Kas sunim cels asti,ja ne viņš pats?

6. dec 2009. 20:14

Raksturot, novērtēt vai kritizēt otru cilvēku ir viegli,bet pamēģini sevi novērtēt no labās puses.Vai esi mēģinājis?Man to bija izdarīt diezgan grūti,bet sliktās īpašības gan bija viegli atrast.Vai tās ir bailes sevi paslavēt,vai vēl kas cits?Viss labais taču virza mūsu dzīvi uz aukšu.

Atslegas vārdi: cilvēks402

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 6. dec 2009. 20:20Viņas atbildes

Ne peļu sevi, ne slavēju :))
Vienkārši esmu. Esmu es pati. Ar visiem saviem labumiem un netiklabumiem, untumiem, dīvainībām un klikšķiem.
Ja jau grib, lai tad spriež citi par mani. Man ta' kas...klausos, bet ne visus dzirdu   Katram jau mums savs domu gājiens- un, kas vienam labs, otram- slikts.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Dzēsts profils 6. dec 2009. 20:28 Viņas atbildes

kas sunim asti cels? kaa ... cits suns!!!

  1. 0
Zane K. 6. dec 2009. 20:21 Viņas atbildes

Varbūt baidamies pārvērtēt sevi un tad cilvēki uz Tevi skatīsies savādāk... Vai arī esam pieraduši pie tādas dzīves un tāda pašvērtējuma, ka vairāk neko nevēlamies un tā arī dzīvo tālāk....

Es sevi vērtēju zemāk, bet nuu tgd esmu mazliet sākusi saprast ka neesmu nemaz tik ļoti zemē metama, bet arī nepārvērtēju sevi, jo tad es varu sevi pataisīt par apsmieklu.... ;) :)

  1. 0
Dzēsts profils 6. dec 2009. 20:31 Viņas atbildes

Tikai nobriedusi personība spēj objektīvi novērtēt sevi - līdz tam jāpieaug un tas nav viegli! Ir jācenšas un jālūdz Dievu, lai Tu spētu būt labs, mīlēt ne tikai labos, bet arī dzīves pabērnus un uz neceļiem nonākušos.

  1. 0
Dzēsts profils 6. dec 2009. 22:07 Viņas atbildes

Nesen sapratu - zināt , zinu savas labās īpašības - bet izrādās - ne visas, no malas cilvēks redz savādāk...un katrs mēs otru uztveram pēc savas mērauklas...
Sliktās īpašības nāk ātrāk prātā...bet arī tās no malas redzas labāk, un ļoti labi, ka arī pasaka - tas liek aizdomāties - un pilnveidoties...

  1. 0
Ilona M. 6. dec 2009. 22:14 Viņas atbildes

Ne vienmēr spēja saskatīt sevī labo ir tas pats labākais.Ja nu aiz savas iedomības vairs nespēju saskatīt,ka tas,kas man liekas labs,no malas nemaz tik labi neizskatās?Un tad,ja sevi pakritizēju,man paliek iespēja augt un pilnveidoties.Ja uzskatīšu,ka esmu lieliska un man sevī nekas nav jāmaina,tad apstāšos savā attīstībā..

  1. 0
Dzēsts profils 7. dec 2009. 08:09 Viņas atbildes

mani neviens nesaprot..āāā..

  1. 0
Dzēsts profils 7. dec 2009. 15:16 Viņa atbildes

Ari sliktais virza uz priekšu,bet ir viens bet....Jo augstāk celsies ,jo zemāk kritīsi !  Zemāk lieksies,jo augstāk tiksi celtsApsēdīsies rindas priekšā,tevi neviens neievēros. Bet apsēdīsies pēdejās rindās,sagaidīsi uzaicinājumu-nāc priekšā ,ko tu tur aizmugurē dari ??? Ja saproti ,ko es arto visu gribu teikt ????

Autorizācija

Ienākt