Dzīvnieku suga cilvēks, INSTINKTI seksualitāte, attiecības

25. mar 2011. 19:51

Dzīvnieku suga cilvēks – radījums, kura instinkti vada saprātu, saprātam pašam to nezinot.
Tā kā saprāts nezina, kas viņu vada, tad tam piemīt tendence noliegt faktu ka to vada instinkti.

Aicinu apspriest cilvēka rīcību, pēc būtības kāda tā ir nevis to, ko vēlāmies domājam uzskātm vai moralizējam, bet to ko reāli darām, paši nesaprotot kāpēc.

Es sākšu.
Kā šie dzīvnieki izvēlās viens otru – sieviete, vīrieti izvēlas vis spēcīgāko.
Kā viņa zin kuru izvēlēties- pirmkārt jau salīdzina pati ar sevi, tāds kurš viņu pakļauj ir vismaz spēcīgāks par viņu pašu. Tāds kurš neprot viņu pakļaut viņai nav vajadzīgs. Pakļaut var ne tikai fiziski.

Aicinu pārējos turpināt ar instinktu sarakstu.

Atslegas vārdi: attiecības38696, cilvēks402, instinkti.0

Labākā atbilde

  1. 3
Dzēsts profils 25. mar 2011. 20:30Viņa atbildes

Instinkti laikam gan būs tie kuri jau iedarbojas pirms pieskāriena, no balss, smaržām, vizuālajām uztverēm-izskats, kustīgums utt....   Arī tīri psiholoģiski var nojaust par veselo instinktu klātbūtni.  Līdzko mēs pieskaramies, tā jau sāk iedarboties refleksi.
Pie instinktīvisma neviens nevienu nepakļauj, bet gan tiecās pēc otra un visādā veidā notiekās saplūšana.  Labsirdīgums, mīļums, maigums, tās visas ir instinktīvās izpausmes, ja netiek uzspēlētas.  Arī virietis instinktīvi mīlošs būs maigs, mīļš draudzīgs, gādīgs rūpīgs pret savu mīļoto, ne tikai seksotājs.  Pie harmoniskām instinktīvām attiecībām nekādu dižo vajadzību pēc perversijām nebūs-vienkārši nemaz nesanāks laika ar tām nodarboties.  
Ar perversijām visvairāk nodarbosies tie, kuri nebūs instinktīvi atraisijušies un uz to nemaz vairs nav spējīgi.   Kaisles iespaidā gatavi nodarboties vai ar visu un vienalga pie laimes sajūtas tā arī netiek.
BEIGU NAV, JO VAIRĀK PAR 1 000 SIMBOLIEM nevar nosūtīt.
.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (13)

  1. 1
Dzēsts profils 25. mar 2011. 21:42 Viņas atbildes

Ne jau ar sevi viņa salīdzinās to vīrieti. Un izvēlēsies ne jau to kurš pakļaus sievieti, bet gan to , no kura būs dzīvotspējīgi pēcnācēji- jā, spēcīgāko, veiklāko( jo tas nozīmē, ka viņš būs spējīgs nomedīt mamutu un pabarot sievieti un mazuļus), fiziski veselāko - ķermeņa smarža signalizē par mūsu imūnsistēmas spēcīgumu un vielmaiņu- tātad - par veselību.Pēc ķermeņa uzbūves tipa- viņas ķermeņa uzbūvei vispiemērotāko-  piemēram - ne punduri, ne milzi, tāpat tiks pievērsta uzman';iba arī citām ķermeņa aprišu proporcijām( kaut vai - vīrieša dibenam )...

  1. 1
Dzēsts profils 25. mar 2011. 22:36 Viņas atbildes

Paviāns necik ilgi nedzīvos, ja ies stāstīt lauvu mātītei- pie kāda ranga viņai jāpieder!!  

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:54 Viņas atbildes

Ja pakļauj ne fiziski, tad kāds sakars šādai pakļaušanai ar instinktu? Vai tad instinkti nav tiešā veidā saistīti ar fizisko ķermeni?

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2011. 19:55 Viņa atbildes

taapeec ka mes nakam no dabas

  1. 0
IlonCis I. 25. mar 2011. 19:57 Viņas atbildes

Nesapratu jautājumu. Kāpēc kāds ir jāpakļauj? Runa par instinktiem, vai kurš kuru pakļaus???!!!

