

  1. 0
Dārzniece K. 9. jūn 2010. 14:03 Viņas atbildes

        Pirkšu veikalā.....

  1. 0
Antra K. 9. jūn 2010. 14:07 Viņas atbildes

Pirkšu...gatavot nav laika.

  1. 0
Sanita B. 9. jūn 2010. 14:11 Viņas atbildes

Vienīgais siers, kas man negaršo.

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūn 2010. 14:43 Viņa atbildes

Doma ir laba . Sen neesmu sējis , par cik esmu atvaļinājumā , varbūt būs jāpamēģina .

  1. 0
Frēzija v. 9. jūn 2010. 14:56 Viņas atbildes

Katru gadu gatavoju vārīto, sviestā cepto sieru, tikai bez ķimenēm

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūn 2010. 16:38 Viņas atbildes

piekrītu-kas var būt labāks par šo!
bet tiem, kas pirks veikalā še ku padoms, kā to uzlabot : (jau 7.jūnijā atbildēts O.Melnim ) --->>>
ar šādu labu paņēmienu:
pirkto ķimeņu siera rituli bagātīgi apziež ar gandrīz paciņu sviesta, atvērtā folijā (apaļā cepamformā ) liek cepeškrāsnī cepties, kamēr ritulis nedaudz pakusis, un peldoties sviestā ieguvis smuku zeltaini brūnu garoziņu-
...aiziet uz urrā!

  1. 0
incis m. 9. jūn 2010. 17:16 Viņas atbildes

kā jau riktīgā latvju sētā pienākas , gan sev , gan citiem jāņos paprovēt un izgaršot....

  1. 0
Dzēsts profils 9. jūn 2010. 19:54 Viņa atbildes

Ko Tu? Nav vērts pirkt pienu,ķimenes,gatavot,ja var veikalā nopirkt gatavu!!!..

  1. 0
Inga M. 9. jūn 2010. 20:23 Viņas atbildes

negatavošu, jo nesvinēšu tradicionālos Jāņus (alus arī diezvai būs), bet kā sakārdināji ar mājas sieru...    

Autorizācija

Ienākt