Man pašu Jaņusiers garšo labāk!
Atslegas vārdi: doma23289, kulinārija86, dzīve38590, Attiecības38696
Protams. Piens, citronskābe, ķimenītes. Un pēc tam- lieliski garšo kopā ar zemenēm Neiespringstu uz garajām receptām ar biezpienu, olām, sviestu....
protams tas pats labaakais
Es gan laikam dabūšu pirkt
Pirkšu veikalā.....
Pirkšu...gatavot nav laika.
Vienīgais siers, kas man negaršo.
Doma ir laba . Sen neesmu sējis , par cik esmu atvaļinājumā , varbūt būs jāpamēģina .
Katru gadu gatavoju vārīto, sviestā cepto sieru, tikai bez ķimenēm
piekrītu-kas var būt labāks par šo!
bet tiem, kas pirks veikalā še ku padoms, kā to uzlabot : (jau 7.jūnijā atbildēts O.Melnim ) --->>>
ar šādu labu paņēmienu:
pirkto ķimeņu siera rituli bagātīgi apziež ar gandrīz paciņu sviesta, atvērtā folijā (apaļā cepamformā ) liek cepeškrāsnī cepties, kamēr ritulis nedaudz pakusis, un peldoties sviestā ieguvis smuku zeltaini brūnu garoziņu-
...aiziet uz urrā!
kā jau riktīgā latvju sētā pienākas , gan sev , gan citiem jāņos paprovēt un izgaršot....
Ko Tu? Nav vērts pirkt pienu,ķimenes,gatavot,ja var veikalā nopirkt gatavu!!!..
negatavošu, jo nesvinēšu tradicionālos Jāņus (alus arī diezvai būs), bet kā sakārdināji ar mājas sieru...