Kā man paveicās!!!

2. dec 2011. 20:06

Hello ,

I am Mrs Edna Hawes from the United States of America and I am Married to late Mr Johnson Hawes who worked with the American embassy in Togo West Africa before He died in the year 2006. We were married but without any child. When my late husband was alive he deposited the sum of $10.5M ( Ten Million, Five Hundred Thousand U.S Dollars) with a finance house .

I am presently in a hospital where I have been undergoing treatment of Cancer of the lungs. I want you to use 70% of this money to fund orphanages and to help widows and the less previleged and the remaining 30% will be for you

Note that i do not want any unserious person because this is a matter of life and death. if you can help kindly email me directly on (edna.hawes@gmail.com )

will await your response

Regards

Edna Hawes

Atslegas vārdi: dzīve37346

Lai atbildētu uz šo jautājumu, Jums ir nepieciešams autorizēties.

Atbildes (10)

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2011. 20:09 Viņas atbildes

... nu lūk tev arī '' gaisma'' no dzisušām zvaigznēm ...

  1. 0
Maija V. 2. dec 2011. 20:18 Viņas atbildes

Eh,kā negribas,bet būs vien jāiepilina kāds pilieniņš darvas prieka mucā ,tas būs jādala vismaz uz 2,jo es arī tādu saņēmu,tiesa,jau kādu nedēļu atpakaļ   

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2011. 20:21 Viņa atbildes

Man pirmajam paveicas ar so pasu, neka Tev.

  1. 0
Vasilijs P. 2. dec 2011. 20:28 Viņa atbildes

Abas partijas darbojas pec ieteikuma un saskanoti.

  1. 0
Inese Z. 2. dec 2011. 20:42 Viņas atbildes

Precīzi neatceros,kurā mēnesī,bet ,aptuveni,pirms pusgada un vēl pagājušajā gadā,saņēmu tādas pat ... draņķīga datu bāze!  

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2011. 20:49 Viņas atbildes

Wow ! Mēs jau varam dibināt savu klubiņu ! Es arī piesakos ...

  1. 0
Dzēsts profils 2. dec 2011. 21:00 Viņas atbildes

cik noprotu no atbildem un konstateju,ka patiesiba paveicies ir man----jo tadu  zinu neesmu sanemusi...

  1. 0
Skaidrite L. 2. dec 2011. 22:54 Viņas atbildes

Es to saucu par mušpapīru

  1. 0
Elvital A. 3. dec 2011. 11:36 Viņas atbildes

pieņemiet arii mani šai klubiņā - esmu svaigākais eksemplārs - tādu vēstuli saņēmu tikai vakar ...

  1. 0
Dzēsts profils 3. dec 2011. 13:51 Viņas atbildes

Paga, paga, pirms mēneša tādu pašu rakstu darbu saņēmu no - misis Rozalindas Braunas... Teksts - burts burtā...  

Autorizācija

Ienākt