Vai poliandrikas ģimenes modelis būtu Latvijas demogrāfijas krīzes risinājums?

27. mai 2011. 18:28

Ja ņem vērā,ka poligāmiskas ģimenes var atļauties tikai virieši ar resursiem un monogāmiskas ģimenes ir tikai bagāto viriesu piekāpšanās nabadzigo vīriešu pārsvaram.Varbūt valstij-tās pilsoniem butu jāparskata attieksme un likumā jāietver poliandriska ģimene-vienai sievietei vairāki ierobežotu resursu vīrieši nekā viens ar ierobezotiem resursiem?

Atslegas vārdi: attiecības38696

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 27. mai 2011. 18:38Viņas atbildes

Ha!     Tu ko?   Uz katru sievieti pa normālam vecim nesanāk, kur nu vēl pa diviem un trīs! Un ar Normālu, es saprotu vīrieti, kurš ne tikai spēj bērnus uzradīt, bet arī tos pabarot, izskolot un dzīvē palaist, ne jau tos "nekatrās dzimtes pārstāvjus', kas figurē nospiedošā vairākumā pār normālajiem. Tu domā, ka vienai sievietei ir jāizaudzina trīs bērni un jāuztur viņu radītāji?

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2011. 19:22 Viņa atbildes

  tev noteikti vajag 100 gr

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2011. 19:26 Viņas atbildes

Nu līdz tam tokš vajag aizdomāties- sievietei jāuztur vairāki vīrieši, johaidī, Jurij, cepuri nost, ja būtu galvā. Par joku, ne par ideju. Atmetot visas pārejās uzbangojušās negatīvās emocijas , padomāsim kaut tīri pragmatiski- ja tai sievietei ir jāuztur vesela varza, hmm, ierobežotu resursu tēvaiņi, tad viņai ir jāstrādā kā armijas zirgam- daudz un dikti, un nekāda demogrāfija uz prieksu nekustēs- viņa būs nogurusi, pārgurusi, stresaina, par seksu vispār aizmirsīs, kur nu vēl būs laiks bērnus dzemdēt un audzināt. Nerunājot jau par to,ka daba nu gluži tādu modeli nav paredzējusi , grozies kā gribi.

  1. 0
Ro T. 27. mai 2011. 21:31 Viņa atbildes

Kas Tu, vecīt, pie pilna prāta? Daudzsievība, tas jau risinājums. Normālajiem večiem tad būtu tikai jālegalizē savas draudzenes un viss.

  1. 0
Dzēsts profils 27. mai 2011. 23:03 Viņa atbildes

Potences pārgalvīgs apgalvojums.
Lai spējas tevi neatstāj

  1. 0
nadya c. 28. mai 2011. 11:09 Viņas atbildes

MUMS PALIDZES TIKAI LABI ATALGOTS DARBS VISSIEM,JUMTS VIRS GALVAS-VISSIEM,NODROŠINATA IZGLĪTIBA,LAS GARANTIJAS VECUMAM-BEZ TA NAU KO NABAGUS DZEMDET! RUPJI BET TA IR PATIESIBA !

Autorizācija

Ienākt