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2011. 20:00 Viņas atbildes

...un sieviete izvēlas tādu vīrieti, kas, viņu pakļaujot, prot arī mīlēt, cienīt un saudzēt...

  1. 0
alberts d. 25. mar 2011. 20:36 Viņa atbildes

Jupis jüs psichologjijas spechukus rävis,jau otrais kas te par tädu uzdodas...

  1. 0
Ai j. 25. mar 2011. 21:27 Viņas atbildes

Instinktiem ar saprātu nav nekāda sakara. Varētu jautāt vienīgi, kas dominē kādā konkrētā situācijā.
Kas attiecas uz to ka,saprātam piemīt tendence noliegt faktu, ka to sākotnēji vada instinkti - šāds saprāts ir aizķēries kādā zemākā cilvēka evolūcijas līmenī.
Personīgas pārdomas - es noteikti neizvēlos visspēcīgāko, bet to, kas man spēj dot to, ko vēlos. Vai teiksiet, ka man piemīt Melnās atraitnes (ir tāda zirnekļu suga) instinkti !?

  1. 0
Dzēsts profils 26. mar 2011. 00:23 Viņa atbildes

Lai uz Tavu jautājumu instinkti,seksualitāte(angliski,latviski dzimumdzīve),attiecības atbildētu vajag vairākas lapas,pat grāmatu,bet šeit var rakstīt tikai 1000 zīmes!  Tu esi no dzvīnieku sugas?!!!    Tādēļ tik daudz gribi zināt par Cilvēkiem...
Daba(Dievs) radīja ar instinktiem,lai izvēlētos to skaistāko,veselāko,stiprāko,lai veidotu labu nākošo paaudzi!!! Pārējo,egoismu,parazītismu u.c. Cilvēks izvēlas pats!!! Punkts.

  1. 0
Dzēsts profils 26. mar 2011. 00:28 Viņas atbildes

Domāju, ka pirmais kas liek vispār pievērst vienam otra uzmanību - tas neredzamais strāvojums - caur acu skatienu, jo tas ir mūsu dvēseles spogulis. Ja tas iedarbojas vienam uz otru - tad ta jau ir sapratne un nekādi instinkti vairs nav nepieciešami. Jo instinkti ir zemākas enerģijas kā dvēseļu saskaņa. Ne par velti ,kad cilveki iemīlas vispirms skatās viens uz otru, lai izjustu to prieku par savstarpējo sapratni.
Hmm. par pakļaušanu - jā tādas lietas ir - ja otrs ir ar zemu pašnovērtējumu - tas ir ka upuris....

  1. 0
Dzēsts profils 26. mar 2011. 08:19 Viņas atbildes

Psihologs no manis nesanāks,tāpēc atturēšos no diskusijas.

  1. 0
Dzēsts profils 26. mar 2011. 12:49 Viņas atbildes

Instinkti vada Tevi ne mani. man patīk maigi un trausli vīrieši, ne jau tie varenie puskoka leeceeji!

  1. 0
Ledija J. 26. mar 2011. 14:33 Viņas atbildes

daudzus cilvekus vairs sen nevada ne jutas,ne milestiba,lidzcietiba un vispar vini ir aizmirsusi visu cilvecisko un vadas pec dzivnieciskiem instiktiem, otru  lidzcilvekus  samidit ar kajam ,pazemot,izmantot,morali un fiziski iznicinat. ta ka es esmu par dzivniekiem,kuri sobrid ir vairak cilveciskaki ,neka mes. piemeram ne ar ko nevar salidzinat suna uzticibu,cilvekos sis jutassen jau izzudusas. ko var gribet ,ak berni aug nezeligi,ko tad mes pieaugusi esam devusi ,saviem berniem. vai esam macijusi but lidzcietigiem pret dzivniekiem ,vai ari tadiem cilveciniem ,ka vini pasi,daudzi vecaki saviem berniem nav ieaudzinajusi elementaras lietas un tapec musu cilvece parveras  par mezoniem.  viss cilveciskais ir jaieaudzina no bernibas,ja tas ta nenotiek,tad neviens nav vainigs

Autorizācija

Ienākt