Kādu noslēpumu glabā cilvēka seja?

12. okt 2010. 09:58

Nav glītu un neglītu seju, ir tikai izteiksmīgas un tukšas sejas, dzīvniecisks ģīmis iedveš baigumu, bet seja, kurā spulgo Dieva domas, aplaimo. Cilvēciskais skaistums slēpjas dvēseles izpausmē. Tā saucamajos neglītajos cilvēkos esmu lasījusi kā aizrautīgā grāmatā, un tā saucamie glītie, gludie ģīmji mani ir garlaikojuši kā tūkstoš eksemplāros iespiestas apsveikuma kartiņas. Nerunājot kādas tautas valodu, var viņu sejās nojaust iekšējo biogrāfiju, viņu prieku un ciešanu stāstu, ja dvēseles izkārtni atburto mīlošām acīm.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 12. okt 2010. 16:41Viņas atbildes

Tas kas pārzin sejas mimiku, žestu un ķermeņu valodu, nav grūti pateikt par cilvēka rakstura iezīmēm. Ja nu vienīgais, ja cilvēks prot neizrādīt emocijas un viņa seja ir maskai līdzīga...bet tad arī var daudz ko par šo pateikt.
Ļoti svarīgs ir vizuālais kontakts, jo tas ļauj runātājam sajust klausītāja pozitīvo attieksmi pret teikto vai arī noraidošo, vienaldzīgo attieksmi pret runātāju un saskarsmes procesu pašu.Piemēram, var pateikt, kad cilvēks runā patiesību, kad melo,ja cilvēks tīši melo, viņš parasti neskatās partnerī.Psihologi ir izpētījuši, ka cilvēka skatiena virziens ir saistīts ar domas, izteikuma formulēšanu. Kamēr izteikums “dzimst”, cilvēks parasti skatās kaut kur telpā, sānis, kad doma noformulēta – skatiens pievēršas partnerim. Pēc skatiena ir iespējams izdarīt dažus secinājumus par partneri. “Loģiskie” cilvēki tie, kuriem dominē kreisā smadzeņu puse, parasti skatās pa labi, “mākslinieciskie” cilvēki ar labās smadzeņu puslodes dominanti – pa kreisi.


Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (4)

  1. 3
Dzēsts profils 12. okt 2010. 10:18 Viņa atbildes
  1. 1
Dzēsts profils 12. okt 2010. 13:44 Viņa atbildes

Baigu,paskaties kādi izskatās kriminālisti,šermuļi pārskrien.

  1. 1
savsem k. 12. okt 2010. 21:53 Viņa atbildes

Tā jau ir - bet "baiggīmjiem" diemžēl no tā vieglāk nepaliek  .

  1. 0
Minka s. 12. okt 2010. 10:03 Viņas atbildes

  Tas ir,   KATRAS  SEJAS  NOSLĒPUMS

Autorizācija

Ienākt