Ēdienu gatavo ar prieku vai ar "gariem zobiem"?

25. mar 2012. 15:42

Šodien iedomāju par to, ka vienalga , kas ko es daru vienbatnē ar sevi - adu, ravēju puķudobi, gatavoju ēst - ir kā tāda neliela meditācija, jo tad es šoto pārdomāju, par kaut ko pieņemu lēmumus, vai vispār neko nedomāju...

25. mar 2012. 16:01

Darīt kaut ko  "ar gariem zobiem" nozīmē  darīt kaut ko nelabprāt, negribīgi.

Atslegas vārdi: Dzīve37348, attieksme3420, attiecības ar sevi.0

Labākā atbilde

Alise .. 25. mar 2012. 17:09Viņas atbildes

..vispār tam ir liela nozīmē, jo ieliekam ēdienā negatīvo enerģiju, ja gatavojam ar gariem zobiem..un parasti tad arī ēdiens  neiznāk garšīgs

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 1
Nauris N. 25. mar 2012. 17:45 Viņa atbildes

Badā jau nepaliktu , bet es tomēr labāk par degustētāju piesakos !

  1. 0
Aleksandrs V. 25. mar 2012. 15:51 Viņa atbildes

dziedādams gatavoju ēdienus.....

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2012. 15:52 Viņa atbildes

Pie 'ediengatavo'sanas ir j'aieliek sirds un dv'esele !  'Ed parasti ar gariem zobiem ,cik zinu !

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2012. 15:56 Viņa atbildes

Ar prieku protams reizes divas gadā

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2012. 16:00 Viņa atbildes

Kādreiz patika,tagad esmu palicis slinks!

  1. 0
Vineta K. 25. mar 2012. 16:11 Viņas atbildes

Man personigi,patik meditet virtuve,izdomat jaunas garsas,un noverot ka to vissu uznem mana meitina,pecina.Un kad esu majas pie saviem deliniem,tad gaidu,no jaunaka,ko vins teiks.Jo loti vienkarsa iemesla del,vins ir pavars,kurs mak visu.Sakot no auksta,susi,karsto,un protams kucinas bulcinas,un desertu.Un ir izpelnijies medalu Horvatija.Taka,censos neatpalikt.

  1. 0
Aigars O. 25. mar 2012. 16:14 Viņa atbildes

Ar prieku,ja atlauj laiks un neviens netrauce!!!

  1. 0
Raitis M. 25. mar 2012. 17:11 Viņa atbildes

Tējas uzliešana ir ļoti laba meditācija.

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2012. 17:48 Viņas atbildes

Man patīk gatavot savai ģimenei.

  1. 0
Elvital A. 25. mar 2012. 20:43 Viņas atbildes

es piesakos tikai par paliigstrādnieku un protams degustētāju, katram cilvēkam savs - man garšot un novākt netiiros traukus - un šos darbus es daru bez gariem zobiem ...

  1. 0
Dzēsts profils 25. mar 2012. 23:05 Viņas atbildes

kad gribas est gatavoju, kad gaidu bernus ciemos tad jau ar prieku jo tad jau var ar smarzam un garsam visu maju piepildit.

  1. 0
Ro T. 26. mar 2012. 13:33 Viņa atbildes

Sev par prieku un ar prieku, neko sarežģītu, bet pats.

Autorizācija

Ienākt