Cik latviešus vajag,lai nomainītu vienu spuldzīti?

30. jan 2012. 23:24

Vajag vienu, kas maina spuldzīti, piecus kas uzraksta projektu, piesaista ES finansējumu un sadala to savā starpā, vēl piecus, kas noslēdz Latvijas valstij neizdevīgus līgumus par spuldzītes iegādi un uzturēšanu ar piegādātājiem un kredītiestādēm, plus desmit KNAB darbiniekus, kas veic izmeklēšanu, 100 žurnālistus, kas paceļ jautājumu un izvazā to pa visiem iespējamajiem mēdijiem un visbeidzot vajadzīgi ir vēl 2 miljoni atlikušo latviešu, kas noliek un aplej ar indīgām samazgām pilnīgi visus šajā pasākumā iesaistītos tai skaitā paši sevi.

Atslegas vārdi: Dzive38590

Labākā atbilde

Zigmārs Z. 31. jan 2012. 11:17Viņa atbildes

Majas  variantaa vajag  4 cilvekus lai ieskruvetu spuldziti -     1  kas tur spuldziti rokaas  - 2 kas   griezj  tabureti   pa apli un 1 kas saka STOP  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 1
Dzēsts profils 31. jan 2012. 00:08 Viņa atbildes

....vai - Tu aizmirsi vēl par krieviem, kurus noteikti vajag palamāt par spuldzītes kvalitāti, kura iespējams ražota Krievijā!

  1. 0
Dzēsts profils 30. jan 2012. 23:38 Viņa atbildes

Ko Tu?! Tas bija Padomju laikā,kad viens strādāja,otrs skatījas vai tas pareizi strādā un trešais skatījās,vai tas otrs pareizi skatās. Tagad viens cilvēks strādā par visu rajonu,ka meistars,šoferis,atslēdznieks!...   Gāzes kantorī no 34 palikuši tikai 5!!!

  1. 0
Elvital A. 30. jan 2012. 23:53 Viņas atbildes

ja tas tā būtu, valstii bezdarba liimenis būtu zemāks, bet spriežot pēc faktiem laikam Romim taisniiba ...

  1. 0
Vineta K. 31. jan 2012. 00:20 Viņas atbildes

Strada mulki,Naudinu sanem prieksnieki,un protams valdiba.Bet spuldziti,skruve viena roka bet otra turas pie bencisa lai nenokrit.Bet ES finansejumu,stradajosais nesanem,jo stradat nemak,lampinu ar vienu roku skruveja-tapec algu nesanema.Un klusam majas aizgaja.Un pie sevis nodomaja strada tikai mulki.

  1. 0
Kurzemniece E. 31. jan 2012. 01:00 Viņas atbildes

Ne,drīz latvietis izrakstīs ķīniešus,lai tie par "paldies" stādā

  1. 0
Sandra S. 31. jan 2012. 08:53 Viņas atbildes

Nu nu tautieši? nevajag ka nu uz reiz savus brāļus un māsas apriet. Paši pieceļaties un ieskrūvējat spuldzīti. Kad uzņēmumā priekšnieks pats ko padara, ne tikai komandē, uzņēmums daudz labāk attīstās. Un normāls latvietis negaidīs, bet sapratīs, ka izeja ir paša rokās. tie , kas gaida, vai nu dzīvo vēl PSRS ilūzijās, vai ir augstu kāpuši un zemu krituši un nu vairs nemāk savākties un nopelnīt tik, cik vajadzētu. Visi nebūs priekšnieki, un otrādi! katram sava vieta.
BET TO ESMU SAPRATUSI, KA VISLABĀK IR STRĀDĀT VALSTS IESTĀDĒ, UN GALVENAIS VADOŠĀKĀ AMATĀ!
Jauku dienu dīvānā pukšķinātājiem!!!!

Autorizācija

Ienākt