Tikai sievietes vainojamas ka viriesi zaude formu?

25. mar 2011. 18:18

Sievietes ielida viriesu darisanas,profesijas.Tapec ka sieviete ir kluvusi daudzos uznemumos par darba devejam,rikotajam,komandetajam,vel ielidusas valdiba,pat senos laikos sievietes nebija arsti,tikai kungi.Atceraties paris gadsimtus atpakal.Jus tacu lasat gramatas?Tapec ari baltie viriesi ir pieradusi ka sievietes jauzklausa un ari sadzive vini to dara ka klausa sievas,galigi garam.Vai dienvidu tautas viriesi lauj sievietem kaut ko tadu?Tapec jau musu sievietes nem arzemnieku,un saka ka vinu viriesi zina ko grib un dara,bet musejie nekam nederot!

25. mar 2011. 18:34

ingrīdai.
Eh bobas,bobas!! Jau no Kleopatras un Sābas ķēniņienes laikiem cenšas un cenšas to matriarhātu atdzemdināt:

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, sabiedrība.2

Labākā atbilde

  1. 3
Madara M. 25. mar 2011. 18:24Viņas atbildes

Ūja, ūja!!!! Kad vīrietis ielien zem maniem brunčiem, tad, protams, viss kārtībā, jo abiem tīk, bet, ja es lienu valdībā, tad es tā ļaunā, ja? :D
Vīrieši tokš esot labākie frizieri, pavāri, vecmātes :D , vizāžisti utt. Labāk jau, lai nelien sieviešu lauciņā, tad mums nenāksies līst par ģenerāļiem armijā! :D :D :D

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 1
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:02 Viņas atbildes

Tikai un vienīgi. kas tad cits? Viņas taču visu prot, visur lien, visu zin, visu... eh, varēju gan piedzimt par vīrieti- varētu atļauties pilnīgi mierīgi zaudēt formu  

  1. 1
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:28 Viņas atbildes

Tāpēc ka vīrieši nevēlas mūs uzturēt,bet labprāt paši sēž un auklē bērnus,lai tak sieviņa strādā....,labprāt satiktu tādu vīrieti kurš mani uzturētu,bet es būtu kas viņu apčubina:))))

  1. 1
IlonCis I. 25. mar 2011. 19:48 Viņas atbildes

Nekad nav patikusi divu dzimumu cīņa - kurš svarīgāks1 Abi labi!!! Šovinisms (sauc to kā gribi) no abām pusēm ir muļķīgs. Ja kaut kas attiecas uz dabas piešķirtajām fiziskajām spējām - lai katrs dara to, ko daba piešķīrusi pēc dabas likumiem. Visi pārējie likumi - cilvēku izdomājums!!!
(Un nevajag dienvidu tautām "pierakstīt" to, kā patiesībā nav - arī viņi pazīst mīlestību, ko prāts un reliģija nespēj kontrolēt!! Sākšu nēsāt parandžu, ja kāds PIERĀDĪS pretējo!)

  1. 0
Ingrida L. 25. mar 2011. 18:24 Viņas atbildes

Juri moka mazvērtības kompleks ???
Tumšādainie vīrieši 8 reizes dienā lasa korānu un pielūdz Allahu, tad saki pa kuru laiku sievu uzklausīt , ja viņam, kā kārtīgam musulmanim, to ir vairākas !

  1. 0
slikts c. 25. mar 2011. 18:46 Viņa atbildes

Sievietes neielīda vīriešu profesijās un necīnījās par savām tiesībām.Tas bija mākslīgi izraisīts process,lai grautu ģimenes,kā vienīgo no ārpuses praktiski neietekmējamo(vismaz grūti) sabiedrības struktūras šūniņu un mazinātu tās ietekmi nākošās patērētāju sabiedrības audzināšanas un veidošanas sistēmā ,kas balstījās uz bērnu centralizētu audzināšanu un visiem vienādu,kopēja pasaules uzskata veidošanu.Sabiedrības pārvaldīšanā diemžēl gandrīz visiem pasākumiem ir kāds noklusētais stratēģiskais mērķis.Tā gadās.

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:09 Viņas atbildes

Jums nu protam jābrauc uz dienvidiem un jāztelojas,ka dzīvojiet vairākus gadsimtus vēlāk.To jūs aprakstījāt pats,ne es to saku.

  1. 0
Laima L. 25. mar 2011. 19:39 Viņas atbildes

Laikam viriesi pasi vainigi jo palikusi tik nevarigi ka sievietem vienkarsi apnika skatities un klausities un saka pasas rikoties. Un ko lai dara ja viriesi biezi milet grib bet bernus audzet naudu pelnit un majas kartibu ievest nav spejigi :question

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:45 Viņa atbildes

ne tikai ,bet gan viirieschi ir vainojami ka sievietes zaudee savu formu

  1. 0
Diāna R. 26. mar 2011. 09:04 Viņas atbildes

bet varbut virietis ir ta pieradis,ka izrikojot sievieti ta protams klust gudraka!vai tad ar virieti nav tapat?ir,jo ka sieviete,ta virietis ir -cilveki,tikai tiesibas ir virietim lielakas piespriestas jau no,,augsas,,,bet vins izrikodams pavirsi sievieti pats ir sevi loti daudzkur izlaidis un lidz ar to nemana,ka zaude pakapeniski savas tiesibas but augstakam par sievieti!padoma pats,nevis tiesa tur,kur ka virietis ari varbut esi zaudejis savas tiesibas ka citi to piemeram zaudejusi un sudzas tagad pa visu apkaimi!

  1. 0
nadya c. 26. mar 2011. 12:16 Viņas atbildes

nu ja ir arī musu sieviešu kļuda bet viņa sākas ne no musu paaudzes,tās nāk no tam feministkām kuras kliedza ka sievietei vajag vairāk brivibas un iespeju balsot,nu ka sak ko gribeja to un dabuja,virieši ar laiku saka deformeties,ja agrāk tas bija gaļas mednieks tagad brunčus tik medij uz vairāko diemžel smadzenes vairāk nestrāda,un redzot ka sieviete vissu ņem savās rokās paliek slinks,un zaude savu dabigo mednieka speku

Autorizācija

Ienākt